Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KEkekekeke

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid összefoglaló a wmiki nevű troll butaságairól, illetve retorikájáról. Ez a post csak azért jött létre, hogy ne ess te is abba a csapdába, hogy eteted a trollt. Szerencsére wmiki retorikája borzasztóan korlátolt, ezért röviden összefoglalható minden eleme: 1. A tudomány…..
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
KEkekekeke 2011.02.28 00:00:37
@Tom Benko: Velem most rendes volt, levette. :D

@wmiki: "na jól van, akkor most a kedvetekért lassan fogalmazok, hogy a fogyatékos értelmi szinten lévő kisgyerekek is megértsék"

Mikikém ezt stílust szerintem senki sem fogja eltűrni... Főleg, hogy az itteni emberek nagy része természettudományi/műszaki végzettségű ami nem éppen a fogyatékos kategória...
Én nem is értem, hogy mit képzelsz. Elgondolkodtál már rajta, hogy most mit is csinálsz itt? Idejársz hülyeségeket magyarázni, ugyan azt szajkózod folyamatosan, jössz a 30 km/h meg az atom egy és oszthatatlan-os szövegeddel... Ki vagy te, hogy megmond mit tanítsanak az "állami intézményekben"? És miért nem tudsz rendesen válaszolni ha kérdeznek? Tudod nagyon jól mire gondolok. Amikor valamilyen konkrétumra terelődik a csevej akkor nyomod a süket dumát meg letiltasz mindenkit. Tudod nagyon jól te is, hogy mit csinálsz. Szimplán idegesítésből csinálod vagy valami hasznod is van ebből az egészből?
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
KEkekekeke 2011.02.08 00:55:20
@oncogito: Nagyon el vagy tévedve. Miért zavar ennyire a mellékhatás?
Te mit csinálsz ha beteg vagy? Azzal tisztában vagy, hogy rengeteg ember munkája (+pénz+kutatás ) van a gyógyszerekben? Csak azért, hogy biztosra tudd, hogy mit veszel be és az, hogy fog hatni? Azt mondod a hagyományos orvoslás több embert ölt meg mint a homepátiás... és hány embert mentett meg? :) Egy baj van a homeopatákkal, hogy nem követik a tudományos módszert. Már egy ideje olvasgatom a blogot és rájöttem, hogy az egész "másik oldalnak" ez a fő problémája.
Értem én ez alatt a jósokat, távgyógyászokat, asztrológiát, ezoizéket stb. stb. stb.
Az a gond, hogy téves következtetéseket vonnak le az eseményekből. Nem is értem sokszor, hogy most direkt verik át az embereket vagy tényleg teljesen máshogy gondolkoznak a dolgokról. A tudományos módszer kb. a józan paraszti gondolkodás egzaktabb megfogalmazása. Mi a probléma vele?
KEkekekeke 2011.02.08 16:50:57
@oncogito: Ezek nagyon szélsőséges esetek és egyébként ez már megint az a típusú válasz volt, hogy " egyszer az édesanyám nővérének a szobatársának a felesége". Nyilván nem találsz ki ilyeneket, igazat írsz stb. stb. megértem ezt az álláspontodat tényleg van még mit fejlődni, sajnálom az ismerősödet és az édesanyád. Amúgy én sem szoktam beoltatni magam. Lehet félreértettél, én nem azt mondom, hogy minden hülyeségre azonnal gyógyszert kell bevenni. Egyébként a homeopátiás szereket minden komoly vizsgálat nélkül piacra lehet dobni. (ezért ne vedd egy kalap alá a gyógyszerekkel) Ez veszélyes mert kitudja mikor adnak ki olyat a kezük közül ami az emberre káros hatású.
Sokan vannak, akik szerint a tudomány mindent tud a világról, és sosem téved. Legalábbis a kommentek alapján ez derül ki a felvilágosult értelmiségi olvasóinktól, akik joggal háborodnak fel, ha valaki kételkedni merészel a szent tanokban, netán olyan eretnekségre vetemedik, hogy…..
KEkekekeke 2011.01.14 21:18:01
@wmiki: Nem rajtuk hanem rajtad nevettem. xD
Bocs amúgy, tényleg nem akarok átmenni parasztkodásba.

Figy. látom ez így endless loop akkor megpróbálok máshonnan közeledni.

Ugye te azt mondod, hogy hittételeket magoltatnak ártatlan gyerekekkel. Kérlek írd le nekem meg a kedves kommentelőknek, hogy milyen hittételekről beszélsz. Mert ugye tudod miről beszélsz.
KEkekekeke 2011.01.15 01:29:00
@wmiki: Tudom mit nevezel hittételnek de én azt kérdeztem, hogy milyen hittételről van szó. Mondj egy példát. Milyen fogalmak nincsenek definiálva? Mind megdőlt? Biztos?
KEkekekeke 2011.01.15 13:35:07
@wmiki: Azt írod, hogy a tudomány hittételei definiálatlan fogalmakon alapszanak és nincs közük a valósághoz. Azt is mondod, hogy a tudomány ÖSSZES állítása megdőlt. Példát mondj! (de olyat amit ma is állami intézményekben magoltatnak a szerencsétlen gyerekekkel)
Új címünk: http://szkeptikus.blog.hu/..
KEkekekeke 2010.04.19 18:17:34
Na, gyakorlatilag túl vagyunk rajta, eldőlt, jöhet a Fidesz kormány, nagyon nagy eséllyel kétharmaddal, a második forduló már csak ráadás. Én is megszavaztam, jobb híján, bár erős fenntartásokkal, de a totálisan korrupt szocikat már a pokolba kívántam, az MDF/SZDSZ erkölcsileg…..
Azt sugallják a kommentelők, hogy néhány komment eltűnik, sőt a tulajdonosát is kitiltják, utána nem tud hozzászólni. Én erre nem figyeltem fel, de lehetséges, hogy tényleg így van. De vajon mi lehet ennek az oka? A. Van egy láthatatlan lény, aki megnyom egy láthatatlan moderál…..
KEkekekeke 2010.04.02 00:57:59
@wmiki: Kicsit sarkítva, szájbarágósan leírom neked hogyan működik ez Miki.
Ez egy weboldal, a weboldalakat általában valamilyen web. programozási nyelven megírják. Pl. megírják, hogy na itt legyen egy szöveg, itt meg egy táblázat, itt meg gombok. Ezzel a weboldallal azt is lehet csinálni, hogy elhelyezik egy szerveren ahol elérhető mindenki számára. Tehát, és most figyelj itt jön a lényeg: én,te, pisti, józsi stb. ha megnyitja ezt a weboldalt mindannyiunknak ugyanaz az a weboldal, ugyanaz a "kód" jön be. Na lépjünk kicsit tovább. Itt ebben a blog.hu-s rendszerben vagy akárhol ha csinálsz magadnak egy blogot ott minden jogod megvan ahhoz, hogy postolj, szerkeszd a meglevő postokat, alakíts a designon, vagy esetleg MODERÁLD a kommenteket stb.. Na ez a jog másoknak nincs meg. Milyen is lenne már ha csak úgy írhatnának az oldaladra..

Én így bizonyítanám be, hogy nem véletlen törlődnek: <a href="#" onclick="GenieModeration.switchModerationForm( 'user', 9303250, 296104 ); return false;">Moderál</a>

"hiszen percenként több milliárd bit áramlik át a szerveren
nem is csoda, hogy többen hisznek a véletlenben..."
Ez így szépen hangzik de az a több milliárd bit az nem valami sok. :D:D (1milliárd=1.19Mbyte) Kicsit nézz körbe milyen számítógépek vannak manapság. :)
Vagy azt hiszik azokat az állatokat halálra csiklandozzák, és a nevetésbe halnak bele? Nem látták még a videót, hogy készül a hús?  Vagy azt gondolják, aki nem eszik húst az meghal, mint a kisgyerek, aki azt gondolja, ha nem vágja le egy kutya lábát, akkor ő rosszul lesz?…..
  (Ebben a posztban az evolúció elmélet összes konkrét bizonyítékát felsoroltam. Mind a 0-t. Mindent, ami azt bizonyítja, hogy egy közös ősből, több új faj jön létre, új szervekkel, pusztán ártalmatlan véletlenek sorozatának hatására. Persze már többször…..
Szertár Kutatók Éjszakája 2009 2009.09.24 07:01:00
 A szeptember már csak ilyen. Tele van rendezvényekkel. A tanszékemmel most épp a Kutatók Éjszakájára gyúrunk lázasan (részben ez is magyarázza, hogy miért ilyen döcögős a videós projekt).  Ígérem, lesz videó is hamarosan, részben már elkészült. Pénteken pedig…..
KEkekekeke 2009.09.24 18:39:40
Szertár Rakéta a Margitszigeten 2009.07.07 20:24:00
 Kedden a kora reggeli órákban rakéta hasított a Margitsziget fölötti légtérbe. Igaz, nem túl magasan. Két napirendi pontunk van. Az egyik az esedékes Szertár-adás, amin 1'30" alatt át is eshetünk.  A másik már kicsit bonyolultabb. Meg kéne beszélnünk a…..