Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AczélGyuribácsi

0 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző posztunk olyannyira inspiratívra sikerült, hogy egyrészt hozzászólásszámban rekordokat döntöget, másrészt a Nagy Öregek is motiválva érezték magukat, hogy letegyék a garast, nem hozzászólásnyi terjedelembem. Számos tanulság mellett azért is tetszett meg az írás,…..
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Android Őrület: iPod Androidra! 2012.11.29 03:36:25
Jó érzés látni a már klasszikusnak számító, ismerős médialejátszókat, ahogy sorban újjászületnek Androidon. Igyekeznek követni az új technológiákat, trendeket és persze a saját felhasználóikat is. Közben úgy törekszenek új funkcionalitásra, hogy próbálják megőrizni…..
AczélGyuribácsi 2012.11.29 13:19:24
Puzsér Róbert főállású idegbeteg, tényleg az a munkája, hogy vöröslő ütőérrel ordibáljon, de olyan intenzitással, hogy a nagymamák már ne is arra figyeljenek, hogy mit mond, hanem, hogy gyere már be Gézu, ez mindjárt itt kap nekem szívinfarktust. Ez egy tehetségkutatóban még…..
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
AczélGyuribácsi 2012.11.13 13:07:17
@Vidéki: Te, a ostobaság kiütésekkel is jár?
Ki írta, mondta, hogy a törvény ezen pontja a buzikról szól?
Vajon miért nem érthető, hogy egy FÉRFI és egy NŐ évtizedeken keresztűl élhet élettársi kapcsolatban, gyerekeik lehetnek stb. De ma a házassággal szemben a legtöbb esetben csak akkor érvényesíthető ez a kapcsolat, ha a felek mindenféle szerződéseket írnak, nyilatkoznak stb.
Például egy házasságban akkor is automatikusan a férj nevére kerül a gyerek, ha azt nem ő csinálta!
Élettársi kapcsolatban meg mehetsz a gyámügyre és "küzdhetsz", hogy a gyereked a nevedre kerülhessen!
Halál esetén korlátozottabb az öröklési jog is.
A kis megélhetési keresztények célja viszont az, hogy KIZÁRÓLAG a házassággal megpecsételt és legalább 3 gyerekkel rendelkező életközösség legyen CSALÁD, ehhez szabják a törvényeket. Gondolom a kis pedofiltámogatók a egyházi esküvőt is elő fogják írni...
Vajon zsidó felekezetűek lehetnek családban?
A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és…..
AczélGyuribácsi 2012.11.06 13:33:26
@KG2000: Miért is?
Ha tehát az egyébként besúgó és több honfitársunk haláláért közvetlenül felelős moszkovita Nagy Imre 48 órán keresztül jó oldalra állt és TISZTESSÉGES módon nem hátrált meg, akkor az általa korábban képviselt gyilkos bolsevik rendszer elfogadható?
Csak Rákosi meg Gerő a szemét?

Egyébként meg nem kell hazudni, mert sokan vagyunk, aki felnőttként jól emlékszünk a 80-as, 90-es évekre!
Orbán belügyi engedéllyel ugathatott a temetésen!
Orbán liberálisként a diktatúra ellen ugatott és pincsiként leste Kiss Jánosék tetteit!
Orbán soha nem mondta azt, hogy elég Kádárék, Grószék, Némethék elzavarása és maradhat a szocializmus! Ő is a szabad polgári választásokért, a többpártrendszerért és a nyugati demokráciáért ugatott!
Most meg körbeveszi magát aljas kommunistákkal és lebolsizza az átkosban nem is élő vagy pelenkáskorú szoci gyereket.
Oránt én 89-ben a temetésen gyűlöltem meg!
Ő azt a nemes esemény belügyi utasításra a saját terveire használta fel és meggyalázta sokmillió magyar emlékezését!!!
A német lenne az első javasolt idegen nyelv az oktatási államtitkárság nyelvoktatási stratégiája szerint, írja az Origo. A dokumentum korábbi változatához képest (ami tavaly már szerepelt tekintélyes sorozatunkban) kicsit finomodott ugyan a hangnem, de a lényeg ugyanaz maradt:…..
AczélGyuribácsi 2012.11.05 21:17:47
@látjátok feleim szümtükkel:
Egyetértek!

1. megtanulni a MAGYAR nyelvet!
2. megtanulni a MAGYAR történelmet!
3. megtanulni a MAGYAR irodalmat, kultúrát!
4. TESTNEVELÉS!!! Rendszeres testnevelés!
5. megtanulni a MATEMATIKÁT!!!!
6... tanulni egy idegen nyelvet! VÁLASZTHATÓ!
7... megtanulni a humán/real dolgokat, az érdeklődéstől függően!

Ugyanis mi itt MAGYAROK vagyunk, és az, hogy ki hogyan érvényesül idegenben, az az Ő DOLGA!
Ha nem ismer nyelvel, hát nem kerül be a jobb iskolákba, nem kap minőségi munkát!

De hogy egy fasisztoid politikai elit előírja a gyerekemnek, hogy mit és hogyan tanuljon olyan dolgot, amihez a magyarságunknak nincs köze, sőt evvel egy időben hatalmas propaganda van a magyar kultúra, történelem kozmopolita elsöprése érdekében, hát kikérem magamnak!

Mocskos nácik ne írják elő, hogy a gyerekemnek mi a jó! Legfőképpen a pedofil homokos papokat védő kamukeresztények ne!
Ő például németül és angolul tanul és pár év múlva már Németországban fog tanulni, majd remélhetően dolgozni.
És majd akkor jöjjön haza, ha ezt mocskot, amit 1990 óta az országunkban engedtünk lopni, végre a kötélen látjuk!
AczélGyuribácsi 2012.11.05 21:22:21
@látjátok feleim szümtükkel:
Még valami...
Én meg (közel 20 évnyi német multi múlttal) azt tapasztaltam, hogy a német cég vezetője jobban értékelte, ha NÉMETÜL beszéltünk vele és nem angolul.
Számolok... 4 cég 6 vezetőjéről beszélek... És világcégek!
Ja és a család egy része szintén a németeknél dolgozik, és nagyon is jó a német! Ja nem multiknál marketingesek és nem IT bérencek, hanem TERMELŐ emberkék az iparban.
És a holland családi kontingens (kb. 30%) gond nélkül társalog németül is.
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
AczélGyuribácsi 2012.09.28 10:17:41
@funfun:
Jogdíjról hallattál-e?
A zenészek, művészek, színészek életük végéig kapnak jogdíjat!
Az írók is!
A tudósok, ha publikálnak és kiadják a műveiket, akkor annak is van hozománya!
Engem a Magyar Dal Napja-féle ócska jogdíjgyűjtés sokkal jobban zavar, mint egy-két sportoló jogos és őt megillető életjáradéka!
AczélGyuribácsi 2012.09.28 10:29:47
Nem akarok belemennei az itten roppant alacsony szintű vagdalkozásba, de azért bántó, hogy ennyi "tornából felmentett" osztja az észt élsport ügyben.
Egy élsportoló (versenysport) gyerek kora óta a sportra tesz fel mindent. A sport, az edzések és a versenyek teszik ki az életüket.
Ez alatt a 90%-uk kizárólak a klubjuktól kap valamilyen támogatást, csak a már eredmény elértek jutnak állami támogatáshoz - ami meg szintén csak a már sikereseknél éri el a megélhetési szintet.
Az élsportolók 90%-a nem tud a sport mellett olyan iskolákat végezni, melyek a nem sportoló kortársaiknak a sikeres életnek az alapjait képzi. Vonatkoztassunk el néhány diplomázott sportolótól, a többség esetleg valamilyen szakmát szerez, melyben viszont nem kezd el dolgozni.
Tételezzük fel, hogy egy sportoló 35 éves kora körül felhagy a sporttal, na mit tud kezdeni?
Ha sikeres volt, akkor talán van megtakarított pénze és a neve elég egy vállalkozáshoz, amiben értelemszerűen ő csak a stróman, a név és esetleg a tőke - mert legyen bármilyen iskolája, ahhoz NEM ÉRT!!!
Edzősködni csak egy szűk rétegnek van lehetősége, de ahhoz viszony megfelelő adottságok és tehetség is kell, ráadásul edzőként csak akkor élsz meg, ha szintén sikeres versenyzőket nevelsz, ami pályakezdőként elég ritka.
Szóval az életjáradékot EZÉRT (is) vezették be és csak a legsikeresebbeknek.
És az ELVÉGZETT MUNKÁÉRT, az EREDMÉNYEKÉRT cserébe!
Tehát ha Natasa megmarad kettős állampolgárnak, akkor ez neki mind jogilag, mind erkölcsileg JÁR! Hiszen megdolgozott érte, az országunknak hozott rengeteget, a magyar embereknek okozott örömöt!
A érmekért a díj = prémium, jutalom!
Az életjáradék = fizetés!
A civil szférában is van ám ilyen. Akkor valaki ne kapjon nyugdíjat, ha öregként elköltözik valahova a tengerpart mellé, mondjuk a gyerekéhez? Mert kapott 75-ben prémiumot?

A magyar alapvetően tahó és demagóg nép, irigy és ostoba!
Ez itt, ebben a témában is lemérhető, de ez van...

Ja és ha elvesszük Natasától a járadékot, akkor ugye el kell venni az összes edzőjétől is!!!!
Vagy azoktól nem?
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
AczélGyuribácsi 2012.09.26 09:58:26
@tankaranka:
Nem!
Az nem szeretném, hogy állami segítséggel a gyerekemen essenek át!
Ti mind moralizáltok meg demagóg faszságokkal érveltek!
Te pártolod a szert - én nem!
Na látod EZ a demokrácia!
AczélGyuribácsi 2012.09.26 10:01:52
@gigacherry:
Ez HOGY jön ide?
A nyilvános helyeket TILOS!
A lakásomban én döntök!
A közterületeken pedig ÁLLÍTÓLAG van erre szakosodott szerv.
Hogy azok csak az autósokat büntetik?
Hát akkor kérdezd őket!
Én hülyén hangzik, de toleráns vagyok, mert ma reggel sem basztam pofán két olyan szemétládát, aki a pofámba okádta a füstöt...
Tehát: Igen az ugyanolyan elítélendő!
csak a csikket eldobáló max. szemetel!
De nem bűnöz, nem fertőz, nem visz bele másokat is a dolgokba.
De látom nem érzékeled a különbségeket...
AczélGyuribácsi 2012.09.26 10:11:52
@seagull:
Még egyszer, mi ebben a társadalmi érdek?
Hogy az egyébként elítélendő társadalmi csoport szórakozásának eredményét egy X forint invesztálásával tartósítjuk, ha meg nem, akkor ez a normálisaknak 10X költséggel fog járni?
Ez tehát nem zsarolás?
Akkor mi?

De hogy megértsd, ha már személyeskedtél...
Én a TB támogatást nyugdíjasok, betegek, tisztességesen dolgozó törvénytisztelő állampolgárok számára adom szívesen!
De sajnos ma az országban ezek számára sincs elegendő.
Ma elesett rászorulók sem kapják meg az ellátást és képtelenek megfizetni a gyógyszereiket.
Innen tekintve SZAROK mindarra, ami egyesek merő szórakozását szolgálja.
Ha ittasan követsz el balesetet - nem fizet a biztosító.
Itt a megoldás: legális a kábszer? NEM!
Fogyasztó vagy? Igen!
Jár a TB? NEM!!!!!
És máris nincs társadalmi gond, drogozz, szurkáld magad, de megdöglesz!

És még valami!

Magasról szarok arra, hogy drága a tű!
Én korábban is amellett voltam, hogy adják és legyenek automaták!

De a cikkben leírt beteges, számító propagandát nem viselem el!
A TASZ mikor állt ki például a cukorbetegek vagy más betegségben szenvedők érdekeiért? A gyerekeinkért?
SOHA!
Ők a kábítószer fogyasztókért állnak ki!
De nekem nincs eszem, így nem is győzködlek tovább!

Mindenkinek további jó szívást, szúrást!
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
AczélGyuribácsi 2012.09.18 14:03:03
@Kuraudo: Tényleg azt hiszen, hogy a TC lezüllése a csatorna sara?
Nem a Winkler kinevezése?
Nem az Index szellemisége?
Nem az ex-Motor Pressés hiénák beköltözése?

Valamikor a TC példát mutatott, pont a MP-s béríróknak és napjaink Gyulaibalázsainak, hogy az autós szakírás nem a sajtóanyag ostoba felolvasását és a közhelyek és torz körmondatok kiböfögését jelentik!
Most a TC - igaz én az "írásokat" olvasom nagyon ritkán - a velvetes alpáriasságával, a mocskos szókincsével és az alja bulvárstílusával jeleskedik.
Ma NINCS szakanyag csak blikkes böfögés.
És ez nem a tévécsatorna hibája, hanem pár magától elszáll középszer fekáliája.
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Clara Adams szenvedélye a légi utazás volt, de élete során nem akart több lenni, mint egy fizető utas. Mégis olyan ikon lett belőle, aki a múlt század harmincas-negyvenes éveiben személyében reprezentálta a légi utazás mindennapivá válását. Közel száz éve kezdte,…..
Catherine Hlavsová az első nő a cseh légi erőknél, aki minden valószínűség szerint néhány éven belül szuperszonikus Grípen vadászrepülő pilóta lesz, de szívesen kipróbálná az F-16-os és F-18 -as gépeket is. Catherine szerint a nők számára nehezebb a repülés…..
AczélGyuribácsi 2012.09.15 13:01:14
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
AczélGyuribácsi 2012.09.05 16:33:32
AczélGyuribácsi 2012.09.05 16:37:36
@okoska01: Egy nagy faszt!
Megállsz és ellenőrzöd, hogy történt-e sérülés!
Ha nem, vagy az érintett jelzi, hogy rendben van, akkor mehetsz.
Itt hasonló lehetett, buli volt, összeanyáztak és mivel a muksó annyira sérült volt, hogy fotózott (fetrengve a vérében?) majd köcsög kozmopolita módjára "posztolt", majd elment a zsarukhoz, gondolom anyázást követő felindulásában.
Innentől meg mi is van?
Nincs ám vádaskodás, csak facebúk van meg lincselési hangulat a sok szabályismerő bérkerékpárostól!

De ami fontos: A KRESZ nem írja elő a koccanásoknál és más eseteknél a rendőrjárőrt!
Óvatosan, tán kissé tartva az esemény kimenetelétől, érkeztünk a Milla által meghirdetett, Az örmény nép és a világ bocsánatát kérjük elnevezésű tüntetésre. Eleve már bajom volt az elnevezéssel is, na de ami a facebookos event felvezető szövegében volt, az már kiverte a…..
AczélGyuribácsi 2012.09.05 11:03:58
@jobbrolbandita: Ócska náci!
AczélGyuribácsi 2012.09.05 11:10:26
@Hohó60:
Mert Te egy tisztességes jobboldali vagy, a kis köcsög meg egy vérnáci!
Kb. 30-as IQ-val.
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
ADrenalin De hová tűnt az Iwiw? 2012.08.27 10:38:42
Mert úgy tűnik, a magyar szociális média térképéről végérvényesen letörölte a közöny, legalábbis, amennyiben hihetünk (márpedig miért ne hinnénk) a Statcounter statisztikáinak. A mellékelt ábra szerint a tettes egyértelműen a Facebook, a jelek szerint egyeduralmát szinte…..
AczélGyuribácsi 2012.08.27 18:30:32
Böszmén pislogtam a szociális média kifejezésen, mert úgy tudtam, ilyen nincs, aztán két dologra találtam rá:
"A szociális média rossz fordítása a közösségi oldalak gyűjtő kifejezésnek. Mint ahogy nem egy és ugyanaz a közösségi háló(zat) és a szociális háló sem."
socialmedia.network.hu

illetve ennek a blognak a "tetején" olvastam meglepve: Élmény, marketing, blog...

Hát kisapám, elég cinikus dolog a közösségi oldalakról úgy okoskodni, hogy közben bigott üzleti céljaid vannak!
Tudod korunk társadalmilag legkárosabb szakmája a marketing!
A közösségi oldalak is kialakulnak, a marketingesek felfedezik azokat, beépülnek, lerabolják az egészet és keresik a következőt!
Ezért hiteltelen marketingszemmel az IWIW-et "értelmezni".
Majd ha egy magyar közpénzen üzemeltetett tévé nem a fészbúkra megy a marketingesek javaslatára, lehet beszélgetni! Addig nagyon hazug az egész...