Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zapf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PLoS Medicine az egyik leggyorsabban növekvő nyílt hozzáférésű szaklapok egyike és az online jelenlévő kutatók egyik kedvence lett. A főszerkesztő, Ginny Barbou, videókon keresztül mutatja be a szaklap működését, kihívásat, jövőjét, mivel ötödik születésnapjához…..
A digitális technika manapság mindenre képes. A Gentlemen's Quarterly magazin közzétett néhány képet sztárokról, akiknek az arcát középkori festményekre montírozták. Van, ami egészen jól is sikerült, de van csapnivaló, vicces képmanipuláció is. Szerintetek melyik sikerült a…..
Az Apple vezetői gyakran mondják, hogy legalább olyan büszkék a soha meg nem jelent gépekre, mint azokra, amik végül piacra kerültek. Most mindenki ellenőrizheti, hogy mire alapozza a cég önbizalmát, megjelent ugyanis egy könyv, amiben a prototípusok fotóit lapozhatjuk végig. A…..
Hivatalos! Nemcsak látta valaki, ahogy egy kólát vesz ki a cupertinói automaták egyikéből, nem távcsővel figyelték ki az autóját, ahogy befordul a parkolóba. Az Apple szóvivője erősítette meg a Reutersnek a hírt, hogy Steve Jobs visszatért egészségügyi szabadságáról. Két…..