Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apajelölt

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vespa. 2006-ban volt hatvan éves és legalább annyira része a II. világháború utáni - de főleg a hatvanas-hetvenes évek - olasz életének és kultúrájának, mint Sophia Loren domborulatai, Gianni Morandi dalai, a Fiat Nuova 500, a Segafredo kávé és még sorolhatnánk a pizzát, a…..
FérjBlog a nyálcsorgatásról 2009.07.23 10:17:00
Az origo női lapozó megint melléfogott egy cikkel. Nagyon aranyosak, hogy elővesznek problémákat, amelyek érintik a hölgyeket, de a misztikusságba hajló indokkeresések, amik mögé bújtatják az egyszerű dolgokat, finoman szólva viccesek tudnak lenni. Kihívó külsejű idegen nők…..
apajelölt 2009.07.23 16:08:25
@a távoli rokon:
"néha belegondolok, milyen lehet egy manökentündér-istennővel tartósan együttélni?:D
Ismerek olyat, aki megpróbálta. Még nézni is rossz volt;) "

A bátyám egy időben volt együtt egy mutatós, minden szempontból igényes,de kicsit fantáziátlan csajjal.
Egy idő után már nagyon szenvedett tőle, mennyire sekélyes a kapcsolatuk.
A bili akkor borult ki, mikor egy rózsaszín "maradj-nálam-ma-ájszakára" estét a csaj mindenféle nevetséges kifogással hárított el. A végén megtört, és kiderült, hogy azért LEHETETLEN, hogy ő aznap ottmaradjon,mert nincs nála a hajlakkja.
Olyan meg nem fordulhat elő, hogy ő a megcsinált haja nélkül bárhova elinduljon.
Képviselő Funky Úr ír 2009.07.23 02:28:00
Tisztelettel jelentjük, hogy új hősünk van. Aki mindjárt az Önöké is lesz, drága Olvasók. Király Csabáról, Rákospalota szocialista alpolgármesteréről a mai napig mi sem hallottunk soha, de hát a sztárok már csak ilyenek, a semmiből törnek elő, hogy aztán örökké ragyogjanak…..
apajelölt 2009.07.23 10:43:54
Irtózatosan off, mindenkitől elnézést a dizájnidegen, öncélúan szellemeskedő posztért, de a különlegesen nagy hozzáadott értéket képviselő blogok önzetlen promotálása közcél. A rovatokon csendes erőszakot téve így a Why The F*** Do You Have A Kid tematikáját és…..
apajelölt 2009.07.22 19:52:50
Elrettentő ....

@surayana:
"Gyereket bármilyen hüJe összehozhat."
Ez a mondatod, ebben a formában viszont kincset ér.
Jogvédett, vagy felhasználhatom? :D
Poszt-apokaliptikus animációs film Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett - eddig nem hangzik rosszul. Az előzetes már tavaly télen kijött, most egy majd öt perces részletet tett a gyártó Focus Features elérhetővé a neten. A történet röviden: az emberek…..
Ez meg az minek van? Twitteredző 2009.07.19 20:16:00
Twitteredző minek van?  ..
apajelölt 2009.07.22 15:04:32
A kínaiak Dynasty Warriorja olyan, mintha Bud Spencer spagettiwesternek és vicces krimik helyett wuxia filmeket forgatott volna Bolo Yeunggal a 70-es években. Főhősünk, a mackós Guan-Yu elindul, hogy puszta kézzel számoljon le a királyság zsarnokával, a vörös páncélos hadúrral. De…..
Már csak a blogunk home-made dizájnjának főszereplője miatt sem hagyhatjuk szó nélkül a Richter új termékének reklámfilmjét, hiszen itt van ő újra, a férfiak férfija, a "ma már betiltott vadnyugati hős archetípusa" - ahogy a Richter nevén nem nevezve megnevezi Marlboro…..
-Kedves nézőink, élőben jelentkezünk a Révkomáromi Nyári Lovagi Játékokról, ahol megpróbálunk észrevétlenül elvegyülni az ünneplő tömegben, és a helyieket az aktuális nyelvtörvény kapcsán pár szó erejéig mikrofonvégre kapni. Ahojte, môžeme hovoriť po maďarsky? -Áno,…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
Épp a retro alrovatunkba kerestem a Last Ninja flashváltozatát, mikor belebotlottam a hónap legviccesebb ládatologatós logikai játékába, a Potty Mouth Ninjába, amiben egy gyomorbántalmaktól és szexéhségtől gyötört harcművésszel kell elrabolni a kalózok kincsét. Már a…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
Amint azt korábban A modoros strandoló 1. részben nagyon találó módon nosferato felvázoltaM, strandolás közben megjegyezhetetlen mértékű tapasztalat szerezhető, ami jegyzetfüzet nélkül nem is adható át az utókornak. Strandolásban ismerszik meg a legjobb barát. A modoros…..
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
Elég sokan értesültek róla itt a Belsőségben, hogy lyukas, öreg, szürke állólámpásunk, Bazeg, aki két éven át hű társunk volt itthoni és külföldi nyaralásaink során, eladósorba került. Elég sokan kifogásolták, miért nem tartom meg, úgy látszik, nem értették a…..
Beköszöntött a jóidő! Hét ágra süt a nap, mi meg bent rohadunk a melóban ezerrel. Ilyenkor egyre többen ugranak ki a Palára csak csobbanni egyet, és persze a strandidényben egy-egy hét szabadsággal elszabadulhatunk a szürke hétköznapok nyomasztó terhétől. Ha számunkra a…..
Már persze ami a reklámgrafikai felhasználhatóságot jelenti, vagy éppen a dizájnelemeket. A többiről meg nemcsak azért nem írunk, mert nem érdemlik meg (örüljenek, hogy nem), hanem mert itt mégis mit keresne egy szocreál, vagy éppen a római iskola modorában festő fiatal magyar…..
Ha már kommentekben előjött, örökítsük meg itt is a Bloons Tower Defense 3-at. A játék a már sok játékból ismert lufigyilkos majom lövegtornyos feldolgozása, annak is a harmadik része, szóval sok újdonság nincs a játékmenetben, de a pályák nagyon jól sikerültek...
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Már csaknem elfelejtettük a laptop hunters videókat, amikben mindenféle amerikaiak mennek be boltokba számítógépet venni, hogy a végén többnyire egy béna konfiggal jöjjenek ki, amit kifizet a Microsoft. Na de most itt az újabb epizód, ami szerencsésebben sikerült mint az eddigiek:…..
A fanatikus természetvédők egyik rémisztő tulajdonsága a humortalansággal párosuló sokkolási hajlam. Ez azonban, egészen kivételes esetben, szórakoztató eredménnyel is járhat. Az mindenképpen egész kivételes esetnek számít, ha egy jó dudájú sztriptíztáncosnő jelentkezik…..
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
Tardai történetek Hetvenkilenc 2009.07.08 13:00:00
A Petinek mindig mondogatta a faterja, hogy ha göcs van a fában, azt jobb hagyni a faszba, nem nekiesni, mer' csak megugrik rajta a szerszám, azt' sebet ejt, rosszabb esetben megnyomorít. Meg hogy ez az életre is igaz, nemcsak a deszkára. Dehát az asztalosság veszélyes üzem, az élet meg…..