Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Lengyel László

48 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A középkorban a keresztes lovagok rettegtek az arab harcosok damaszkuszi  pengéitől. Ezek a kardok rendkívül erős acélból készültek, ugyanakkor  rugalmasak, szinte törhetetlenek voltak. A damaszkuszi acél e két  tulajdonsága használóját legyőzhetetlenné tette. Azok a…..
A Microsoft Magyarország, a MultiSoft és a Soft Consulting szervezésében szeptember 19-én Budapesten tájékozódhatnak az érdeklődő szakemberek a gyártóipari cégek előtt álló vállalatirányítási kihívásokról és az azokra adható lehetséges válaszokról. A rendezvényen…..
    Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen feltételekkel vágjunk bele egy ügyfélkapcsolat-kezelő szoftver bevezetésébe. Ehhez nyújtanak segítséget ezek az összefoglaló cikkek: 5 alapvető feltétel a sikeres CRM bevezetéshez:…..
A számunkra leginkább megfelelő CRM-szoftver kiválasztása igen nagy körültekintést igénylő feladat. Célszerű először egy kötöttségek nélküli próbát tenni, lehetőség szerint élő rendszerben, amely teljes funkcionalitást, tehát nem csak demókörnyezetet kínál. Ilyen…..
Tételezzük fel azt az ideális állapotot, amikor megtaláltuk cégünk számára a megfelelő értékesítőket. Ahhoz, hogy képességeiket és idejüket maximálisan kihasználhassuk, olyan eszközt célszerű biztosítani számukra, amely megsokszorozza a hatékonyságukat. Ilyen eszköz…..
Feladat, probléma: amire megoldást keresünk Üzletkötőink igyekeznek minden felelhető információt áttekinteni és összegyűjteni ügyfeleinkről és leendőügyfeleinkről. Ehhez különböző minősített céges adatbázisokat használnak. Ezek az adatbázisok megbízható kapcsolati…..
Feladat, probléma: amire meg oldást keresünk Üzletkötőink látogatási tervek alapján járják az országot és végzik az ügyféllátogatásokat, valamint értékesítési feladataikat. A látogatási terveket az üzletkötők vezetője állítja össze és egyezteti az egyes…..
Feladat, probléma: amire megoldást keresünk Az ajánlatainkhoz tartozó kalkulációkat gyakran Excelben állítjuk össze. Az Excel erre egy remekkörnyezetet biztosít: jól kezelhető, átlátható, függvényekkel támogatja a számolásokat, szinte mindenki ismeri és használja. Nézzünk…..
Hamarosan ingyenes Microsoft Dynamics CRM oktatást tartok 3 időpontban.Témák:1. CRM alapok + Értékesítés modul 2.    CRM alapok + Marketing modul3.     CRM alapok + Munkafolyamat-kezelés Helyszín: Budapest, 1112, Kőérberki út 36. MultiSoft…..
Érdekes cikk az erp-piacról a HVG-ben...
Szeptember 23-án és október 28-án ingyenes oktatást tartok, amelyre még van néhány hely. Jelentkezni itt lehet. ..
A Microsoft Dynamics CRM legújabb verzióját már a magyar piacon is elkezdték használni a cégek. Lássuk, mik a tapasztalatok a rendszerrel kapcsolatban.-          Mik a legújabban elérhető Microsoft Dynamics CRM 2011 legnagyobb előnyei? Az…..
 A BMW Vertriebs GmbH vecsési irodájába CRM projektekben való aktív részvételre hallgatói jogviszonnyal rendelkező gyakornokot keres. További információ Hidasi Klára HR-managertől kérhető a pozícióval kapcsolatban: klara.hidasi@bmw.hu ..
A MultiSoft ingyenes oktatássorozatának következő időpontjára (júl. 7-re) már sajnos elfogytak az üres helyek, de 21-ére még lehet jelentkezni...
Milyen az, amikor egy 125 milliós árbevételű, egészségügyi IT-szolgáltatásokkal és marketingkommunikációval foglalkozó magyar cég teljes üzleti folyamatait lefedjük vállalatirányítási és CRM rendszerrel? Egy viszonylag friss esettanulmány az Intellimed Hungária…..
Május 24-én a Sensa Consulting és a MultiSoft közös workshopján veszek részt előadóként a Walzer Hotelben. Amiről szó lesz:-Értékesítési hatékonyság növelése. Mire jó egy CRM rendszer?-Milyen CRM rendszerek támogatják hatékonyan az ügyfélkapcsolati és…..
 Péter, projektmenedzser "Éves szinten 30 vevőprojekt irányításáért vagyok felelős. Munkáinkat a szerződéskötéstől egészen a végszámláig a NAV rendszerben tartjuk nyilván. Új projekt esetén először is felviszem az alapadatokat. Ki a megrendelő, mi a…..
A súlyosan beteg gyerekek táboroztatását végző Bátor Tábor Alapítvány a MultiSoft segítségével vezette be Microsoft Dynamics CRM rendszerét. Most lehetőség van arra, hogy adójának 1%-ával Ön is hozzájáruljon ahhoz, hogy több száz beteg gyerek pozitív…..
dr. Lengyel László 2011.04.28 17:04:26
 Tamás, számviteli vezető (37 éves) "A cég számviteli és pénzügyi folyamatait irányítom olyan munkatársak segítségével, akiknél kiemelt fontosságú a feladatok pontos és időben történő elvégzése. Az igazat megvallva én sem szeretem meghagyni a munkát a…..
Most következő sorozatunkban azt vizsgáljuk meg, hogyan működhet a gyakorlatban a Microsoft Dynamics NAV legfrissebb, már Magyarországon is elérhető 2009-es verziójának szerepkör-központú alkalmazása.Elsőként nézzük meg Zsuzsanna (25 éves) ügyfélszolgálatos,…..
Közel egy évtizedet vett igénybe a legmegfelelőbb integrált vállalatirányítási rendszer és bevezető partner kiválasztása az ISV Hústermelést Szervező Zrt. számára. A teljes esettanulmány itt olvasható. ..
Iparági vállalatirányítással  kapcsolatos írásom a hvg.hu-n...
A már nagyon várt - korábban “CRM 5.0” munkanéven futó - Microsoft Dynamics CRM 2011 béta verziója hivatalosan szeptembertől érhető el. Interjú Ádám Zoltán CRM termékfelelőssel (MultiSoft)..
Interjú a MultiSoft NAV termékfelelősével arról, hogy milyen újdonságok várhatók a Navision legfrissebb verziójában...
 A számítási felhő célja, hogy a felhasználók minden előnyét kihasználják anélkül, hogy házon belül keljen infrastrukturális kérdésekkel vagy üzemeltetéssel foglakozniuk. Ugyanakkor ismerjük el, hogy megalapozatlan az a feltevés, hogy a jelenlegi nyomott számítási…..