Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shred

0 bejegyzést írt és 767 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Az alábbi cikk a New York Times 2016. április 17-i, vasárnapi számában jelent meg a Vélemény rovatban. A szerző Nicholas Kristof egy rovat vezetője. Ebben a hónapban Floridában egy férfi a nyakánál fogva egy kutyát lógatott ki a harmadik emeleti balkonról, és azzal fenyegette, hogy ledobja. Akik…..
shred 2016.04.21 16:54:20
@littke: én már a "tanyasi" csirkékről is hallottam, hogy azért olyan szép sárga a színük, mert fűszereket kevernek a tápjukba, ami megszínezi. Persze, ettől még lehet, hogy tényleg normális módon, szabadon kapirgálva élnek és gyorsan, minimális fájdalommal ölik le őket.
Nagyon sok mindent hallunk naponta az egészséges életmódról, mit kellene ennünk és mi az, amit jó lenne, ha elhagynánk az étkezéseinkből. Az egyik ilyen étel, amiről szintén megoszlanak a vélemények, nem más, mint a vaj.  Most mutatunk Nektek egy szuper receptet, hogy hogyan készíthetsz otthon, 5…..
Kértük, hogy írjon beutalót kardiológiára, amire annyi volt a válasza, idézem: "Minek?! Úgysem jutnak be!" Emberek, sajnos a magyar egészségügy tényleg rémes állapotban van, és bár ha nem is a teljes sztorit, de a nagyrészét el tudom képzelni a magyar orvosokról, akik itthon maradtak.  Lássuk az én…..
shred 2016.04.20 11:06:27
@lüke: igen, ugyanakkor ha a szakorvos felírta a pelenkát, akkor ugyanúgy vissza kell ballagnod a háziorvoshoz, mert a gyógyszertári receptet csak neki van joga kiállítani. Van baj:)
Múlt héten rajtolt el a Fear The Walking Dead, és ugyan az első két részt a sajtónak hamarabb kiküldték, de én inkább meg akartam várni ezzel a poszttal a második epizódot, ami jóval erősebb lett, mint az első, sőt, talán az egész sorozat legjobbja volt. A Fear The Walking Dead tavaly egyszerre…..
shred 2016.04.20 10:42:21
@lucullus: Igen, azt nem szabad elfelejteni, hogy a TWD vérbeli badass karakterei a járvány előtt is hasonló mentalitással éltek. Egy rendőr, egy erőszakos redneck békeidőben is úgy van huzalozva, hogy csapjon oda, ha kell, biztos kézzel kezelje a fegyvereket. A Fear főhőseinek az volt a legkomolyabb csatájuk eddig, ha a suliban valaki rendszeresen nem készült a dolgozatokra, és be kellett hívni a szüleit. Jó volt kontrasztnak, amikor Salazar vizsgálgatta a géppisztolyt, és olyan boldogság áradt szét az arcán, hogy végre valami ismerős dolog, amiben otthon van.
Csudálatos napsütés, tengerpart. Milyen varázslatos hely. Szinte látni is, ahogy emberek agyig tolt napszemüvegbe héderezgetnek. Hát nem. Itt csak rommá ázott vízi hullák jönnek ki a habokból, nem eszelős testű Bond-lányok. Amikor két kisgyerek leszalad a parthoz, hogy a…..
Szerencsés Hella A következő listát olyan érdekességekből állítottam össze, amikre egy magyar turista felhúzhatja a szemöldökét, akár először – akár sokadszorra jár Párizsban… vagy az is lehet, hogy éppen örömmel tölti el. ..
shred 2016.04.18 14:26:28
@BircaHang Média: a hollandok is imádják külföldiekkel az angolt gyakorolni, még ha az illető beszél is hollandul.
shred 2016.04.19 17:00:49
@élhetetlen: Szerintem a Birca-accountokat több ember használja, egy személy képtelen lenne erre a könyörtelen munkatempóra:)
Az ember természetesen mindenből a legjobbat szeretné a gyerekének, ezzel együtt is azért nagy kérdés, hogy ebbe a kategóriába beletartozik-e az, hogy több mint egymillió forintot adjon egy babakocsiért...
shred 2016.04.19 16:17:20
@vgaborka: Nekünk is lengyel volt, Pergolesi, vagy valami ilyen olaszos névvel és nagyon szerettük.
Aki tegnap este 22:00-kor odakapcsolt az AMC-re, és a Fear The Walking Dead című zombis túlélődráma második évadának második epizódját akarta megnézni magyar szinkronnal (mert előtte, hajnal 3-kor már eredetiben már látta, és össze akarta hasonlítani a kettőt, vagy esetleg csak szinkronos tartalmat…..
Semmi különös, csak a hétköznapiságában, unalomigismételtségében hervasztó valóság. A düh beszél belőlem, de szerintem érthető. Volt már lehetőségem jó pár internet szolgáltatót kipróbálni (UPC, Telekom, Datanet, Nordtelekom, etc..) de ezek közül is a legszánalmasabb a Vidanet volt. A…..
shred 2016.04.19 10:53:55
Tavasszal a legjobb belekezdeni egy tisztítókúrába, hogy a lerakódott méreganyagoktól megtisztuljon a szervezetet. Ilyenkor ráadásul nem csak azt érheti el, hogy frissebb, egészségesebb legyen, de a télen felszedett plusz kilóktól is megszabadulhat. Mivel ezekben a hetekben már megjelentek a…..
Blue Lemon Bolognai ragu 2016.04.17 09:29:00
Mindig így főztük a bolognait, amit sugonak neveztünk. Apám olasz ismerősétől jött, valamikor az 1960-as évek közepén. Szerintem hagyományos, és ebben a hitemben az Olasz Konyhaakadémia is megerősít. Nem mesélek érdektelen történeteket, ez viszont jó:  Kell hozzá 600 gr marhahús (felsál, fehér-…..
Most akkor felvázolom, hogyan zajlana egy globális cukortilalom. Röviden: Nem működne és nagyon káros lenne. Sokkal károsabb, mint maga a cukor. Hiába kongatják a vészharangot...
30/40 Comedy Club - tévétükör 2016.04.16 02:40:53
Azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy Hofi mit szólna ahhoz, hogy egy egész iparág kerekedett ki abból, amit egykoron, még a setét kommunista érában elkezdett a debreceni színház színészklubjában. Igaz, akkor még szó sem volt stand-upról, hiszen ez egy amerikai, pontosabban angolszász felfedezés,…..
A Dél-pesti kórházat, déltepsinek hívják, de rá is szolgált a hírére. Édesanyám volt életem központja. Nagyon bánom, hogy bevittem a kórházba. Ha nem viszem be, még mindig itt élne velem. Kedves tisztelt cím, köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok önöknek. Az esetleges segítségüket is kérném levelem…..
A TV2 sajtóközleményben jelentette be, hogy a április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. Kőhegyi tíz éve dolgozik a TV2-nél, az infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője is volt. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd az MTV Ablak című…..
Eljött az idő, amikor Zugló, Pest hajdani rózsadombjának elkoszosodása már az idegenek számára is szembeötlő. A Francia út mellett tornyosuló szeméthalmok és a Rákosrendező melletti MÁV terület illegális, bár az évekig egymásra mutogató hatóság  mellett kényelmesen megnövő sok ezer köbméteres …..
Azt hiszem nagy szerencséje van az Extreme Digitalnak, hogy Balázs nyilvánvalóan egy a tökéletesség legmagasab szintjére jutott jógi, aki nem zárkózik el a modern kor vívmányaitól, így előfordul, hogy néha kell neki mondjuk egy kábel. Egy vehemensebb ember ugyanis már rég…..
Nívó Vasárnap is nyitva 2016.04.11 13:09:51
Blogunk kiemelten foglalkozott a vasárnapi zárva tartás témakörével, és utolsó, erről szóló posztunkban megpendítettük, hogy hamarosan puhulás várható a témában (mondjuk én picit hamarabbra vártam). És íme, ma robbant a hír: vége a vasárnapi kötelező zárva tartásnak! Hogy miért döntött így a…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..