Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
Négytagú család elfogadható árú, olcsón fenntartható, jól felszerelt, tágas autót keres ötmillió forint alatt. Használtautó-spekulánsok kíméljenek! Vélemények az azonos című írásunkról...
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.12.02 14:24:05
Osakaban nem szaroznak ha wifi védelemről van szó ..
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.11.26 11:58:07
@kormanyrud: Annak túl hosszú
Érdekes állítást hallottam egy szakértőtől nemrég. Eszerint egy általános igazságra figyeltek fel az inteles Macbookokkal kapcsolatban.Az egyes gépeken végzett tesztek eredményét az Apple feltünteti a laptop belsejében, és mint a felső képen látszik, az enyém például Good…..
A Plútót az Eris, egy Kuiper-övben található, valamivel nagyobb törpebolygó felfedezésekor fosztották meg bolygó-státuszától. Most viszont fordult a kocka. A csillagászok számára már jó ideje problémát jelentett a Plútó bolygóként való besorolása kis mérete, s a többi…..
Először is csendes áhítatban nézzük meg a decemberben érkező Wow-kiegészítő intróját, ami az eddigi legjobb cgi „jön a sárkány és mindenkit legyak” témában, de általában is biztosan az első tízben van. Aztán szedjük fel az állunkat. Aztán gondolkodjunk el…..
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.07.16 22:49:27
@Intizar: Igazad van, bár ilyenekbe belemenni egy nyelvórán gondolom szerinted is öngyilkosság lenne...
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.07.16 23:14:27
@marcelllus: Star Wars? Ugyanmár... Tán még ha Edgar Allan Poe-t idéznél...

Egyébként a "Great danger" és a "They bring" lehet, hogy egymás után hangzik el, de kizárt, hogy egyazon mondat részei lennének... A "Great danger" kimondása után nincs véletlenül egy kis szünet? Mert akkor stimmel
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.07.16 23:25:51
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.05.13 11:42:08
@PokerJoker: Itt most azon ment a vita ha jól látom, sőt a cikk is erről szól, hogy "az angol zászló" az nem az angol zászló, hanem "az Egyesült Királyság zászlaja".

Csak sokan ezt a hibát nem képesek elfogadni hibának, pedig az.
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.05.13 12:05:58
@RobinGood: Pontosan. Első kommentemben csak az érvelést írtam, gondoltam egyértelmű lesz, hogy erről beszélek én is. De később kifejtettem úgy, hogy még inkább egyértelmű legyen...

De úgy látom most már talán érthető, elhalkultak az ellentáborból :-)
Cemeteryman azt mondja, hogy a DVD-lejátszójához fénymásolt garanciajegyet kapott a kecskeméti kis Tescóban. Akkor nem is gondolt bele, hogy ezt, ha a készülék elromolna, nem fogja elfogadni a szervíz. Nem is fogadta el, és Cemeterymannek csak heves vita árán sikerült szereznie egy…..
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.05.13 09:09:00
Még mielőtt valaki komolyan azt hinné, hogy a fiataloké a jövő, hadd osszam meg mindenkivel az én történetemet, röviden: Elvégeztem az egyetemet. Mérnöki diplomát szereztem. (Amolyan “egyéb mérnök”, tehát nem kifejezetten gépész kategóriában). Gyakorlatilag szóba…..
A gazzetta.it kiszámolta, hogy állna az idei világbajnokság, ha télen a FIA a 10 – 8 – 6 – 5 -  4 – 3 – 2 – 1-es rendszerről nem állította volna át a sorozatot a 25 – 18 – 15 – 12 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2…..
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
Schumacherék feje fölött a Spanyol GP-n már nem lesz nyílás, mellette két oldalt viszont igen.Az airbox effajta kettéválasztásával és áthelyezésével csökken a kocsi légellenállása, ez a leglátványosabb újítás a jelentősen módosított W01-es gépen. Megnövelték továbbá a…..
Kéréssel fordulnak a hétvégi Spanyol GP-n a FIA-hoz a pilóták: másfél hét múlva, a monacói időmérő első harmadában osszák két részre a mezőnyt.Bruno Senna és Jarno Trulli, az újonc HRT, illetve Lotus versenyzője attól tart, fel fogják tartani a jóval gyorsabb autókat.…..
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.05.07 08:13:33
@nemduma: Igazad van, Ő a császár, de pont ezért mondtam azt már a visszatérése előtt, hogy neki meg kéne maradni az F1 felett álló nimbusznak, legendának, és nem visszajönni Nico Rosbergtől csúnyán kikapni és magyarázkodni.
A Youtube tele van az utolsó brazil versenyével, amikor is úgy vonult vissza, ahogy mások kezdeni szokták. Most rombolja le a hétszeres világbajnoki legendát... sajnos...

A poszthoz hozzászólva meg szerintem nem csak most kéne a kis csapatokat leválasztani - mondjuk büfésnek és pályabírónak beállhatnának - hanem minden versenyen. Életveszélyes ez a nagy különbség. Jó volt az a 107%
Bajader az Ingatlan.comon találta meg egy éve vásárolt lakásuk hirdetését. Elképzelhető, hogy az ingatlanosok kedvenc, dizájnos lakásaikkal csalogatjáka naiv ügyfeleket? Engedd meg, hogy te legyél a szelep, akárcsak Feuerstein kormányzó fején a Szaffiban. Árulják a fejem felett…..
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.04.30 12:04:15
@salapapa: Ez azt jelenti, hogy - helyesen - kiállsz magadért és megpróbálsz olyan magatartást tanúsítani, hogy talán ez ne fordulhasson elő legközelebb. (Vágyálom tudom, de akkor is a Te magatartásod a lényeg)

Az előbb leírtam milyen magatartással lehetne ezt megszüntetni.

Egyébként meg nem látom nagyobb problémának ezt, mint azokat amiket korábban felsoroltam. Ennyi erővel a zöldséges is lehet fa***opó, mert rohadt a krumpli belseje. (És hidd el hogy tudja hogy milyen az áruja)

De nem szeretnék vitatkozni csak elmondtam a véleményem. Szerintem ez fel van fújva.
Az Omax nagylátószögű lencséinek is sikerült frappáns és poénos kampányt készíteni, mégha a 3 kép gyakorlatilag teljesen egyforma is. Az üzenetet vettük, de valóban mindenki ezért akarna ilyen lencsét?  két kép még a tovább mögött via:adsoftheworld..
Árpád egy napjainkra különösen lepusztult, elnéptelenedett, jelentéktelen, nevenincs vidéken, Budapest VI. kerületében szeretett volna kitörni az analógvonali DSL 8 megabites láncaiból. Pechére a környéken fizikailag nem lehetséges ennél gyorsabb internetet létesíteni, viszont a…..
Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.04.27 10:24:58
@Manci néni, a szomszéd: Igen az nagyon komoly fegyvertény... Nálunk vidéken is ez van, és nem elméleti hanem valós sebesség.

De jó is a fővárosban... Dugó, légszennyezettség, tömeg, retek, lassú internet...

Bezzeg nálunk milyen rossz, megértem a pestieket (mondom én aki ott laktam :-) )hogy lenézik a vidéket. Vagy csak irigykednek?
A véleményes hétvége újabb darabja BG-től származik:Ha jól emlékszem, olyan moziplakátok voltak város-szerte a Mátrix bemutatásakor, amelyeken mind az angol, mind a magyar szöveg rajta volt. Sajnos olyat nem találtam, csak DVD borítókat.Mi anno sokat sírtunk a plakátok…..
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..