Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fajitas

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A kút neve: Dezső 2010.11.21 08:45:00
Aki veteránautó felújításába kezd, annak többé nincs szüksége más szenvedélyre. Egy ilyen hobbi garantáltan száműzi a nőket, a piát, a kaszinót, a drogozást, a számítógép-függőséget az ember életéből. A tisztességes restaurálás tisztára nyalja a családi kasszát…..
Telefonos ügynöknek tényleg sohasem szabad válaszolni. Mostmar_kicsi_unom felhasználó nevű olvasónk története megmutatja, hogy akkor főleg nem, ha az ügynök a bankunkból telefonál. Látom nincs még elég infó a blogon a citibankról, így most én hozzájárulnék némileg, hogy ők…..
"Beszívva sem tűnik viccesnek" sorozatunkban ezúttal Potha találatát közöljük, amit a  tatabányai Fressnapfban lőtt. Akinek nincs háziállata, annak üzenem, hogy ez egy állatfelszerelésbolt-lánc. A humor forrása, hogy kétezerért mekkora zacskó füvet lehet kapni…..
fajitas 2010.11.15 01:46:44
Imádom a krumplilevest, minden nap meg tudnám enni, különösen a téli hónapokban. Ezért vadászom a különleges receptekre, hogy legalább ne mindig ugyanabban a formában állítsam elő. Ez a mai több okból tartozik a kedvenceim közé, mivel ruccolával készül, amiért szintén odavagyok...
fajitas 2010.11.10 04:04:57
@donpéló: A ruccola nemcsak nagyon ízletes borsos-diós-mustáros, sőt kissé sonka ízű növény, hanem nagyon egészséges is, mivel sok A, C, K vitamint tartalmaz, sőt kalciumot és vasat is. De sajnos semmi olyant, ami az ízlésedet helyretenné, úgyhogy szerintem hagyd meg nekünk, akik imádjuk ezt az igazán finom növényt.
Alig várom, hogy kipróbáljam ezt az ínycsiklandozó levest.
fajitas 2010.11.10 04:07:43
@donpéló: A ruccola nemcsak nagyon ízletes borsos-diós-mustáros, sőt kissé sonka ízű növény, hanem nagyon egészséges is, mivel sok A, C, K vitamint tartalmaz, sőt kalciumot és vasat is. De sajnos semmi olyant, ami az ízlésedet helyretenné, úgyhogy szerintem hagyd meg nekünk, akik imádjuk ezt az igazán finom növényt.
Alig várom, hogy kipróbáljam ezt az ínycsiklandozó levest.
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
fajitas 2010.10.23 02:03:50
Stefó küldte el egy induló vállalkozás linkjét, amelyik nagyjából a multi level marketing beszervezős-jutalékos rendszerének megfelelően tervez alapvető élelmiszereket árulni. Ez nem lenne önmagában akkora durranás, ha nem lenne ellenállhatatlanul vicces, ahogy a klasszikus…..
Mi a közös Szlovéniában és Ausztriában? Az eső,állapította meg Kunio. Végig felhők alatt tette meg az utat Piranig, csupán néha-néha látta meg a napot. Ami viszont örömmel töltötte el, hogy a gyönyörű adriai kisváros felé közeledve folyamatosan emelkedett a hőmérséklet.…..
fajitas 2010.10.17 17:49:55
Aki olvas Sebesség oltárát, talán látta azt a leírást, amelyikben elmentünk Olaszországba a 27 éves Yamahával, aztán jól megszívtuk. Röviden: a motor előtte volt közel három hetet szervizben, hogy alaposan fel legyen készítve az útra, aztán mégis az utolsó percre maradt egy…..
Régebben már bemutattam ezt a két tetoválást itt és itt, azonban ez a kép még jobban tetszi, hiszen itt egymás mellettláthatjuk a kettő duplakontúros minimál rajzocskát!..
Egy mulatságos tortadiagramot kaptunk Ana.Ge-től, amiből kiderül, mennyit fizetünk ki Steve Jobs ruhájáért, a lehagyott Intel Inside matricákért, a borokért, rózsákért és bonbonokért...
Hosszú ideig nem írtam Eráról, az öreg kombi Mercimről, aztán pár hete jött egy poszt, most meg rögtön egy másik is. Ez itt. Era ugyanis új életfázisba lépett. A városon belüli, olykor vidékre menős autóból mostanság lép fokozatosan elő internacionális rombolóvá. Magyarul…..
fajitas 2010.07.11 10:08:24
@pet77: Nem öthengeres a gép?
A New York Times értesülése szerint a HP olyan nyomtatókat dob hamarosan a piacra, melyek emailben elküldött doksikat is ki tudnak nyomtatni. Vagyis minden nyomtatónak lesz egy mailcíme. A nyomtatók ára 99 és 400 dollár között mozog majd. Vagyis akár a telefonomról is elküldhetem a…..
fajitas 2010.06.07 16:22:16
Mucsi Zoltán meets Formula 1. Engedjék meg, hogy fetrengjek a nevetéstől. Köszönjük a készítőnek, BlackDuck781 -nek és Oroszi Attilának, aki Facebook-oldalunkra belinkelte...
fajitas 2010.06.05 11:13:47
@enthusiastic: az az anyukája. :)
Szokatlan poszt a Homáron, amelyik a kapitalizmus egészséges működését kéri számon, de nem eladó-vevő-viszonylatban. A Homár azonban szenvedélyes kapitalista, ezért teljesen megérti Házisárkány panaszát, aki meghökkent azon, hogy azért hajtották el a hastáncosruháival egy…..
Szintet lépünk, a nyakörvbalhé után most itt egy GPS tok, ami 980 Ft-on indult, de végül 1250 Ft lett belőle. Az eredeti árral már számla is készült, mégis megdrágult a termék, mire megérkezett a boltba és Zirowe megvette volna. Május 9-én sikerült végre eladnom régi gps-emet…..
Csupa KRESZ-es, meg okoskodós poszt volt mostanában, úgyhogy engedve az őrjöngő tömegnek a hiénák közé vetek egy viszonylag rövid, ellenben erőszakkal teli levelet, amit a sokatmondó nevű bloodmn küldött be. Ki kérdezi meg először, hogy a posztoló miért nem verte agyon az S80…..
fajitas 2010.05.12 20:22:01
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
Tudom, hogy sokan fanyalogni kezdenek most, páran talán szidni is kezdik a Totalcart, mert nem értik majd, hogyan kerül egy ilyen pimf dolog egy országos autós magazin hasábjaira. Kétszáz kilométer, oda-vissza, plusz kavarással sincs ötszáz… Táv ez? Tett ez? Érdemes akár egy…..
Viktor levele alapvetően nem nekünk, hanem a BRFK-nak íródott, ám nyilván nem véletlenül az autózz!blog is a címzettek közt szerepelt. Nem tudom, hogy a statisztikák hogy alakulnak autólopások tekintetében az elmúlt évekhez képest, de ezek szerint az biztos, hogy közelében sincs…..
fajitas 2010.04.18 20:48:54
@eml: A helyszínelők a Hungária krt.-ról mennek ki, egy váltásban két csapat dolgozik Budapesten, számold ki, hogy naponta mennyi baleset történik, még jó, h egy óra alatt odaértek.
Én és az olvasó-kommentelő társaság offline világban is arcát vállaló tagjai valósznűleg épp másnaposak vagyunk, vagyis egyben harmadnaposak (nem, nem vezettünk a hétvégén autót), de az időzíthetőségnek hála ennek okán még nem kell, hogy poszt nélkül maradjatok. Vic Tor…..
A Homár hétzáró tanulsága: Soha ne adjanak át szállításra törékeny csomagot úgy, hogy nem nézetik meg a szállító cég munkatársával a sértetlen tartalmat! Zoltán nem ezzel a módszerrel egy összetört kijelzőjű iPhone boldogtalan tulajdonosa lett: Januárban feladtam egy…..
fajitas 2010.03.19 15:54:01
ipodszerviz.com/index.php
Itt fogják megjavítani, az biztos!
Magyarországon extrém nehéz dolga van annak, aki a közegellenállással szembemenve online akar bizniszelni. A legfrissebb áldozat a Cinterip uszodai partisorozatot szervező társaság, akik naiv módra azt gondolták, jó ötlet lenne neten is árulni a jegyeket. A szolgáltatás el is…..
Sokan tudják rólam, hogy nem szeretem a terepjárókat. Feleslegesen nagy, környezetszennyező, energiapazarló, kihasznál(hat)atlan vasak, amelyeknek a volánja mögött még a legszelídebb buddhista szerezetes is előbb-utóbb olyanokat mond, hogy "ha nem megy odébb, letolom", meg…..
fajitas 2010.03.12 12:16:34
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...