Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WOWBAGGER

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha ezeket a nemzetieskedő bullshiteket lerántom a szövegről, akkor azt látom, hogy egy antiglobalista, antikapitalista, anarchista punk csávóval állok szemben, aki mindennek nekimegy, és, hogy éppen az építészetet találta ehhez meg, az egy puszta véletlen" - hangzott el Makovecz…..
Nagyon erős kontent, üresgyomorra nem ajánljuk...
WOWBAGGER 2011.03.29 06:56:15
@emem:

te meg hülyeséget beszélsz komám. A házmesterek a kádárizmusban élték virágkorukat, mert minden háznak/intézménynek volt "gonnoka", ami a házmester cocialista megfelelője volt és alapból követelmény volt a "megbízhatóság" és a jelentési hajlam.
WOWBAGGER 2011.03.29 06:58:26
@WOWBAGGER:

kieg:
...mert járt nekik a szolgálati lakás, az volt a fizetség a "fülükért".
 Ezzel az üzenettel vegzálja az egyház "Vezető etika tisztje" egy bizonyos B.P. nevű "elnyomó személynek" nyilvánított ex-szcientológus szcientológusnak tartott ismerőseit az iWiW-en.Adatvédelmi megfontolásból az illető "elnyomó személy" nevét…..
WOWBAGGER 2011.03.18 09:44:10
@Kulics:

ja a magadfajta rettegi biztos elcsúszik, mindenen.

"P. Andrea
Vezető Etikatiszt Budapest "

tiiiiiszt???? bazki ezeknél a majmoknál tiszti rangbesorolás van? ....ez most egyház vagy fél.kat. szervezet vagy csak simán unatkozó elmebetegek lerakata?
faszé nem bsszák őket vissza ámerikába, ott legyen hülye az összes ilyen beálítottságú, itthon úgyis túlkínálat van az szektásított egyházakból és személyes megváltókból.
Tegnap délután, az állami ünnepségnek álcázott Fidesz-, valamint a többi szokásos pártrendezvény lejártával valódi, részben sem fizetett tömeg gyűlt össze az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél Budapesten. A megmozdulást szervező „Egymillióan a sajtószabadságért”…..
WOWBAGGER 2011.03.16 17:02:01
@ob.szerver:

"Értem. Tehát a Gyurcsány kormány öncélúan, erőfitogtatásként, az ellenzék megfélemlítéseként és fölösleges elrettentéseként használta fel a karhatalmat. És még csak véletlenül sem azért, hogy nagy nehezen megfékezze az utcákat csatatérré változtató, molotovkoktél-dobáló, barikádépítő, autógyújtogató neonáci csőcseléket (páran még emlékezünk)."

Ja látszik a te emlékeid, meg a sajtó klubos mesedélutánra és a népszabiban olvasottakra korlátozódnak...jól van srác, grat.

@volankombi:

az ötvenezer kicsit philipes, ezt írtam már máshol is. A reál tizenöt volt...ott voltam, fotóztam, visszanéztem...stb...bla bla.
WOWBAGGER 2011.03.16 17:03:50
@Ppix:

...ezt inkább csak úgy kopizták kádár papáéktól.
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
WOWBAGGER 2011.03.16 12:19:13
@Gulogulo:

náci zsidó = cionista... mindenre van szinonima

"Mit szólnál ha a magyarokat lesátorlakóznák egyesek, mert csak hajléktalanokról készült képekben ismernének bennünket? "

nyugodj meg, hála a kormányaink eddigi ország imázsának, annak tartanak minket "odakünn" a nagyvilágban
WOWBAGGER 2011.03.16 12:27:05
@s.e.c:

a fenti fröcsögésre értelmeset reagálni????...érveket???... mire??? az egyik fasz fikázza a másik faszt, semmi értelmes nincs leírva vagy vitára alkalmas tény tény közölve, csak az orbán ekézése.
írót kritizálni??? ...milyen írót??? legfeljebb a a fos síróját.
@Gulogulo:

idot e kis haza főürgéinek az a melója, hogy összevissza hablatyolnak...finché mondo sará mondo...vagy te másként látod?
  A nyolcadik kerületi Fidesz meghozta a világ egyik legviccesebb és egyben legszánalmasabb rendeletét. Aki kukázik, az fizessék. 50 ezer forintra büntethető minden állampolgár, aki belenyúl egy kukába, és onnan kiemel valamit.Önmagában a rendelet azért édes-szomorú, mert azt…..
WOWBAGGER 2011.03.11 16:49:14
@weisz manfréd huba:

ha ennyire érzékenyen érint, ha mások nem osztják a nézeteid ne sírogass a neten. A kukázásnál nem csak az a gond, hogy zajt és koszt csinálnak és a plussz dzsuvát nem pakolják vissza a kukába, hanem a retkes szemetes (és bármi ami onnan ráragadt) kezükkel össze taperolnak mindent, mert kukázás után nem igazán mosnak és fertőtlenítenek kezet...ugye? .....de tudom ha zavar az ilyen jellegű probléma járjak autóval mindenhova. Meg az én anyám amiért nem tolerálom a beszarós-hugyozós emberi roncsokat mindenhol. Ja és mielőtt beugatnál, szerintem eddig és ezután is többet fogok értük tenni mint te a blogsírással. Csak rühellem a fotelfilantrop álszent okoskodókat.
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
WOWBAGGER 2011.03.11 12:59:04
@Lumieres:

...ja és viktorunk is pertut iszik majd a néppel :D
WOWBAGGER 2011.03.11 13:03:03
@Lófasz Hadnagy:

...john lennon....faszt ....többen nyomatták már a Radicsot...azt igen....vagy egy Dixi szobor :) na az lenne az igazán underground...de sajna előbb lesz philp tér ákos sétánnyal
WOWBAGGER 2011.03.11 13:06:42
@Lumieres:

...ugyan 2012ben úgyis itt a világvége
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
WOWBAGGER 2011.03.07 14:53:42
@Warlimont:

húbazdmeg na te tényleg ritka demagóg egy fasz vagy gyerek, mert ha sportolsz (versenyszerűen,hobbi) és komoly traumás baleseted lesz, arról is te tehetsz és akkor is az adófizetők pénze megy rá....vagy ha stolbuci elbasz kokósan az is onnan megy...minden tb ellátás az adófizetők pénzéből megy gyökér. Azért fizeted, hogy ellássanak. a te felfogásod szerint ne sportolj, ne menj utcára kobak nélkül, de sehogy és lakj oxigén sátorban, akkor spórolod az adófizetők pénzét. Hülye fasz.
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
WOWBAGGER 2011.03.07 08:45:11
@WOWBAGGER:

ja és miért a deákról menekültem haza????...mert a metró simán megállt ott és nem mondták be, hogy fent zavargás van....simán kipakolták az utasokat infók nélkül...a zsaruk nem szóltak a békávénak, hogy a deáknál épp lövöldöznek egy picit és aki nem akar skúlót az ne tolja kiaz arcát a metróból....... és nem zárták le a metrót sem .....pedig egy szaros up-fradi meccsnél pánikszerűen lezárnak(külön metróznak) mindent.
WOWBAGGER 2011.03.07 08:51:29
@cogito verus:

tényleg hülye vagy és olvasni sem tudsz.....szöveget értelmezni pláne nyomikám. olvasd el mégegyszer mit írtam, te szerencsétlen.

Orbán meg a páncélverda??? biztos van neki....gyurcsány kölcsön adta az övét...leszarom....összeér a faszuk a paraván mögött.

Ja egyedül a hír tv közvetítette a többi meg azt, hogy a pofátlan fletó megrendülve koszorúz a vaskefénél, meg a szaros felesége is ott lebzsel.

Amúgy a tvben nézni a dolgokat kicsit más, mint akaratod ellenére belecsöppeni, te fotelművelt.
WOWBAGGER 2011.03.07 08:57:31
@compound interest:

"akkor nem is sérült meg aznap több száz rendőr, ugye? égési sérüléseik sem voltak, mi? nem állt lángokban a belváros? mindenkinek az autója, kirakata stb. érintetlen maradt, ugye? olyan békések és ártalmatlanok voltak a tüntetők (kivétel nélkül), nem is értjük, miért támadtak rájuk a rendőrök, mi? minden ok, minden előzmény, minden körülmény, minden felszólítás nélkül elkezdték kilőni az emberek szemét. értem én. már sokszor hallottam a sztorit...

na jól van, békénhagylak, megígérem. nem zavarom meg a hőskölteményeidet a valósággal. a valósággal nehéz szembenézni, nem várom ezt tőled, nyugi :)"

ja ezt mond el magadnak is.

Több száz rendőr...lángokban álló belváros.....mit néztél te a tévében???....valami retro Sly filmet....vagy a Párizsi zavargásokat felvételről?
idióta.
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
immobull Dubaj üres tornya 2011.03.03 10:00:00
2010 első napjainak nagy eseménye volt, hogy elkészült a Burj Khalifa, ami Dubaj látképét alapjaiban változtatta meg. Az építmény már 2007-ben, az építkezés alatt elnyerte a világ legmagasabb épülete címet, a végső magasságot azonban a hivatalos megnyitóig…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
WOWBAGGER 2011.02.21 08:53:51
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában – jelentette be szerdán Brüsszelben Jonathan Todd, a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. Mint közölte, a magyar kormányzat az uniós végrehajtó testület által…..
WOWBAGGER 2011.02.17 10:18:32
@Leonard Zelig:

hülye gyerek remélem akkor is ilyen felháborodott voltál, amikor ez történt www.vezess.hu/hirek/megjott_gyurcsany_100_millios_audija/13250/

...de a legszebb az utolsó mondatos hazudozás benne.
A brüsszeli magyar bál - ami nélkülözhetetlen, hogy reprezentálja a faszogányos elnökségünket - tele van giccsel. Diszkófényben palotás. Meg a kötelező jellegtelenség: Pick szalámi (miről csúszott le szegény Bakács), tokaji, herendi, satöbbi. Ez eddig rendben van. Alig van…..
"Kitűnő thriller. Nagyszabású, ám hihető történet, amely eszeveszett tempóban, meggyőző díszletek között bontakozik ki, a megfelelő arányban kevert szeretetreméltó és gyűlöletes résztvevők szerepeltetésével. Akció és ármány finoman megmunkált…..