Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedelyes paraszt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban került a kezembe a tekintélyes és népszerű amerikai hadtörténeti magazin, a nem túl meglepő című Military History 2016 januári száma, melynek címlapjáról Erwin Rommel tábornagy néz farkasszemet az olvasóval, s ezek a provokatív szavak láthatók: Csalás (csaló) volt-e Rommel? A Sivatag…..
kedelyes paraszt 2016.01.03 13:39:29
@Győző Zakariás: en ugyan ezt velem felismerni vfo irassban is. amig az oroszok harcianyagot es eloerot nem kimelve elnyomtak a nemet eroket, addig a szovetsegesek folenybe helyeztek a hadianyag felhasznalast. de mindketto gazdasagi erofolenyrol szol a termelest illetoen. valahol picit elbeszeltek egymas mellett, mikozben szerintem ugyan arrol van szo.
Amíg ma délelőtt az emberek milliói csak bámulták az eget, addig Rutger Pauw elkészítette az évtized bringás témájú fotóját - tekintve, hogy hasonló alkalom nem mostanában lesz újra. A képen Danny MacAskill ugrik le bringájával a skóciai Skye-sziget egyik sziklájáról, ahol a…..
„Mindenki bomba üzletnek tartja a »közmédiánál történő blogolást«, de senki nem ír arról, hogy a blog piac más szereplői milyen pénzeket kapnak, egyetlen homályos utalást olvastunk csak, de hisszük, ha akarjuk. Nem lehet az, hogy ha megtudnánk a piaci árakat, már nem is…..
kedelyes paraszt 2015.03.13 20:17:33
@Imola Hüvelyesi: Ne fájjon, ha már igaz.
Ezt nem értem ezekben a politikai bérencekben. Majd megvéd a Giro, vagy Navrasics. Szabadon választhatsz: kevésbé igaz (értsd hazudunk), inkább igaz.
-ruzsasandor
Olvasónk érdekes honlapot ajánlott figyelmünkbe. A themagicbox.hu témája a BKV-ügy, azon belül is elsősorban a "varázsdoboz", vagyis a varázslatos Nokia-doboz. Az oldal 21 pontba szedte, és vizuálisan egy idővonalra helyezte a doboz "életútjához" tartozó eseményeket, az…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...