Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silseed

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Tank Prometheus 2012.06.08 20:01:00
A legelső hírmorzsák arról számoltak be, hogy Ridley Scott megrendezi az Alien előzményfilmjét, majd a direktor elárulta, hogy azért másról lesz itt szó, de azt is hozzátette, hogy valamennyi köze lesz a történetnek a filmtörténelem legbrutálisabb gyilkosához. Most, hogy…..
Futóblog Szerdai Futóklub 2012.04.26 11:09:00
"Mivan Józsikám, megy a tempó?" DaMartian a körön olyan 2 km után ért be. 5'40"-es tempóval haladtunk, Szász Norbert 1 klikk után leállt, a sérülése miatt nem tud most futni. Szerinte elfutottam az elejét, DaMartiannak viszont kényelmes beszélgetőtempó volt.…..
silseed 2012.05.14 09:42:51
@viito: Köszi a tippet, megnézem!
Újra egy háztáji témával jelentkezem. Hátha érdekes a projekt kapcsán felgyűlt néhány tapasztalat másoknak is. Nos, ma élesedett a tablet.hvg.hu, vagyis a hvg.hu táblagépekre optimalizált oldala. Egyelőre ott tartunk, hogy iPad 2-n nagyon jól, iPad 1-en pedig egész jól működik…..
A külföldi források szerint az iPad második generációját március másodikán ismerhetjük meg egy San Francisco-i eseményen, ugyanakkor arról semmit sem tudunk, hogy mikor kezdik el árulni.A pletykák persze nem ennyire pontosak, általában arról szólnak, hogy az új tabletet a…..
silseed 2011.02.24 10:41:46
@Morelia: ha annyira sorkizártat szeretnél, használj valamilyen lokális css hekkelőt (Stylebot, Stylish, stb.). Én rühelleném (és hekkelném), ha sorkizárt lenne, a szabadsoros szöveget sokkal könnyebb olvasni.
Több hetes tépelődés után végül meghoztam a döntést: lecserélem a laptopom. Október végén kérdeztelek meg titeket arról, mit tegyek: tartsam meg az egyébként kiválóan működő fehér MacBookomat, vagy engedve a fogyasztói társadalom nyomásának, meg az Appleblog szerzőjeként…..
silseed 2009.11.16 14:47:47
@balage28: Eladósorban van még? Ha igen: laszlo pont prekop kukac gmail pont com -on folytathatjuk. Köszi, üdv. L
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt arcu non quam posuere fermentum. Cras erat nibh, commodo eget laoreet nec, lacinia at arcu. Sed faucibus luctus metus ac gravida. Aenean et turpis nisl. Duis congue massa ac massa ornare at porttitor lectus scelerisque. Etiam…..
na, itt kéne egy képnek kéne megjelenni:..
Egyelőre próbálkozunk, amíg rájövünk, hogy kell blogolni. Ne szűrjetek le messzemenő következtéseket, úgyis törlünk innen mindent, és tiszta lappal indulunk. Induljon a káosz!..