Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xfg23

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán kormányzati potentátok részvételével átadták, csütörtökön pedig véletlenül utaztunk, így közelről és működés közben meg is nézhettük a méltán népszerűtlen bádogkarámot kiváltó új építményt Ferihegyen. Valóban ezzel kellett volna kezdeni eredetileg is, ez már az európai átlagos fapados…..
xfg23 2020.01.26 11:08:50
@heidt: ha már politizálsz egy ilyen cikk alatt, akkor legalább tárgyilagosan már,
a légtérkorlátozást pont Tarlós eröltette, akár volt hatásköre akár nem, hogy geri alkalmatlan a fidesszel valo kommunikaciora azt tudni lehetett választás elött is
meg ö most amugy is el van foglalva a tisztogatásokkal, ferihegyet még be kell tájolnia csepelhez képest, mielött méheket telepítene ide is :)

a gerendás hasonlatot remélem viccnek szántad

a haveri cégekkel kivitelezésben pedig a gyurcsanykormány is élen járt, ráadásul jelentös körbetartozások mellett,és úgy látszik, hogy az elmúlt 100 napban bebizonyították, hogy nem változtak, hiába a kék-lila-zöld álarc, pedig közbeszerzés még nem is volt

az usb aljzatokat valoszinüleg bekötik késöbb hibajavítással, ez nyugaton is bevett gyakorlat, ha rövid a határidö

csináltak egy europai szintü lowcost terminált, örüljünk neki
ja mozgojárda nélkül:( mintha lenne fogalmatok rola, hogy mennyibe kerül a fenntartása is, a 10€-s utasoknak persze
xfg23 2020.01.27 02:36:02
@Balthazar Bratt: valamelyikbe, talán a frankfurtiba van 2 megállós metro is, lánykori nevén kisvasút
na ha aztat merészeltek volna építeni, akkor mi lenne itt...
amugy #zöldterminál #sétálj #nincsklima #eztakarták
xfg23 2020.01.27 17:01:28
@WLAB: ma már volt a wizznél, volt is fizetgetés, amugy elöször a priot engedték be, utána mire kinyilt a kapu akkor kezdték el a normálokat méricskélni

viszont nem lehet végigmenni fedetten, szerintem még egy darabig nem is lehet, egy részen még karám köti össze az új épületet a régivel, illetve fedett karám, végül is fedett
via GIPHY Ezen a borongós novemberi csütörtökön olvasónk levele gondoskodik az elmélyülő letargiánkról. Vannak azok a történetek, amiknél nincs mit tenni. Hiába csinált mindent jól (jó, a bőrönd méret kicsit necc, de ezt meg ismerjük), hiába tett meg mindent, amit lehetett, végül ott áll egy halom…..
xfg23 2019.11.22 13:40:38
@Macropus Rufus:

Az ár miatt, van egy nagyon nagy elonye a fapasosnak, ha rendszeresen, és ésszel utazol akkor olcso.
Sajnos(vagy sem, mert ezekböl él a cég, nem belölem) ez a hátránya is, mert az utolso hetekben megvett repjegy, mindenféle "extrával" mint a poggyász, már nagyon megdobja az árat.
+ ott az emberek leszaromfaktroja is, hogy nem olvasnak utána semminek, még akkor sem ha europa két leghirhettebb legitarsosagaval utaznak.
A posztok 90-95%a durvan 15perces utánaolvasással kiküszöbölhetö.
Akinek ez probléma, na annak tényleg nem kéne a fapadosozást eröltetni, vagy akkor ne csodálkozzon.
xfg23 2019.11.22 14:39:25
@lcsaszar: sokat utazom a wizz airrel, az a tapasztalatom, mert kalandvágyból szoktam figyelni ezt a portyázást reggelente, a csomagokkal, itt is, külföldön is, hogy az van a legjobban felháborodva, aki nem olvasta el azt a 2-3 emailt meg 2 app értesítést amit küldött a wizz air, fontos információ címen.
Én nem tapasztaltam, hogy szivatnának, priority nelkül sem. Egyszerüen az egy + szolgáltatás, ami pótdíjas, emailekbe is benne van, de a foglaláskor is kikerülhetetlen, hogy ne vedd észre.
A malev gh val meg nem kell keverni a wizz airt, sajnos ott van egy pár alkalmazott akinek nem kéne emberekkell foglalkoznia, de nem vészes. Minden esetre egy sas-wizz reptéri kombinacio sokkal normálisabb. Nem védem öket, mert alvállalkozójuk, kicsit jobban figyelhetnének rájuk. A posztok fele is inkább gh mint wizz szerintem.

A ferihegyi bazársor,kordonozás, meg azt vettem észre hogy a magyarokat jobban zavarja, valahogy a külföldit nem hatja meg annyira.

Egy biztos, de erre lélekben fel is vagyok készülve, ha lerobban a gép, nem jön stb, akkor így jártam. Magamnak kell megoldani. Belefér.
Bréking! Az első kémfotók az új ferihegyi csodabádogról és konténerbudiról! Egy szép hajnalon, félálomban kifelé baktatva Ferihegyen a bádogba, egészen meglepő felirat ereszkedett a szemem elé. Tudjuk be a sokkhatásnak, hogy kapásból sikerült fénycsővel együtt lefotózni az errefelé még soha nem…..
xfg23 2019.11.17 17:20:43
@BódogBéla: igen, a fapados repülés az igényes túristák úri hóbortja.

Egyébként ezt is írtad:
"Ha utaztál már ezen keresztül, biztos érzékelted, hogy van amikor egy órát is el kell töltened ácsorogva, nyomorogva, wc és minden átlagos komfort nélkül. Nyáron meleg, télen hideg. Ha a kiskorú gyereked is melletted van, akkor fokozottan érezhető."

Egy órát még sosem vártam ott, van szék ha nagyon le akarnék ülni, de a gépen úgy is ülni fogok. De nyomorgni se szoktam, ellentétben azokkal akiket a legolcsobb jegy folytán a rendszer a középsö sorba oszt be. Az sokkal kellemetleneb, és még igényesnek sem mondhato, még sem sír senki.
Nézd nyáron hideg van, télen meleg, és azt a reptérig tartó úton is tapasztalhatod, szerintem egy 10€-s repjegy esetén szintén nem relevans probléma.
A gyerekkel valo takarozas is erdekes kérdés, mert ha tudod hogy ilyen viszonyok vannak ott(mondjuk én nem tapasztaltam, de ezek szerint borzaszto), akkor azért költöien feltenném a kérdést, hogy mégis milyen szülö teszi ki a gyerekét ilyeneknek?
Szerintem még senki nem halt meg ott. Igen egy wc ráférne valóban, de 3 ezer forintért én nem igényeskedek, örülök, hogy elvisz.
Nekem az ufb fapadturista, és az igényesség az 2 külön dolog.
xfg23 2019.11.18 07:43:52
@heidt: 150eurot fapadosra?
en nem reklamoznam
Van, aki kisétkű, van, aki csak spórolna és azért kérne gyerekmenüt. De vajon jár nekünk ilyen egy izgága kiskorú nélkül is? Tisztelt TH! A mai napon  - június 25 – ellátogattunk a Moszkva – ma Széll Kálmán – téren nyílt új hamburgerezőbe, a ZING-be. Megjegyzem, a tér felújítása előtt egy jó kis…..
xfg23 2016.07.08 17:38:00
@onlajnok: Alapvetően, valahol jogos az egész, mert LEHET az a menü, egy kedvezmény a gyerekeknek, amolyan vendégcsalogató. Nem kell 3 menüt venni, hanem csak 2,5 et, gyerekkel.
Például 40% az adag 40%os áron, az nem éri meg, hogy ilyet osszanak egész nap mindenkinek, mert ugyan annyi a munka vele, mint egy egésszel, de 1-2 menü mellé, már ok.
Sok helyen a diákoknak 10% kedvezmény jár, az ellen mégsem lázong senki.
xfg23 2016.07.08 18:02:44
@igazságos1..: ezért nem ad inkább senki sehol kevezményt
Továbbra is nyírja a hőség a BKV-bérleteket, de a BKK által augusztusra beígért szuper védőtokok híre mellett újabb fejlemények is vannak az ügyben! Pl. hogy olvasónktól pénzt kértek a feliratokat elhagyó bérlet cseréjénél. A közlekedési cég múltkori…..
xfg23 2015.07.24 18:53:41
@gabors: a poszter ur szerint mocskos drága.
Remélem nem ármáni pénztárcába tette.
xfg23 2015.07.25 21:14:25
xfg23 2015.07.26 21:03:17
@igi1: menj állj ki s napra egy kicsit.
@hagyma: te is.
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
Az ember azt gondolja, hogy ha egy sör alkoholmentesként van árusítva, az azt jelenti, hogy nincs benne alkohol. Semennyi. 0.5% se. Hát egy túrót. Sőt egy Táfelcpicc-sörtesztet végigböngészve az derül ki, hogy minden ilyenben van. A témában a Kisalföld már tavaly futott egy…..
xfg23 2015.07.22 23:02:01
@Nem az antiochiai szent kézigránát: az a baj, hogy nyafognak hogy trollok vagytok, de a posztok szintje is olyan amilyen...
Most erre mit lehet kommentelni? Aki kicsit is tájékozott az tudta eddig is, aki meg nem az szégyelje el magát, és ne írjon egy fogyasztóvédelmi blogra emiatt.
Az megint más kérdés hogy van aki ki is rakta.

Lényeg a kommentek jogosak, bár nem túl ahrisztokrata a stilus.

Jaés tényleg nagyon régóta olvasom a homárt.
Modorosblog A kezdő testépítő 2009.05.04 13:37:00
Kevés szabadidős tevékenységre és egyben életformára tekintenek általánosságban olyan megvetéssel, mint a testépítésre. A szokatlanul izmos megjelenést sokan automatikusan helytelenül a tanulatlansággal, kulturálatlansággal párosítják a másodlagos külső jegyektől…..
xfg23 2009.07.07 13:31:42
Az a nagy probléma ezzel a bloggal, hogy hozzá nem értő emberek írnak hozzá nem értő embereknek.Bár a cikk is tele volt hülyeségekkel, arra még nem reagáltam volna, de az a sötétség ami a kommentelők fejében van az már sok.

Az egy dolog, hogy keverik a fehérjét a szénhidráttal, a poteint a tömegnövelővel, és egyéb olyan alap dolgok, ami nélkül semmi alapjuk nincs ideírni, kb annyi közük lehet a témához, mint mondjuk nekem az atomfizikához, csak én nem szólok bele:)

Hogy kicsit rendet tegyünk a fejekben, a strandgyúrós papucsban edző balfaszok és a testépítők közt ótiási különbségek vannak.Főleg abban hogy ez több mint sport, ez egy életmód is. Na most aki szerint nem szépek a versenyzők azokkal sztm még a versenyzők is egyetértenek, nem az a célja egy Mr Olimpiának sem, hogy szépségversenyt nyerjen.A lényeg, hogy az izomzatát megmutassa, ahoz pedig igen alacsony testzsir % kell, higyjétek el ti sokkal rondábbak lennétek igy befogyva.Bár gonolom most se vagytok valami szépek, elnézve a hozzásólásokat, feltételezem itt is vagy kövér vagy sovány van csak, pár kivételtől eltekintve, nem hinném hogy lennének itt olyanok akik rendszeresen sportolnak, azt meg főleg nem hogy oda is figyelnének a kajálásra.

Amugy a testépítő szendvicset eszik, meg a zsirégetőkbe szénhidrát van, és egyéb baromságoknak is utánanézhetnétek.A másik meg a méregdrága cukros fehérjepor, az se nem cukros se nem drága, gondolom senkinek nem tűnt fel hogy egy árba van a hússal, napi 6 kajálás mellé meg nem rosz ha 2-t helyetesiteni tudsz turmix al ( igen 6, mert a 3 szar nem csak testépítőknek, általában is ).Arról nem is beszélve hogy a cikk sincs igazán tisztába a kező-haladó közti különbségekkel.

Egy költői kérdés szerintetek csak a gyúrósok iszak fehérjeturmixot és szednek kiegeket?