Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tbg

42 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány év alatt szinte a semmiből fejlődött a hazai élbolyba az eplényi Síaréna, és még mindig fejlesztenek. Ha minden jól megy, még az idei szezonban üzembe állítják Magyarország első négyüléses felvonóját, mely 757 méterével a harmadik leghosszabb lesz a hazai…..
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
KODIAK L 09/23/2008 - 17:49:27: "D-God<14><STEAM_ID_LAN><CT>" killed "anark1<15><STEAM_ID_LAN><TERRORIST>" with "aug" (headshot) L 09/23/2008 - 17:49:56: "D-God<14><STEAM_ID_LAN><CT>" killed "King of…..
Előterjesztés a határon átnyúló közlekedési infrastruktúra- és tömegközlekedés-fejlesztés aktuális kérdéseiről - a KMKF 2007. szeptember 14-i nemzetpolitikai előterjesztésének felhatalmazása alapján. Az előterjesztés teljes szövege letölthető innen (MS Word, 3 Mb).…..
A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) Gazdasági albizottságának 2008. május 27-i ülése áttekintette a határmenti közlekedési infrastruktúra és tömegközlekedés fejlesztésének lehetőségeit. Az Albizottság tanulmányozta az Albizottság elnöke és társelnöke…..
Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) Külügyi és Európa-ügyi Albizottsága 2008. május 26-án tartotta harmadik ülését az Országgyűlésben. Az ülést Németh Zsolt, a KMKF Külügyi és Európa-ügyi Albizottság elnöke és Kocsi László, az albizottság társelnöke…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
cerka Március 15. képei 2008.03.17 12:12:00
Az egésznapos tudósítás után vasárnap a konyhasztalnál ücsörögtem, majd miközben telefonálgattam, a szombati ünnep és balhé képei materializálódtak az előttem fekvő félfamentes papírlapon. A ló elég hangsúlyos lett, pedig csak egyet láttam a múzeum lépcsőjén délelőtt…..
Kádár Jánoshoz vissza-visszatérünk, és nemcsak azért, mert rengeteg politikai vitát kavar a kommentelők között, hanem mert Kádár még mindig köztünk él. Íme, Hamlet kollégánk újabb egyetemi firkája, egy comic strip Kádár egész munkásságáról. A rajz…..
Egy politkiai újságírónak szinte kötelező egy évértékelő, így Orbán Viktor évértékelőjét is figyelnie kell. És egy two-in-one firkabloggernek szinte kötelező eközben rajzolnia. Pár pillanat a Fidesz-elnök beszédéből: Gumiégetés lehet a vége: Észköszörülés: Így…..
Ezt nemrégiben rajzoltam, keletkezése a következő: épp egy sztorin dolgoztam, amikor valamiért felhívott Tevan Imre főszerkesztő-helyettes, és erőteljesen magyarázni kezdett valamiről, pontosabban munkaügyben osztotta az észt. Nyilván az irányított ember szorongatott érzése…..
Bede Kínáról írt cikke valami érthetetlen okból megrengette a világsajtót és magát György Pétert is. Az öreg matávos ennek apropóján újfent elmondta véleményét az Indexről, jót nevettünk rajta. Pl. azon, hogy "az Index semmi más egyébként csak egy médiahack". A…..
Tbg 2008.02.05 20:21:31
Tbg 2008.02.05 20:18:36
Neve elhallgatását kérő, 28 éves nő története: "annyit szeretnék megjegyezni a témához , hogy cunnilingus esetén frissen szőrtelenített felületen a bajusz igen kellemetlen tud lenni. de ez szúrós a borostára is érvényes. a csókhoz pedig: az exférjem néha nem vágta le…..
Pelenkázás közben lehet firkálni? Ez a kérdés nemcsak Szily Bestseller Lászlót foglalkoztatja úgy látszik, hanem DuDét is, aki ezt a remeket még karácsony táján firkantotta papírra. Kissé ugyan idejétmúlt a "mű" témája, de mentségére legyen szólva, hogy akkor…..
Történelmi pillanathoz, útelágazódáshoz érkeztünk, kedves barátaim! Bemutatjuk a Cerka blog első időugrásos (time-laps) videóját, ami egyben egy lírai önvallomást arról, milyen is egy call centerben dolgozni, annak a fickónak a bőrében életvitelszerűen tartózkodni, akinek…..
Minden tiszteletem Pityeszé, aki nemcsak hogy képes volt végigülni egy "Irányítástechnika 1." c. órát a műszaki egyetemen, de eközben portrét rajzolt a tanárról Tarnai Gézáról. Remekmű, csontomig hatol az unalom, ha ránézek. Pityesz, te lehetnél az első, aki úgy…..
Vannak, ugye, a szobaművészek, akik magányosan, esztétizálva alkotnak, és vannak, akik az életveszélyt is bevállalják, hogy kifejezzék magukat. Ez utóbbi csoportba tartozik a polgárháborúkat fényképező Robert Capa és visszatérő szerzőnk, Németek Mérnöke is, aki most sem volt…..
Mártonnak elment a kedve a prezentáció készítésétől, ezért inkább saját magát és munkaállomását rajzolta le. A művész szűkebb környezetének terét tárja a befogadó elé, amely így képét meghitté teszi. Mégsem tudott teljesen elszakadni a powerpointok világától:…..
És rögtön képregényt gyárt belőle. Az egyik szakközepes órán magyarázta a tanár nekünk, hogy az ő idejében még nem volt ilyen, hogy Superman meg Batman, maximum bitumen. Ennyi elég volt a legenda megszületéséhez:) Első küldetésén Bituman megmenti a veszélyes…..
Az alábbi firka és a csatolt levél jól példázza, hogyan képesek remekművek létrehozására a naiv, amatőr művészek is, ha kizökkennek sajátos világukból, és szélsőséges körülmények közé kerülnek - legyen ez, egy hajnalig tartó tanulás egy vizsgára. Nem akarok sok mindent…..
Egy karrierképes sorozat három, történelemelőadáson készült darabját küldte el nekünk Caff. A képzőművész jól láthatóan ügyel arra, hogy firkái ne tűnjenek firkának, sehol egy jegyzetfoszlány, vonalasfüzet-háttér - keretezhető művek ezek. Caff stílusát könnyen…..
Hogy a firkálgatás már a kommunizmus idején is a széles, tanult néptömegek sajátja volt, arra maga Kádár János szolgál bizonyítékkal, aki ezt a csodás kordokumentumot hagyta ránk egy csehszlovákiai kommunista pártértekezleten üldögélő, neve elhallgatását kérő kommunista…..
2007. december 12. 10 óra, Delegációs Terem N A P I R E N D T E R V E Z E T Dr. Szili Katalin házelnök asszony köszöntője1. Tájékoztató a magyar-magyar kapcsolattartás erősítését szolgáló új támogatási formáról Előadó: Dr. Zilahi László, főigazgató-helyettes,…..