Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oorsy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télikabátot vásárolni nem könnyű dolog. Általában egy szezonban egyet választunk, az a darab viszont minden nap rajtunk van, tükrözi az egyéniségünket, passzolnia kell szinte minden ruhadarabunkhoz és kiegészítőnkhöz. Nem mellékesen praktikusnak, melegnek és a legjobb esetben…..
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..
Bizony, már nagyon régen volt, és sokan kértétek is, így most ismét hétfői körkérdéssel bombázok mindenkit.Hangulat: preziírós, de már a munka utáni fröccsre gondolós.Ruhák&Smink:  A múlt hét fénypontja: Szerda a Szigeten. Volt ott minden: fröccs, lángos, koncertek,…..
Logomániában élünk. GG, violinkulcs, CC, krokodil, LV, D&G, YSL és még sorolhatnám. Nekem valahogy ellenérzéseim vannak ezzel, hiszen nem akarok két lábon járó reklámfelült lenni, ezért sosem viselek óriási monogramokkal, vagy brandnevekkel ékesített holmikat. Persze azt…..