Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy igaz magyar!

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Érdekes-e bármilyen bűncselekménynél, hogy akár az áldozat, akár a tettes milyen származású, konkrétan az, hogy roma-e vagy sem? Eldöntendő kérdés, lehet érvelni mindkét álláspont mellett. Maradhatunk annál, hogy bármely változat következik be, nem történik meg más,…..
Egy igaz magyar! 2008.12.17 04:06:46
A következő jutott az eszembe: Mint egyetemes megoldása ennek az áldatlan helyzetnek

Talán egy országos felhívást kéne közzé tennem, aláírások gyűjtésére. Indítványom a következő:

Mivel a cigány lakosság úgy vélekedik, hogy nekik se munkát nem adnak ebben az országban, se nincsenek biztonságban, ráadásul a magyarok megfélemlítik őket, amiért örökös rettegésben élnek - aki nem hiszi, nézzen utána, elég sok internetes oldalon hangot adnak ennek, példa rá az iwiw, ahol az egyik cigány félelmében azt írta ki jelmondatának: Magyart akarok ölni! a másik pedig ilyetén jelmondattal él: Magyar vért akarok inni! gondolom, az is félelmében egy több tízezres portálon, mert mással ugyan mivel is magyarázhatnánk - és még sorolhatnám tovább, de akkor holnapután se érnék a végére.

Nos e szörnyű megfélemlítés után, ami nap mint nap éri őket, talán kérni lehetne az ENSZ-nél, hogy ez áldatlan helyzet megoldására jelöljön ki nekik egy területet, ami a sajátjuk lehetne, mindenféle idegen náció nélkül, hogy ne mondhassák senkire, hogy gyűlölik őket, egyszóval ki lenne zárva az örökösen hajtogatott jelszó, hogy valakire rásüthessék a rasszista bélyeget.

Ahol saját maguk szervezhetnék meg a gazdaságot, a közigazgatást, az egészségügyet, az oktatást, a jogvédelmet és az államrendet, egyszóval mindent, ami egy állam létéhez szükséges.
S akkor néhány év múlva majd meglátnánk, hogy ily nyugodt körülmények között, hány Nobel díjas tudóst tudnak felmutatni, hány nemzetközileg elismert orvossal, kutatóval, matematikussal, biológussal, geológussal, történésszel büszkélkedhetnek, netán korszakalkotó technológiákat fejlesztenének ki s tárnák a világ elé, hány neves író és költő nő ki a soraikból, hány sportolójuk jut dobogós helyre nagy nemzetközi versenyeken, pl. világkupán vagy olimpián?

Mert akkor ugyebár senki nem lenne a kerékkötőjük. Se a magyarok, se más nemzetek, mert azért valljuk be őszintén, ez a kérdés bizony más európai országokat is éget, hogy úgy mondjam, nyűg a nyakukon, amire mindenhol szeretnének valami elfogadható megoldást találni.

Úgy érzem, az én javaslatom egy csapásra több állam ilyetén gondját is megoldaná. Nem azért, mert én olyan okos vagyok, hanem mert a javaslatom teljesen ésszerű.

Persze azt is tudom, hogy megoldhatatlan. Nem a világméretű túlnépesedés miatt, hogy nem lehetne nekik kiszakítani egy helyet ezen a földtekén, ami csak a sajátjuk, hanem azért, mert akkor a cigány népfaj rohamosan kihalna.
Hogy miért?
Mert megennék egymást.

Ugyanis akkor nem lenne, akit kihasználhatnak!

Ilyen egyszerű!

Megírtam egy levelet úgy két évvel ezelőtt, mely minden Honfitársamnak szól. Otthoni és itteni barátaim szorgalmazták, hogy nem elég megírni, nyilvánosságra is kéne hozni, mert vétek elhallgatni.Mivel a levelet a My Documents-ben mentettem el s flopyra felvettem, és elmentettem a…..