Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában elég nyugodt, békés hely a madáretető környéke: szolid csicsergés, enyhe napsütés, némi szellő, kék- és széncinegék tizesével röpködnek a magvakért. Egészen addig, amíg meg nem jelenik a verébalakúak terroralakulata - élükön a legmasszívabb csőr tulajdonosaival, a meggyvágókkal!..
A Maradj talpon! vetélkedő szeptember 22-i forgatásán a műsor egyik statisztája, a 32 éves Dobos Kinga az egyik szünetben rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Élettársa halála ügyében panaszt tett Boda Sándor, a tisztifőorvosi hivatal most lezárult vizsgálata szerint azonban senki sem…..
ttom 2016.02.17 12:03:04
@Raven1975: Ha lezuhant cukorszintre inzulint adnak, az már régen rossz. Az inzulin ugyanis arra való, hogy csökkentse a vércukrot. Ha leesik mert valaki túl sok inzulint ad be és/vagy pl. órákig nem eszik, iszik, akkor cukrot kell neki adni (pl. szőlőcukor, cukros ital).
ttom 2016.02.17 12:32:13
@Raven1975: @Cuhavidéki:
Semmi gond. :) Igen, a "teljesen lezuhant a cukorszintje" egy kicsit félreérthető volt, nem derült ki hogy ez az inzulinadás következménye vagy kiváltó oka volt, vagy egy független gondolat. :) Csak emiatt írtam, hogy tiszta legyen.
Edina pár éve lőtte ezt az alsóörsi strandon, és bár nagyon gyanús, hogy gépi fordítás eredménye, muszáj kitennem, mert annyira vicces. (Kattints a képre, nagyobb és olvashatóbb lesz.) Vannak azért nehezen érhető dolgok benne, mert például a Google Translate a fél…..
  Csodálatos körforgalmak vannak szerte a világban (a leghíresebb talán ez). Mi is letettük a névjegyünket, előbb a káprázatos szegedivel, most meg a kevésbé káprázatos püspökladányival. Zsolt figyelt fel a Haon tegnapi cikkére, ahol egy tipp-toppra kövezett, burkolt,…..
ttom 2009.07.07 16:22:34
@ZOH: az a bizonyos körforgalom elsősorban buszfordulóként szolgál - zsákfaluról lévén szó, a busz ugyanazon az útvonalon távozik, mint amin érkezett, és így nem kell a kereszteződésben tolatgatnia.