Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KZsozso

8 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a megfejtés a múltkori játékra.   Nagyon köszönöm mindenkinek a megfejtéseket, örülök, hogy ennyien foglalkoztatok vele. Egyébként magát a jelenséget még vagy két éve láttam, azt egyszerűsítettem picit. Persze utólag kiderült, hogy elég sokan csinálják…..
KZsozso 2010.01.06 20:45:14
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Csináltam egy egyszerű kis sugárhajtóművet. Nektek már csak azt kell megmondanotok, hogy hogy működik. Úgy is mondhatnám, hogy itt a karácsonyi játék ideje. Nézzétek meg a mostani webizódot, és magyarázzátok meg a látottakat-hallottakat!    Fontos infók a játékkal…..
A legutóbbi Bus Driver videómban már megemlítettem ezt a másik játékot, nevezetesen a Bus Simulatort. Ebből is van már többféle, de hogy fair legyen az összehasonlítás, a 2008-as verzióból mutatok be videókat. Azt említettem, hogy a Bus Drivernek vannak jó tulajdonságai.…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Sajnos nem nagyon lehet látni, mert már egy része le is van tépve és az idő hozzájárult.De azért el lehet olvasni...
Sun City - Szeged Madáritató 2009.10.04 13:47:41
Ez a firka a Novotel mellett található.Nem véletlen, hogy nem a legkoszosabb állapotában fotóztam le. (ezek szerint tisztítják is...érdekes) A felirat rajta...hát...khm...hogy is mondjam...etnikai diszkrimináció jelét sugallja, ezért nem szerettem volna a legredvásabb állapotában…..
Ez a kis felirat a Rakparthoz vezető út mellett található.Ennek a kis feliratnak valószínűleg köze van a "Kétfarkú Kutya Anyaszentegyház Kft."-nek is.http://mkkp.hu/diparcsor.html  ..
Pár évvel ezelőtt jelent meg a Fiat Multipla típusú gépjármű. A fejlesztők azt hitték, hogy milyen szép autót fognak gyártani. Nos, ez nem jött be. Milliók szerint ez a legrondább kocsi, amit a Fiat piacra dobott. Nagyon ritkán látni ilyen randa kocsit, ezért muszáj volt…..
Sun City - Szeged Tanyabike 2009.10.04 12:28:00
Erről nem tudok sokmindent mondani...a kocsikormány és a visszapillantó, plusz a bicikli hátulján lévő táblák magukért beszélnek.:D..
Sun City - Szeged Kisautó 2009.10.03 18:15:00
Ismét egy érdekes kocsit pillantottam meg.A felirat a hátulján magáért beszél...
A minap az utcán a templom előtt egy érdekes rendszámra bukkantam.Mivel templom előtt állt, lehet, hogy a papbácsi kocsija volt, így már nem is olyan meglepő a "JEW" rendszám. (jew=zsidó angolul)..
Sun City - Szeged Nyitás 2009.10.02 19:32:00
Megnyitja kapuit a Sun City - Szeged blog! Szeged és környéke tele van érdekes és vicces dolgokkal. Pl. falfirkákkal, természeti dolgokkal vagy akár emberekkel is.Ez a blog gyűjti össze ezeket fényképekben bemutatva. Valószínűleg lesz olyan bejegyzés, amihez térképet is…..
Szertár Álláspont... 2009.09.01 07:24:00
 ...de csak mert nem szeretném, ha a Szertár is átmenne anyázós blogba.Ma reggelig vagy 20-25 üzenetet kaptam (itt, emailben, facebookon, MSNen és "élőben") egy tegnap megjelent indexvideós kísérlettel kapcsolatban.Azt hiszem, célszerűbb, ha nem külön-külön…..
Youtube-ra ezt raktam fel trailernek a meglepetés cd-hez. Aki nem látta volna, most pótolhatja. Csak egy rövid agymenés, semmi több. Nem volt megrendezve :P ..
KZsozso 2009.07.31 18:01:01
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.06 22:20:37
Hohó... Micsoda ötletem támadt nyereményjátékra! Nagy poén lesz szerintem!Igazából rögtön kettő is, abból az egyik majd pólókkal kapcsolatos. Erről a héten majd tervezek egy kupaktanácsot, aztán majd mondok részleteket. Valamint itt a blogon lehet, hogy lesz majd valami…..