Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghost-in-the -Shell

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom, a cím az én szüleményem, de úgy éreztem, Katell története olyan szép ívet fog át és sok tapasztalattal is szolgál, hogy ezt érdemes így érzékeltetni. A történet éppen 10 évvel ezelőtt kezdődik, amikor egy elszánt Párizs-rajongó francia szakos au-pairként…..
Ghost-in-the -Shell 2014.03.13 10:42:01
@Pink Petsch: Ma whisky tasting órám lesz... Mindent a tudományért :)
Ghost-in-the -Shell 2014.03.13 21:40:33
@Zoole[uk]: Szia Zoli, nyugi, tisztàn értem a kérdésed és teljesen logikus. Ebbe az osszfoglalo posztba nem fért bele, de felajànlottàk természetesen az ottmaradás lehetőséget is. De a hazajönni serpenyőben is sok minden volt. ( Idős, beteg családtagok, például, meg még ezer màs.) Ezt akkor igy lattuk helyesnek :) Bennem is felmerült volna ez a kérdés külső szemlélőként
Ghost-in-the -Shell 2014.03.13 21:43:17
@Pink Petsch: Nalunk demokrácia van, közösen döntünk a szerelmemmel. Egy szabály van :) Egyikünknek dolgozni kell míg a másik önmegvalósít, hogy legyen miből élni addig is :)
Olvasónk korábban már írt nekünk a polgári polgármesteri hivatalban uralkodó állapotokról. Valószínűleg az érintettek is olvashatták az ominózus bejegyzést, hiszen azóta már meg is váltak tőle. Nemrég írtam ide egy cikket, amelyben a polgári polgármesteri hivatalról tettem…..
Ghost-in-the -Shell 2009.07.25 17:35:16
@Droli: Polgár Debrecen mellett van, úgyhogy annál mindenképp sokkal messzebre kell mennie... Én sem értem amúgy mért nem költözött el eddig, csekély ésszel fogható, hogy nem kellhet sok informatikus egy kisvárosba :P
Az eset egy Dunaújvároshóz közeli mezőgazdasággal foglalkozó KFT-nél történt.A férjem 4 éve dolgozott a cégnél .A tulajdonos tavaly ősszel vett fel egy emberkét termelés vezetőnek,akiről annyit kell tudni,hogy nagyon visszaél a hatalmával,és emberségtelen./ez nem csak a mi…..
Ghost-in-the -Shell 2009.07.24 11:14:03
@Baszod Béla: Szép volt Béla :)))
Azoknak, akik jogi segítséget kértek tőlünk és még nem kaptak választ: Erynnis nyaral, amint visszatér mindenkinek igyekszik segíteni! Következzen mzs hozzászólása. Egy feladott hirdetésre 5 nap alatt 200 önéletrajz érkezett, "boldog-boldogtalan elküldte az…..
Ideje volna kiosztanunk az aktuális Baszod Béla-Díjat, úgyhogy várom a javaslatokat! Kellemetes hétvégét Mindenkinek! "Despi" T Munkahelyi Terror blog! Következő szituációval kerültünk szembe a Budapest Airport Rt-nél. 3 gyed-gyes en levő kismamák vagyunk. Egy teljesen…..
Az újabb leállásért szíves elnézéseteket kérem, szokásos számítógép kalamajka áll a háttérben, kezd lassan az agyamra menni... Despota Szia! Csak egy darab kérdésem lenne, de nem találom rá a választ. Nem is olyan sokára kezdek az új (ideiglenes) munkahelyemen, ami egy…..
Örömmel jelenthetem, hogy a mélyen tisztelt Publikum javaslata alapján az  I. Baszod Béla-díjat maga a névadó, Baszod Béla kapja, tegnapi konstruktív megnyilvánulása okán. A jövőben hetente osztjuk ki ezt a megtisztelő díjat, méghozzá vasárnap. Valami tárgyi jutalmat is ki…..
Ghost-in-the -Shell 2009.07.08 09:07:28
@Ghost-in-the -Shell: De ciki, hogy magyarázni kell :D
Ghost-in-the -Shell 2009.07.08 09:48:09
Soha nem voltam a híve az interneten való vásárlásnak, főleg nem ruházat terén. Valahogy nem fért össze bennem az, hogy a ruhát nem próbálom fel, mégis úgy rendelem meg és fizetek is érte. Mindig eszembe jutott egy jó vastag magazin itthonról, még a 80-as, 90-es évekből, és…..