Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ani974

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veszélyes játékok témája időről időre terítékre kerül, mivel gyerekeink egészsége mindennél fontosabb számunkra, ezért ezerszer is meggondoljuk, mit adunk a kicsi, de főképpen az egészen pici baba kezébe. Nem véletlen, hogy inkább a drágább, de "biztonságosnak…..
Nevezhetném olaszosnak is, de nem szeretnék abba hibába esni, hogy minden paradicsomos-bazsalikomos kaja olasz, mint ahogy bármire vagy bármibe rá- és beleteszik az ananászt, az már hawaii. Például a "híres" hawaii pizza, amire sonkát (lehetőleg valami húsipari kotyvalékot)…..
Imádom a Balatont. Mielőtt megismerkedtünk a férjemmel, előtte is minden nyáron több-kevesebb időt eltöltöttem a Balcsin. Aztán összehozott minket a sors, és közös szerelmünk lett a balatoni nyár. Hol egy-egy hétvégére autóztunk le, és "zimmer frei" szobákban…..
Nagyobb lányom, Dorina kicsi korától rossz evő volt. De nem ám, hogy a főzeléket nem ette, még a palacsintát sem. Oviba a gyerekek mindig dicsekedtek, hogy anyukájuk végre sütött palacsintát, őt meg kirázta a hideg. Hiába próbáltuk rábeszélni, hogy ezt minden gyerek szereti,…..
Évekig jártunk a férjemmel az Üllői út-József körút sarkára a görög büfébe. Még nem voltak gyerekek, a Corvin moziba mentünk filmet nézni, és előtte gyrost ettünk. Aztán terhes lettem a nagyobb lányommal. Mi történik ilyenkor? Vagy extrém dolgokat is megeszik a várandós…..
Emlékszel arra a reklámra, amelyben a háziasszonyka a gyerkőceinek mézes-mustáros csirkét készít ebédre, és a fél osztály náluk akarja megtömni a hasát? A két nagy levespor-gyártó valamelyike próbálta megetetni velünk, hogy gyors, finom kaját készíthetünk így az…..
ani974 2010.01.12 17:38:16
Akitől érkezett a díj, Ani, gasztroblogger, film- és könyvrajongó, családbarátnő, az adózásról szóló jogszabályok tudora. Aki kapja, Moroandi, szenvedélyes diétázó, életmódváltó, gasztroblogger, vagyis én. Köszönöm Ani, hogy gondoltál rám. A díj szabályai:Meg kell…..
Gyerekkoromban a tanító nénim, meg a gyerekorvos, védőnő mindig velem dicsekedett, hogy ez a gyerek imádja a spenótot. Nem is értettem, hogy a többiek miért nem szeretik, hiszen az édesanyám olyan finoman tudja készíteni. Aztán egyszer menzán ettem egy iszonyat keserű, ízetlen…..
ani974 2010.01.08 16:22:39
@moroandi: Nem a reklám helye, úgyhogy csak halkan súgom meg, hogy van könyves-filmes, és jogszabályos blogom is :-)
Kukkants rájuk, ha időd engedi, hátha azokban is találsz érdekességet. Garantáltan nem hizlalóak :-D
Borbála napja Szent Borbála emlékünnepe, aki Kisázsiában élt. Keresztény hitéért megkínozták, majd lefejezték. A bányászok, a tüzérek, hegymászók, harangöntők, erődök, várak, építőmesterek és kőművesek védőszentje. Szent Katalinnal együtt a hajadon lányok…..
ani974 2009.12.04 22:19:51
Szia!

Hagytam Neked egy kis ajándékot a blogomban. (
csaladbaratblog.blogspot.com/). Kérlek fogadd el tőlem. Ugye megteszed? Gyönyörű adventet kívánok.
Már a 3 órás diétánál is felkaptam a fejem. Van 90 napos fogyókúra, meg 7 napos bikini diéta, na de 3 órás fogyókúrával, hogyan lehet fogyni? És az egy percessel? Tudom, hogy mi lesz a vége: 50, 40, 30, 20, 10 másodperces fogyókúrákat iktatunk rohanó életünkbe. A 3…..
Felkaptad a fejed? Húúú, már ilyen is van? Ez biztos menni fog! Na jó, csak vicc volt. Ezt csak annyira vedd komolyan, mint Mary Zsuzsi sör-diétáját. Ilyen diétát még nem találtak fel, talán azért, mert sem a kaláccsal, sem a sörrel nem lehet lefogyni. De ezt most le kell, hogy…..
Ani974 és bsty is írta kommentben, milyen jó látni (készül a fotó, nem photoshoppal:D), vagy legalább tudni róla, hogy van, akinek sikerült a fogyás (jelesül nekem), és ugyan írjam már meg a tapasztalataimat, olvasóimra ösztönzőleg hatna. Mert jó ez a celebek fogyása sorozat, de…..
ani974 2009.09.24 10:25:57
@moroandi: Köszönöm. Igérem, most kitartok. Egyébként ha vannak tuti gyakorlataid, amikről úgy gondolod, hogy segítettek az eredményed elérésében, és ki nem hagynád őket megoszthatnád velünk :-). Az én mozgásom mindig ott akad el, hogy nincs elég fantáziám a torna gyakorlatok összegyűjtésében. A fitness dvd-ék áll-jókedvűségét nem szeretem. Jobb lenne igazán hatékony tornagyakorlatokat összegyűjteni. Ha tudsz ilyeneket, légyszi írd le. Ha én találok valami jó edzésprogramot, én is jelentkezem. Előre is köszi.
Ezen kívül igyekszem jó és változatos recepteket is összegyűjteni.
 Bizonyára veletek is előfordult már, hogy nem álltatok a sarkatokra az esti mese olvasása idején. Ilyenkor szokott előfordulni a "még egyet, még egyet!" című műsor, amit én egyáltalán nem tartok főbenjáró bűnnek, hiszen melyik gyerek ne szeretne mesét hallgatni,…..
ani974 2009.09.22 14:14:58
@okosanya: Igazad van. Ez köszönő viszonyban sincs a mesével. Az én gyermekeim a magyar népmeséket szeretik a legjobban. Azoknál ilyen "balesetek" nem fordulhatnak elő (bár megjegyzem, a középső gyerkőc sokáig félt az ördögtől ezekben a mesékben, úgyhogy egy ideig az ördögös történeteket hanyagolni kellett). Csak azt akartam mondani, hogy akik választották nektek a könyvet talán csak a szép képeket találták vonzónak benne. Persze ez most már mindegy. A lényeg, hogy mindenki gazdagabb lett egy tapasztalattal. Nagyon meg kell válogatnunk, hogy mi jut el a gyerekeinkhez (amíg még lehet). Látom, nálatok sem megy ez könnyebben (az epilepsziás rohamot okoz(hat)ó számítógépes játékra gondolok), mint nálunk. Azért kitartás, és várom a további írásaidat (a nagyszülőkről szóló különösen tetszett).
Halle Berry, a leghíresebb macskanő, 1986-ban a Miss USA szépségverseny második helyezettje lett, a Revlon kozmetikai világmárka pedig rögtön reklámfilmekre kötött szerződést vele. Első mozifilmjében, a Dzsungellázban Samuel L. Jackson partnereként is azonnal feltűnést keltett,…..