Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jágó

8 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pókert a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékaként tartják számon. Bár egyértelműen szerencsejáték, sokan úgy tartják, egy-egy játékos sikere nem annyira a vak szerencsén, hanem sokkal inkább saját kvalitásain, kockáztató készségén (illetve éppenhogy óvatosságán),…..
Az RTL Klub bejelentette, hogy hat sztárral teszteli a Való Világ villáját, a celebeknek egy hete lesz, hogy betörjék az ágyat, meg bemelegítsék a kanapét a valódi játékosok előtt, eközben a stáb kipróbálja a világítást és a kamerákat. Ha már ott vannak, akkor persze adásba…..
A napokban szemtanúja voltam egy "mindhalálig" gépezésnek. A tag 20-as téten nyomta a pókert egész nap. Este visszamentem még mindig nyomja... 7000 Ft volt a gépben, előtte meg olyan 40-50e Ft mehetett bele. Ismertem, ezért odamentem nézni a pörgetéseket. Javasoltam tegye…..
Ne hagyd ki a Chilipoker DeepStack Open következő állomását, amelyre Bécsben, Ausztriában kerül sor. Egy egyedülálló és professzionális versenysorozat, amelynek innovatív deepstack struktúráját Te is élvezheted, a mindössze €550 buy-in-ért!Deepstack Open Bécs 2010Október…..
Az RTL klub bárki számára lehetővé teszi néhány film online megnézését. Minden héten új filmek tekinthetők meg. http://www.rtlklub.hu/most/filmtar..
A legtöbb webmester, aki valamilyen szinten érdekelt abban, hogy a keresőkben (és kereső alatt a magyar piacon leginkább a Googleről beszélhetünk) előkelő helyezést érjen el, az hetek, hónapok óta várja a Google PageRank frissítést. A nyilvános PageRanket ugyanis évi 2-4…..
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
Na, hogy újra megtaláltam a blogom, meg a passwordom, kommentelgettem pár általam is olvasott bloghoz, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen ide is írhatnék még. Nem csalás nem ámítás lesz ez, inkább a szomorú valóság. Vonszolom a seggem az utcán még decemberben, abban a rohadt…..
Jágó 2010.08.12 13:04:04
@TheEzekiel: Szerintem a versenyeken nem igazán népszerűek a botok, mert az a legösszetettebb feladat. SNG-n még jobban, de leginkább cash játékokban. Olyan sok botot nincs "szolgálatban" a termekben.

@Pokercsalo: Nagyon el vagy tűnve, nem megy úgy mint a régi szép időkben ? Bele lehet unni ebbe is, én is bartelkodtam a ND pénzekkel, kisebb-nagyobb sikerekkel, de én beleuntam.
/FIGYELMEZTETÉS: Ezt a posztot inkább ne okostelefonon olvassátok reggeli kulázás közben, hanem majd bent a cégnél, videók, meg képek is vannak./Tegnap, ahogy fél füllel hallottam a Tv2 Aktívjában a nagy hírt, miszerint egy magyar geek, Ifj. Vezekényi László, Laci animálta Lady…..
Akinek nem cseng ismerősen a Governor Poker játék az vessen rá egy pillantást, mert nagyon el lett találva. A játék online is játszható. Végigvinni meg nem semmi, én már 2 napja játszok és még sehol sem tartok :)..
Onlinemarketing blog Kutakodjunk 2010.07.29 21:47:00
Mostanában rengeteget beszélünk arról, mire lehet használni a Facebook-ot és a Twittert a marketingben, de egy dolog mintha kicsit a háttérben maradna. Ez pedig egy olyan valami, ami az egyik legfontosabb értékesítési megoldást, a személyes eladást segítheti. A Facebook és az iWiW…..
Száz szónál többet ér egy kép:   A grafikon durrrr idei csúcspontján, április 21-én indul 7 066 891$ idei nyereségnél és május 13-án fejeződik be 3 189 591$ profitnál, vagyis durrrr huszonkevés nap alatt majdnem négymillió dollárt bukott. Ezzel még mindig vezeti az idei…..
comment:com Dögös péntek 2010.07.30 16:30:00
A ma esti programban egyik kedvenc színészünk, a méltatlanul alulértékelt Damian Lewis két filmmel is képviselteti magát, az egyik egy vígjáték a Duna TV műsorán 21:20-tól, a Pék címmel - ebben Lewis egy visszavonult bérgyilkost alakít, aki két vekni sütése között jön rá,…..
Jágó 2010.08.01 01:03:12
Szeretnél Te lenni a társasági körödben a legeredményesebb póker játékos aki állandóan elver mindenkit? Profi tippeket nem tudok adni, de néhány jótanáccsal szolgálhatok, ha kíviáncsi vagy Kedves Olvasó :) FIGYELEM! Ezek a tippek csak akkor jönnek be igazán, ha valódi…..
Seo Katalógusok Webkatalógus 2010.05.29 16:39:00
A következő linkkatalógust ajánlanám mindenki figyelmébe!  A http://webkatalogus.info -ban biztosan megtalálja honlapja számára a legrelevánsabb kategóriát. Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a link elfogadássál, egyáltalán a kommunikációjukkal kapcsolatban. Minden…..
 Tóth Ricsi nemcsak jó pókeres, de a póker oktatásban is ott van. Hivatalos pókeriskoláról még nem hallottam, de a csaját Polgár Krisztinát sikerült megtanítani pókerezni. Másfél éve még játékpénzben és 1/2 centes vakokon játszott, most már a Chocolate poker…..
Posztó Utolsó mondat 2009.01.19 01:43:00
A szerepjáték világába belekóstolóknak nem kell nagyon magyaráznom mit is hívatott előrevetíteni a cím. A jó, de még a rossz megfigyelők is könnyen észrevehették, a blog először féltérdre ereszkedett, majd az utóbbi időben szótlanúl úgy is maradt.Ennek oka nem az, hogy…..
Elhatároztam, hogy befizetek 5000HUF-t a bet365 termébe. Itt nem nagyon játszottam, nincsenek nagy tornák viszont van két dolog ami nagyon tetszik:1) a minimum befizetés 1$ azaz 186HUF (a mai középárfolyam 2007-09-01)2) van un. "rounder" játék.A 2) nagyon érdekes.…..
Rövid póker pályfutásom két legérdekesebb leosztása esett meg ma velem. Először megismételte magát a múltkori eset, két kilecestt kaptam kézbe és a másik két kilences megint lejött az asztalra. Pókerrel nyertem a leosztást. Kicsivel később egy tíz fős Sit&Go alkalmával…..
 A napokban a sors az UB terembe vetett kártyázni. Rég játszottam már ott és elfelejtettem a régi fogadalmam, hogy "soha többé Ultimate Bet"! Lehet nem is a Bad Beat-ekre haragszom, hanem arra, hogy már megin sor volt az átlag bemutatás, a minimum meg a 2 pár. Hihetetlen…..
Megfigyeltem már párszor de már egyre biztosabb vagyok benne, hogy az egyik legnagyobb népámítás ez az online poker. Gyanús nekem, hogy a lapok nem mindig annyira véletlenül jönnek mint amennyire kellene jönniük. Egyik barátommal, a létező összes póker hálózatot kipróbáltunk…..
Neeem fogsz még egy olyan történetet hallani, hogy egyik ismerősöm "pont nem adta fel és a számai nyertek volna" és hasonlókat... A napokban hallottam a nagybátyámtól hogy egyszer éppenhogy csak lecsúszott az ötöslottó teli találatról.... Pár éve amikor a lottóhúzás…..
Hat fegyveres rabló tört rá az EPT Berlin 4. napjának játékosaira és vélhetően elvittek több millió eurót a díjalapból. A nagy ijedtségen kívül szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, de a pánik elég nagy volt, hiszen négy lövés is dörrent. Az EPT szervezői azonnal…..