Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pityipalkó

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az közismert, Magyarországon relatíve  magas a kórházi fertőzések aránya. A nemzetközi átlagnál jóval többen halnak bele a kórházi fertőzésekbe. ..
pityipalkó 2018.10.05 14:09:14
A kormány boldogságot nem tud adni, de mindenki léphet egyet előre - mondta Viktorunk, és fölmerült bennem a kérdés: akkor innentől az IKSZ fiataljai is fognak végre dugni? Nagy lépés lenne ez, és régóta adós is vele a kormány. Szegényeknek hiába adott már párkapcsolati/párválasztási tanácsot a…..
Megint új hungarikumokat avattak, de itt egy lista, ebből lehet látni, hogy kb. hol tartunk most, mit nevezünk speciálisan magyar értéknek és védendő örökségnek. Van itt a magyar operettől és az ILCSI szépítőfüvek natúrkozmetikai termékektől kezdve Hollókőn és a…..
Rogán Antal V. kerületi polgármester, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője tíz napon belül kétszer módosította a vagyonnyilatkozatát: pasaréti luxuslakásának nemcsak területe nőtt meg érthetetlen módon, de a frakcióvezető által tulajdonolt hányad is. A történet…..
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..
Nem elég, hogy az őszödi beszéd kikerüléséről Kósa 24 órán belül mást mond a Kossuth rádiónak mint az ATV-nek, bízva abban, hogy nincs átfedés a két célközönség között (ráfaragott, mert van), még egy holnap megjelenő nagyinterjúban is - hát, nem tudom szebben mondani -…..
Debreczeni József vitatható, bár igen kényelmes módszerekkel igyekszik leleplezni az orbáni állam üzelmeit. A kalandos karriert (MDF, MDNP, Orbán-tanácsadás, Orbánból való kiábrándulás, MDF, Gyurcsány-rajongás, DK-alelnökség) bejárt közíró-politikus jó érzékkel a kampány…..
Az MTVA még a más rádióknak értékesített rádiós hírblokkok összeállítására is egy külső céget kért fel: a közmédia évi nettó 42 millió forintot fizet ezen a jogcímen a Strategopolisnak, Giró-Szász András kormányszóvivő volt cégének, amely a Fidesz-frakciónak is…..
Az Orbán-kormány hivatalba lépését követő első és legfontosabb "hangulatjavító" intézkedések egyike volt a gyümölcstulajdonosok által saját fogyasztásra készített, 50 liter 86 fokos (vagy 100 liter 43 fokos, vagy 86 liter 50 fokos) pálinka jövedéki adómentességének…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Egyszervolt ország udvari krónikásai összevesztek még az indulás előtt: most akkor Orbán leoltotta alvóra a túlbuzgó Kerényit, vagy nem oltotta le? Nyilván nehéz kérdés ez, hisz nyögvenyelős feladat hazugságtengerből kihalászni a "jót" és valami olyan bukét adni a dolognak,…..
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
pityipalkó 2014.01.08 17:45:42
@Hátrányos helyzetű kaviár: Párszor már bizonyított,nem ??
Szilveszterkor  tévé elég rossz alternatíva. Az egyébként is elöregedő klasszikus nézőket ilyenkor még idősebbnek és konzervatívabbnak gondolja a szerkesztő, és ezért még unalmasabb műsort állít össze, gondosan ügyelve arra, hogy még véletlenül se lőjön el akár egy…..
Háromból kettő dohánybolt veszteséges - itt az idő tehát, hogy a kormány ötletbörzét tartson, mivel is lehetne kihúzni a veszteséges trafikokat a slamasztikából? "Információink szerint a kormány a trafikok megsegítésére újabb termékkörbővítésre készül, amivel a…..
pityipalkó 2013.12.29 12:51:55
@hederg: Azt a 4 trafikot a régi tulaj üzemelteti. De ne törődj vele.
pityipalkó 2013.12.29 12:57:24
@ppppalika: Ja. Nem is kicsit,nagyon.
Eljött a karácsony és újfent azzal az alapvető ideológiai problémával szembesültünk, hogy ki is hozza karácsonykor az ajándékokat. Ne legyenek illúzióink, az országunkat e téren is hatalmas árkok szabdalják régóta. Az ötéves Petike, nővérem kisfia azon a nézeten van, hogy…..
A Sorozatwiki robbantotta a frissen eladott TV2 új évének első bombáját: január 2-án déltől 12 órán át nem lesz adás a kereskedelmi tévén. Az ok egy 2009 óta húzódó ügy, amiben a tévét az ORTT (ma már NMHH) elmeszelte egy Joshi Bharat adás miatt, de a TV2 nem fogadta el a…..
Mentális Deficit Viktor fél 2013.12.20 04:24:56
Nagyszerű vezérünk politikusi zsenialitását jó néhány posztban ecseteltük már. Nyilvánvaló, hogy jó úton halad az újraválasztás felé, sőt lazán befigyelhet egy újabb kétharmad is, elképesztő hatékonysággal adagolja a hülye népnek pontosan azt, amit a birkák hallani…..
pityipalkó 2013.12.20 20:39:30
@pityipalkó: Nem hiteleznek ezek a bankok, nem segítik a magyar gazdaságot – nyilatkozta Matolcsy György a Hír TV műsorában, melyre a Portfolio.hu figyelt fel. A megoldást szerinte a részben a magyar tulajdonú kis- és középbankok szerepének erősítése jelenti, azonban új magyar bankok létrejötte is segítheti, hogy a nagybankok átadják portfóliójukat. Nem kizárható szerinte, hogy új keleti, ázsiai bankok is megjelennek a kivonulók helyén.
Vagy legalábbis ezzel fenyegetőzik egy közösségi oldalon a Bors cikke szerint. "Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez…..
pityipalkó 2013.12.20 10:48:43
@beebeer: ( K.T. nem kurva volt, ő felnőttfilmben szerepelt.) Terry Black pedig különböző melegbárba járó szolgáltatásokat igénybe vevő politikusokról tett említést. Érdekelne hogy hova tűnt a hirtelen mindenről lemondó kereszténydemokrata ifjú.
Megújult a Fidesz-honlap arculata; aki hosszabb ideje látogatja, hogy a cikkek arculati stílusa ilyenre változott a régiről. Nem újdonság az ilyesmi, nagy hírportálok és pártok időről időre meglépik ezt. Sokkal érdekesebb viszont, hogy a Fidesz esetében a honlap tartalma is…..
Annyira ott lettem volna, mikor megszületett ez a nagyszerű gondolat az új házszabályról: Kezdésként az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor az ülés résztvevői felállva köszöntik a választópolgárok közösségét. Nem tudni, hogy ezt maga a házelnök…..
Kedden reggel Rogán Antal kisétált Rezesova erkélye alá, és felháborodott.   A többi már történelem. A BMW-s ámokfutó az éjszakát a hűvösön töltötte. Két népszerű verzió van, az egyik szerint a kormány nyomást gyakorol a bíróságokra, a másik szerint…..
Akkora lólábak lógnak itt mindegyik pártból, hogy az ember csak néz. Ezek tényleg azt hiszik, hogy a népet bármilyen mutatvánnyal meg lehet etetni?! Leginkább is itt van ez a NAV ügy. No ez kérem maga a "lólábisztán". A Fidesz azt mondja, hogy ezt nem parlamenti…..
Stadler József egy pitiáner zugadócsaló azokhoz képest, akik évente 1000 milliárdos összeget harácsolnak össze az ÁFA be nem fizetésével. Az ezredforduló körül az APEH nagy dérrel és dúrral hozta nyilvánosságra, hogy a derék alföldi vállalkozó visszaigényelte az áfát Da…..
pityipalkó 2013.11.20 19:27:51
@Gera: Aki ennyi és ilyen terjedelmű hozzászólást írt erről a témáról,annak nem hinném,hogy magyarázni kellene.De könnyebb egy hétvége alatt dokumentumokat megsemmisíteni/lemásolni,mint korrekt módon valami kicsike céget kompletten átvilágítani,pláne,ha már a kabátlopásba belekeverődött.Részemről lezártam az eszmecserét.
Te Géza, most ez a navos kamuzik vagy frankó, amit mond? - kérdezte minap a házmester fia, mikor hívtam a liftet. Épp nyílt az ajtó, úgyhogy csak annyit mondtam, frankó, ja, tutira az. Aztán csak elgondolkodtam a dolgon. Csak hogy lássuk az arányokat, faszikánk szerint évente…..
„A felsorolt csapatok nyilván mindenféle teljesítmény és munka nélkül, latinos mediterrán módra, délig aludva, sziesztázva, bulizva értek fel a világ labdarúgásának csúcsaira.”  A váratlan hazai győzelemmel végződött magyar-andorrai világbajnoki selejtező vége…..
pityipalkó 2013.10.16 16:09:57