Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzCsab

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendezvényen az aktív részvételen túl, szórólapozásra is lehetőségünk volt. Köszönet a szervezőknek.   Gergácz Ildikó (30 9948 525)   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/szcsab/critical_mass/feed", "width":"470", "height":"215",…..
A Lehet Más a Politika (LMP) fontos feladatának tartja a határokon átnyúló környezetszennyezések megakadályozását, ezért a párt részvételével támogatja a PRONAS egyesület tiltakozását a Szentgotthárdi szemétégető ellen. A Vas megyei PRONAS környezetvédő egyesület évek…..
A Blog.hu kedden sikeresen átállt az új frontendre. A rendszer élesítése és stabilizálása után a hét második fele sorjareszeléssel fog telni. Ehhez kérjük a segítségeteket: ha bármilyen olyan jelenséggel találkoztok a Blog.hu-n, ami a régi rendszerben máshogy (jobban)…..
SzCsab 2009.07.17 12:43:32
Sziasztok!
A
lmpvas.blog.hu/ oldalon tegnap óta a logó felkerült a lap tetejére a bal felső sarokba, holott hozzá sem nyúltam.
Jobb oldalt lenne a helye a fejléc alatt, a jobb oldali box tetején. Érdekes módon előnézeti módban most is ott van, csak élesben megy felülre a fejléc fölé!
LMP Vas Megye Ifjúságpolitika 2009.07.14 22:03:00
A Lehet Más a Politika Vas megyei szervezete támogatja a diákok önrendelkező szervezeteinek független működését. Kezdeményezzük, hogy Szombathely mellett a többi közép- és általános iskolával rendelkező vasi városban is jöjjenek létre városi diákönkormányzatok, valamint…..
Július 7-én, pénteken 17.00-kor ismét összeültünk LMP klubozni Szombathelyen. Az aktuális kérdés a diákok helyzete, valamint az ifjúságpolitika volt. A témába Cservék Judit, Szombathely diákpolgármestere segített eligazodnunk. Mint megtudtuk Szombathelyen az első városi…..
A Lehet Más a Politika (LMP) növekvő aggodalommal figyeli a szlovák nyelvhasználati törvény közelmúltbeli módosításának fogadtatását és az ezzel kapcsolatos értelmezéseket. A nemrég Magyarországon tartózkodó szlovák miniszterelnök-helyettes félreértésnek nevezte a…..
Július 10-én (péntek) 17 órai kezdettel, LMP-klubot tartunk Szombathelyen, az Ady Endre tér 5. alatti Mimik Café-ban (az MMIK épületében).A kötetlen beszélgetés témakörei:- ifjúságpolitika- diákjogok- az ifjúság lehetőségei Szombathelyen és Vas megyében.Meghívott…..
A Lehet Más a Politika (LMP) hétvégi kongresszusán úgy döntött, hogy benyújtja a megfigyelői státus iránti kérelmét az Európai Zöld Párthoz (EGP). Az LMP a rendes tagság „előszobájának” számító megfigyelői pozícióra pályázik az egyik legnagyobb európai…..