Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MacChicken (törölt)

0 bejegyzést írt és 654 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
MacChicken (törölt) 2013.09.01 12:30:11
Hehe, itt van @endike: is?! A zartosztaly legvidamabb lakoja. :)

Pont most nezem Stephen Hawking sorozatat es kepzeld, nemsokara lesz megoldas arra is, hogy a te agyadbol hianyzo neuron kapcsolatokat helyreallitsak!
(Ha nem tudod ki Stephen Hawking, vagy mi az a neuron, akkor a Google a baratod lehet.)
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
MacChicken (törölt) 2013.08.20 14:18:16
@Amatőr: "én azért reménykedem. Pár milliónyi magamfajtával. Hogy nem vész el a nyelvünk, a három színünk és a maradék hazánk, ami Magyarország"

En is remenykedem, hogy legalabb megtanultok egyszer magyarul, ha mar (szerintetek) ti vagytok a MAGYAROK.

"Ám, ha Neked ez nem tetszik és vágyaiddal szánalmasan magad maradtál, akkor csak sajnálni tudlak, szegény Barátom!"

Baratod am a hoher. Attol, hogy van egy nyelv amit mindketten beszelunk, meg nem valtal a baratomma. Honfitarsam sem vagy szerencsere.
A vilagban hala Istennek sokkal tobb olyan rohangal, aki nemzetkozinek szeretne azt, nem pedig bezart, egymassal marakodo kis kozossegek halmazanak, igy nem erzem magam egyedul. A te fajtad van kihaloban, akinek barmi eladhato nemzeti szinekben.

Azert remelem a szinmagyar felmenoidrol van listad es kertel mar torzskonyvet magadnak! Biztos jo lesz majd valamire...
MacChicken (törölt) 2013.08.20 18:05:32
@Amatőr: Még az is lehet, hogy megértettük volna egymást különböző világnézetünk ellenére, de nagyon rossz passzban, nagyon rossz helyen, nagyon rosszkor találtál meg...
MacChicken (törölt) 2013.08.20 18:28:07
@Amatőr: Ez igaz. Visszanézve a kommenteket az első alkalommal én szúrtam el, mert amit írtam én a magyarkodást túlzott átéléssel alakító hozzászólónak kívántam címezni. Az első név stimmelt is, a te neved csak véletlenül kerülhetett a listára, rossz helyen nyomtan "Válasz erre" gombot.
Ezért elnézést kérek, de amit írtam fenntartom. Van akinek mindegy, hogy mire húznak trikolórt, megeszi. De nem ismétlem önmagamat...
Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Kedves János! Régi ismeretségünkre, bő húsz éve létező személyes jó kapcsolatunkra alapozva engedd meg, hogy elhagyva a formaságokat levelem elejéről, azonnal a tárgyra térjek. Nyomatékosan arra kérlek, utasítsd vissza a Nemzeti Média- és…..
MacChicken (törölt) 2013.08.16 16:46:44
Ugy latom lassan kiurul az orszag, mar csak a leulepedett szar: @Kim Jong Un: , @Blogger Géza: , @Libatolvaj takarodj: es hasonlok kommentelnek.
Lassan be lehet zarni, utolso kapcsolja le a villanyt, ezeknek az ottmaradt csotanyoknak nem kell vilagitas. :)
Olvasónk köszönetet kapott a miniszterelnöktől, amiért aláírta a rezsicsökkentést támogató ívet, csak hogy ő nem írt alá semmi ilyet, ezért fordul most a Miniszterelnökhöz! Kedves Miniszterelnök úr!Levelet hozott a posta. Nem is egyet, rögtön hármat. Személyesen Öntől!…..
Egyre nehezebb szavakat találni arra a kutyakomédiába illő miniszterelnöki szereplésre, amellyel a választásokhoz közeledve egyre inkább tele vannak/lesznek elég sokunk mindennapjai. Hogy a hócipőnkről ne is beszéljek. Orbán Viktorunk ugyanis nem hagy ki egyetlen lehetőséget,…..
MacChicken (törölt) 2013.07.11 08:50:03
@wmiki: Rolad az jut eszembe, hogy egy rakas degeneralt all egy sullyedo hajon, furnak egy meg nagyobb lyukat a hajotestre, hogy gyorsabban sullyedjen, bemasznak a kajutokbe, hogy meg nehezebb legyen kimenteni oket es onnan gunyosan integetnek kifele a tehetetlenul es duhodten allo mentocsapatnak, hogy "sok sikert". LOL!
MacChicken (törölt) 2013.07.11 09:31:00
@Reszelő Aladár: Az oligarchak ott fektetik be egy reszet? XD Te kurvara el vagy tevedve apa!

Elmeselek neked egy tortenetet: Volt egy rakat szakember, akik egy gonosz nagy kulfoldi multinak dolgoztak, volt ceges autojuk, ceges mobiljuk, mindenfele juttatasaik. Magyar szakemberekrol van szo, akiket ez a gonosz multi kepzett ki kulfoldi szakemberek segitsegevel, akik utana elhagytak az orszagot. Szoval ezek a jolkepzett szakemberek dolgoztak a gonosz multinak jo penzert. Persze a gonosz multi vitt ki a nyeresegbol, hiszen ok hoztak a businesst is, ok epitettek fel a magyarorszagi ceget. Sajnos elkovettek azt a hibat, hogy magyarokat tettek meg a ceg vezetoinek is, akik nem elegedtek meg a nekik juto haszonnal. Csinaltak egy kis Kft-t, atmenekitettek az osszes melot ebbe a Kft-be, belefostak a kenyerado multinak a pofajaba, kialltak az emberek ele es megmondtak nekik, hogy holnaptol nem a multinak dolgoznak, hanem a kisfos Kft-nek. Persze ugrott a mobil, ugrott az auto, mert nekik kell a penz. Lehet valasztani ezt, vagy el lehet huzni. Szoval az alkalmazottak kopni-nyelni nem tudtak. Mint kozben kiderult, a megbizasokat ado ceg - az orszag legnagyobb bankja - vezetoi tokig benne vannak ennek a kisfos Kft-nek a tulajdonosi koreiben, ciprusi offshore cegeken keresztul. Azaz megbizast adtak (adnak mind a mai napig) kisfosnak, aki megcsinalja a munkakat az immaron sokkal jobban kihasznalt es anyagilag kevesbe megbecsult embereivel, majd a munkaert jaro penz kivandorol Ciprusra, onnan vissza a megbizok zsebebe. Es csodalkozunk, hogy hogyan lettek milliardos oligarchaink alig 20 ev alatt nullarol indulva. Es a multi a gec. (A ciprusi ceg idokozben eltunt a hatterbol az allami megbizasok miatt, de ugyanugy nem tiszta az egesz. Tipikus magyar tortenet.)

Mi jott be az unortodoxiabol? Hany munkahely termett azon kivul, amit a haveroknak krealtak? Mennyivel lett kevesebb az allamadossag? En tovabbra is ugy latom, hogy az allamkotvenyekert kapott penz nem ajandek, azt szinten vissza kell fizetni. Mennyivel lett jobb a fizetesek vasarloereje az elmult tobb, mint harom evben? Mennyivel novekedtek a lakossag adoterhei - nyiltan es rejtve (mert ugye a bankok nem haritanak at)? Egyaltalan mit tudnak felmutatni azon kivul, hogy csokkentettek a rezsit es folyamatosan szarban vannak az EU-val? Mit?
Publius Mondjuk ki: JÁR NEKÜNK! 2013.07.09 08:46:01
Kedves olvasó, na! Érezte már úgy, hogy az élet igazságtalan? Hogy Ön fantasztikus ember, egy igazi kincs, mégsem kapja meg mindazt, amit megérdemelne? Rendesen megfizetik a munkahelyén, ahol a főnöke minden reggel rózsavízzel mosdatja lábait? Mi az hogy nem?! * Sajnos könnyen…..
MacChicken (törölt) 2013.07.09 21:00:27
@Blogger Géza: OV? Miről beszél? XD Ő a rezsicsökkentésről pofázik, az összes agyalágyult rogánokkal meg turhafejű szíjjártókkal együtt. :D A sok debil követője meg issza szavait. Szép csapat, bármelyik elmegyógyintézetben elmennének lakónak.
MacChicken (törölt) 2013.07.09 21:08:04
@Blogger Géza: 370 igen, 249 nem és 82 tartózkodás, de természetesen OV olvasatában a tartózkodók mellette voltak. Pedig dehogy. A néppárti tartózkodóknak is hányingerük van attól, hogy ezt a taknyot meg a bandáját kell folyamatosan védeniük. Ez az igazság.
MacChicken (törölt) 2013.07.10 09:23:28
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Jajj, mar miert lennenek a zsidok? "Természetesen nem dolgoznak, koldulnak és segélyeken élnek" - ez nem a zsidokra jellemzo.
Varánusz Meghabonyozták Matolcsyt 2013.07.09 01:42:03
Mi történik akkor, ha a "független jegybankelnök" és a "nem közszereplő" miniszterelnöki spindoktor négyszemközt ebédelnek?  Semmi a világon. Mégis mi történne? Jóbarátok, na és? Azért, mert az ember jegybankelnök lesz még nem kell elhanyagolnia a barátait. Ki gondolja,…..
Aggódni kezdtem északi szomszédaink egészségi állapota miatt. Annak persze örülök, hogy egyre több szlováknak telik luxusautóra, de ijesztő tendencia, hogy közülük ilyen sokan kényszerülnek mozgássérült igazolványt használni. Ennek a kék Porschénak az utasa például…..
MacChicken (törölt) 2013.07.05 13:16:08
@Hoppácska: Hol olvastal olyat a kommentemben, hogy kussolni kellene ezekrol az esetekrol?

Viszont amikor teszem azt leemelsz valamit a polcrol a boltban, felvetelt keszit rolad a biztonsagi kamera, gondolom elvarnad, hogy ellenorizzek vajon ki is fizetted-e az arut, mielott kiteszik a netre (akar nevvel), hogy loptal. Nem?

@titanvuki: Senki nem nyomott jogasz dumat. De akkor sem kellene kitenni rendszamostol egy autot addig, ameddig nem bizonyitott valamilyen modon, hogy tenyleg azt tette a tulajdonos, amivel vadoljak.

Valoszinuleg a legtobb csalo, de ez nem jelenti azt, hogy barkirol kitehetunk barmit egy posztba anelkul, hogy ezt bizonyitani is tudnank. Foleg nem ugy, hogy utana a poszt kikerul index-re is.
MacChicken (törölt) 2013.07.05 14:35:54
@titanvuki: Nem ertetted meg a lenyeget. A poszt jogsertest kovetett el azzal, hogy egy kepet 1. a tulajdonos elozetes engedelye nelkul, 2. rendszammal egyutt, 3. "rosszindulatu" feltetelezesekbe bocsajtkozva kitette az oldalra kozszemlere. Szamonkerik az auto tulajdonosan, hogy miert nem koveti a jogot, mikozben jogokat sertenek. Nem mondom, hogy nem igaz amit a poszt allit, ezt nem mondtam az elso hozzaszolasomban sem, de en ugy gondolom, hogy ez igy nem OK.

@Hoppácska: Kisfasz, te mit ugatsz be, ha normalis erveket nem tudsz felhozni? Hogyan hasonlithatod azt, hogy "Valoszinuleg a legtobb" ahhoz, hogy konkret kepet tesz fel valaki a rendszam kitakarasa nelkul? Iskolaszunet van es unatkozol? Akkor keszulj a potvizsgara barom! Majd ha kepes leszel felnottek vitajaba erdemlegesen is beszallni, akkor beszelhetunk. Addig keresgeld az ekezeteimet.

Azert en kivancsi lennek a fejetekre amikor meglatjatok magatok a neten fenykeppel es mondjuk telefonszammal, alatta: "Ezek a pocsfejek eroszakoltak meg a kiskutyamat". Utana mar kerhetnetek a helyreigazitast. :)
Úgy tűnik, hogy a változatosság kedvéért Orbán Viktor harcolni fog. Kemény legény ez. Még egy kínai utat is lemondott azért, hogy eljusson Strasbourgba suhogtatni a fakardot. Ahol körülnézett, megpillantotta Morvai Krisztinát tetőtől talpig matyóban, és megállapította: ugyanaz…..
MacChicken (törölt) 2013.07.04 15:07:06
@Reszelő Aladár: Orulunk, hogy most igy megmondtad a tutit es vegre megvilagosodhattunk. Eddig sotetben tapogatoztunk, de ezentul mi is orbanra fogunk szavazni, hiszen mar minden vilagos!

De! Ennek a jelentesnek es elfogadasanak semmifele gazdasagi vonatkozasa nincsen. A demokracia allapotarol szol, a fekek es ellensulyok kiiktatasarol, hiszen pl. rezsit csokkenteni ugy is lehetett volna, hogy az alkotmanyt nem takoljak tele mindenfele zagyvasaggal, jogtipro es egyeb rendelkezessel.

Tudjuk, hogy orbaneknak az a celjuk, hogy ezeket a dolgokat osszemossak, hiszen a jogtiprasokat, mutyikat csak akkor tudjak "legalizalni" sajatjaik szemeben, ha azok keptelenek szetvalasztani a dolgokat (ahogy keptelenek is). De akkor is ket teljesen kulonallo dologrol beszelhetunk: a demokracia allapotarol es a gazdasagi intezkedesekrol.

Esetleg tevedek es a Tavares jelentes szerint a rezsicsokkentes es az unortodox gazdasagpolitika nem helyes?

Egyebkent mindezektol fuggetlenul a gazdasagi intezkedesek sem az orszag erdekeit tartjak szem elott, hanem a kulfoldi multikrol a hazai multikra valtast tuztek ki celul. Akar a lakossag verenek aran is.
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
MacChicken (törölt) 2013.06.24 15:12:53
@Buta belpesti baliberális biboldó: vegyel be egy rivotrilt vagy xanaxot, fekudj be egy sotet szobaba - igen, eleg ha annyira sotet, mint te -, vagy csak siman takard le az arcod langyos vizes magyar nemzettel. Meg a vegen agyverzest kapsz itt nekunk. Vagy egy ilyen verzes nalad nem erintene letfontossagu szervet?

Beszarok az ilyen agyalagyultakon. Tenyleg ilyen meleg van odahaza, vagy ezeket a nyomorultakat mar oltjak valamivel minden ironia es vicc ellen?
A török kormány nagyon brutálisan lép fel az ellene tüntetőkkel szemben. Hatan meghaltak, kb. 8000-en megsérültek (volt akinek a szemét lőtték ki) és több mint háromezer embert tartóztattak le. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a Fideszt. A 444.hu szépen összeszedte az ügyet és…..
MacChicken (törölt) 2013.06.20 15:01:38
@MetroGoldwinMayer: Hat ha a te szemedrol lett volna szo, talan meg en is lovok egyet-kettot celba. :)
MacChicken (törölt) 2013.06.20 15:07:39
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Azert itt egy eleg nagy megmozdulasrol beszelunk.
En lattam Hollandiaban amikor egy nagyon kis csoport - parszaz ember - csinalt egy bekesnek indulo, majd elfajulo tuntetest. A rendorok lenyomtak oket 10 perc alatt vizagyukkal es egyeb eszkozokkel. Nem volt sulyos serult, nem volt halott.
Itt viszont nagy tomegrol van szo, akiket nem lehet veres modon a foldbe dongolni. Veluk szamolni kell, nekik kedvezni kell.
Nem mindegy, hogy 0.05% vagy 30% az adott kisebbseg. Ettol is fugghet az, hogy milyen eszkozoket lehet igenybe venni. Szignifikans meretu kisebbsegnel mar polgarhaboruba is sodrodhat az orszag.
A tulkapasok, halalesetek es sulyos serulesek soha nem szabadna, hogy eloforduljanak. Nagyon modern tomegoszlato eszkozok vannak mar, melyek hatekonyak es nem okoznak maradando karosodast.
MacChicken (törölt) 2013.06.20 15:09:24
@Gilinggalang: Azert az "emberek" kifejezes kicsit eros a focidrukkerekre, akik a kemeny vonalat kepviseltek. :)
Tisztelt Mt!   Miért állítja magáról egy 3 hónapja működő cég, a Get Work Trend Kft, hogy 1996 óta sikeres és az egyik legdinamikusabban működő munkaerő kölcsönző, közvetítő? Szó szerint ezt írják a honlapon: (getwork.hu) Én nem vezető beosztású dolgozojuk vagyok,…..
MacChicken (törölt) 2013.06.15 16:49:32
@hot-spot: Ez meg most hogyan? Hány ilyen cégnek dolgoztál már?
A Véleményvezér hibátlanul összefoglalta a trafikmutyi-jelenség lényegét: Akinek nem világos, annak hangsúlyozzuk: itt nem az állami pénzek jól ismert lenyúlásáról van szó, hanem mások, egyébként jómódúnak semmiképpen sem nevezhető emberek egy tollvonással történő…..
MacChicken (törölt) 2013.05.20 14:19:03
Most jottem ra! Megvilagosodtam! Hogy ez eddig nem esett le?! Tiszta logika, a nemzet vezere, az atya, a minden6o, a mi urunk es eletunk ertelme viktor ekepp gondolkozott:

Engem nagyon utalnak a magyarok, nem kevesbe a holdudvaromat. Ha valamivel el lehet tantoritani egy eros bagos magyart attol, hogy cigizzen, akkor az az, hogy nemzeti szinbe burkoljuk a dohanyboltokat es az en haverjaim gazdagodnak belole. Termeszetesen egyertelmunek kell lennie, hogy mutyi volt es fideszesek nyertek a trafikokat, hogy biztos legyen a tomegek elfordulasa a pofekelestol.

Ez egy rejtoi Piszkos Fredes trukk! Ha orban szeret valakit, akkor azt mindenki nagyon fogja utalni az orszagban, ha o utal valakit, akkor azt a valakit elobb-utobb tomegek fogjak tamogatni. Tehat a vezir ezzel jot akart!

Komolyabbra forditva; hogyan lehet egy ilyen meretu csalast elbagatelizalni? Hogyan lehetseges az, hogy vannak emberek - ha nevezhetem annak oket -, akik ezek utan meg vedig ezt a brancsot es teljesen jogosnak itelik meg, hogy tobb ezer (vagy tizezer) ember munkajat vettek el ezek a mocsadek hazaarulok? Hogyan lehet az, hogy senkinek a feje nem hullott porba ezert, senki nem mondott le, gogos ocsmany fideszmosolyt kap a nep a pofajaba a kerdesekre? Nem beszelve a sertodott hangnemrol a feltudasu buta seggfej fideszes vezetoktol. Olyan erzese van az embernek, mint ha besetalt volna valaki egy ovodaba, ott kivalogatta volna a leghisztisebb kezelhetetlen gyerekeket es azokat ultette volna az kormanyzati poziciokba.

Valahol feszegette valaki azt, hogy ugyebar egy emberekbol allo hierarchikus felepitmeny IQ maximumat mindig az a szemely adja, aki a hierarchia csucsan van. O alatta csak nala alacsonyabb szinvonalat kepviselo egyedek kerulnek a strukturaba. Ahogy haladunk lefele a piramis labahoz minden lepcsonel egy fokkal alacsonyabb ertelmi szinvonallal talalkozunk, mert minden szintre igaz, hogy maga ala csak hulyebbeket oszt be es vesz fel. A baj akkor van, ha a csucson egy debil ul, mint esetunkben a kedves viktor. Az egesz strukturanak lottek, mert aki nala alacsonyabb szinvonalat kepvisel, az mar csak utasitasra tud szarni es levegot venni.
Csak az utóbbi 1-2 nap botrányos hírei trafik-témában: - Tavaly földet nyertek Felcsúton, most a trafikot"Junek Károly üzemeltetheti majd Felcsút egyetlen trafikját, ezzel a dohánybolt a földpályázaton is nyertes család kezébe kerül. Junek Károly felesége, Junek Nikolett -…..
MacChicken (törölt) 2013.05.16 13:25:02
@Vidéki: Hogyne nyomikam. Csak senki nem tudja azt, hogy ketmillio ember kire fog szavazni, mert meg ok maguk sem tudjak.
Ezt a Werber fobiat meg kezeltesd, mert kezd elhatalmasodni az amugy sem tul aktiv agyadon. :)

Persze valami kreativ elmebol pattant ki a trafikbotrany, nincsen itt semmi latnivalo, oszoljanak kerem szepen, a tenyek hazudnak, tenyei amugy is csak Lencses Istvannak vannak. XD
Tisztelt Polgármester Úr, kedves László! Úgy halljuk, a napokban egy bűnmegelőzési program részeként a pécsi börtönbe vitt tanulmányi kirándulásra több mint húsz roma fiatalt, hogy az ott látott viszonyok egy életre elvegyék a kedvüket az erőszakos bűnözéstől.…..
MacChicken (törölt) 2013.05.16 09:47:48
A rohadek mocskos fajgyulolo rasszista is elmondta nekem, hogy milyen a ciganyok kozott elni, hogy lopjak meg egymast is nap mint nap, hogy keselesbe torkollik minden egyes nagyobb csaladi osszejovetel, hogy milyen mulatsagos is lehuzni masokat, hogy a roma nok hogyan is szabalyozzak azt, hogy serult gyerekuk szulessen - gumikalapaccsal vagy jo idoben bevett, a magzatban sulyos karokat okozo tablettakkal -, hogy hogyan torik fel a nyaralokat, fosztjak ki a falubeli idoseket. Tortenetesen ez a rohadek rasszista mocsok is ciganyember es a ciganysoron el, undorodik a sajat fajtajatol, de nincsen kitoresi lehetosege. Esetleg ha volt is, nem hasznalta ki.

A homoszexualisokkal semmi bajom, de ha elhiszem a fentieket - mondjuk lattam is -, akkor rasszista vagyok?

Vagy mondok mast;
Van egy kinai etterem a varosunkban, amibe nagyon szeretunk jarni a csaladommal. 10 euro/felnott es 5 euro/gyerek volt a tarifa, annyit lehetett ezert fogyasztani, amennyit az ember meg birt enni. Sokszor voltak feketek csaladostol bent, ket felnott es 5-10 gyerek. Olcso, ertheto. Az viszont nem, hogy ugy viselkedtek, mint az allatok. Minden kaja osszeturva, hatalmas halomban a mocsok korulottuk, az etellel nem sporoltak, hiaba kertek oket a tulajok, hangosak voltak es a gyerekeikre sem szoltak ra semmiert. Sokszor a hanyinger kerulgetett toluk meg attol, amit az etellel muveltek. Erdekes modon mindenki mas kepes volt bent normalisan enni es viselkedni, meg a gyerekek is - lengyelek, kinaiak, helyiek...
Mar-mar azon voltunk, hogy nem megyunk oda tobbet, mert olyan erzes volt a sok a fekete kozott enni, mint az allatkertben a majomhazban. Aztan a tulaj is megelegelte a dolgot, felemelte a gyerekek belepojet is 10 eurora es kiirta az asztalokra, hogy ha valaki tele tanyert hagy ott, az plusz tiz eurot fizet. Na a feketek elmaradtak es azota nagyon kulturalt kis etterem lett.
Most akkor rasszista vagyok?
HAZUDIK! HAZUDIK a beste parasztya! - ordítják a hazugok az egyetlenről, aki nem teszi - Összekeveri fatorlaszt a latorfasszal, régi konfliktusai vannak őneki és szemit is rájavetette a polgármonsteri székre! Abcug! Kurafi! Mink itten biza sosenem tapasztaltunk semmitse, itt nem volt…..
..
MacChicken (törölt) 2013.04.29 11:13:54
@tomtyi: Bakker, irtam neked egy hosszu valaszt, de valamiert elszallt az oldal amikor el akartam kuldeni. Megprobalom kicsit rovidebben:
"A rettegők aránya sokkal kisebb. De még ezek esetében is nevetséges, amikor többségük abba az országba "menekül" innen, ahol sokkal nagyobb a neonácik előfordulásának arányba. És aktívabbak is. És gyilkolnak." es "Ezt akarod látni, mert ilyen a szemüveged. Vagy pusztán az a célod, hogy másokkal ezt láttasd. Hogy nőjön a para az országban."

Ezeket te irtad es ezekbol egyertelmu, hogy szerinted valaki vagy azert megy el, mert nem tud megelni, vagy azert, mert fel a zsebnaciktol - toled.

Tevedsz. Van egy harmadik ok, amit a Magyarorszagon elo magyarok nem vesznek eszre legtobbszor, mert egyszeruen termeszetesnek gondoljak: ez a SZAR ami korulvesz abban az orszagban. Ez a permanens fekalia, amiben tocsogsz nap mint nap, csak nem tunik fel, mert termeszetesnek erzed azt a kozeget. Ez vagy azert van, mert te is resze vagy a SZAR-nak, azaz te vagy az egyik aki fenntartja az allapotot, vagy azert, mert nem lattad meg, hogy SZAR nelkul sokkal jobb elni.

Ha azt hiszed, hogy par menetelo bakancsos balfek miatt en beszartam volna, tevedsz. Vannak dolgok amiben meg egyet is ertek veluk - ezert nem illek bele wmiki ballibsi kepebe -, a tobbi baromsagaikon meg rohogok egy jot. Ez nem lehet ok, legalabbis komoly ok semmikeppen arra senkinek, hogy elhagyja az orszagot.

Faj a szivem, mert nagyon sok dolgot hagytam magam mogott. Csaladot es anyagi javakat, amikkel meg nem tudom mi lesz, de akarhanyszor felmerul bennem az a gondolat, hogy haza kellene menni valamikor, mindig le is gyurom rogton vegiggondolva, hogy a gyerekeimet nem akarhatom a SZAR eltetesere nevelni. Ha lenne eselyem valtoztatni rajta, akkor talan mennek. (Probaltam valtoztatni kicsiben a sajat szintemen, de mindig falakba utkoztem.)

Ha kell, szivesen definialom a SZAR-t, bar szerintem erted kiket es mit jelent.
MacChicken (törölt) 2013.04.29 15:23:46
@tomtyi: Ajanlom olvasgatni a korabbi hozzaszolasokat. Nem zsebnaciztam le csak azt, aki az. A ket nyito megnyilvanulasod egyertelmuve tette, hogy honnan jottel es hova tartasz.

Egyszeru: ha nem kivanod, hogy zsebnacinak nevezzenek, akkor ne tedd egyertelmuve, hogy az vagy. Te is ramhuztal egy kliset, en is megtettem veled. Ha ennyire faj, akkor talan talalt is.
MacChicken (törölt) 2013.04.29 20:13:45
@tomtyi: Ez ilyen Maksa híradós vagy Sas kabarés poén volt, igaz? A gyerekeim is így szoktak érvelni, amikor már nem tudnak mit mondani de az övéké kell, hogy legyen az utolsó szó. Olvasni tudsz-e? Elolvastad már amiket írtál nekem és amiket én írtam másoknak és korábban?
De tudod mit, ne is olvasd el! Fölösleges. Legyen úgy hogy te akarod. Én rettegek, te meg építsd csak unortodoxiát és élvezd minél tovább.
Így kell ezt csinálni kétharmaddal, nem? Először kitalálni, hogy ne árulhasson mindenki csak úgy dohányterméket, ki kell választani azt a pár ezer nyertest, akik. Aki csak kicsit követi a Fidesz stílusát, az már a kiíráskor tudta: dehogy a kiskorúak védelméről szól ez a dolog:…..
MacChicken (törölt) 2013.04.26 18:07:36
@zobod: Ha iparmagnasok kozott megy igy a dolog, multimilliomosok laba alol huzzak ki a talajt, mammutcegek altal lefedett piacokat osztanak fel ujra az nem ugyanaz, mint ha hetkoznapi kisemberek megelheteset veszik el egyik pillanatrol a masikra es adjak at olyanoknak, akiknek meg csak lovesuk sincsen az egesz bizniszrol. Vajon akkor is ilyen nyugodtan nyilatkoznal, ha eppen a te munkadra mondanak azt, hogy marpedig holnaptol nem te fogod csinalni, hanem lazarhaverok?
Számtalan cikket lehet fellelni a helyes viselkedéssel kapcsolatban az interneten. Mit fognak kérdezni az állásinterjún, hogy írd meg a CV-d, miként kontrolláld a testbeszéded- hogy párat említsek. Bár már talán unjuk is őket, a valóság azt mutatja, sokan még sincsenek tisztában…..
MacChicken (törölt) 2013.04.19 12:21:06
@Whave: Sajnos Magyarorszagon ha valaki egy minimalis lehetoseget kap arra, hogy donteseket hozzon, akkor rogton azt gondolja, hogy mindenki felett all es vilagot kell megvaltania. Pedig dehogy.
Ezert is neznek ki a magyarorszagi cegek ugy ahogy, ezert is ertekelik az arroganciat es nagykepuseget vehemencianak es talpraesettsegnek, ezert szenvednek normalis emberek olyanok alatt es mellett, akik semmihez nem ertenek, de az interjun a HR "szakit" meg tudtak gyozni.
MacChicken (törölt) 2013.04.19 12:53:22
@Távmunka blog: Ez erdekes, kaptam emailt, hogy irtal nekem, de itt nem latom. Mindegy...

A szakiranyu vegzettseg a legtobb esetben nem eleg ahhoz, hogy valaki egy tapasztalt embert interjuztasson. Szerintem ezt meg kell hagyni a szakmai vezetoknek es a kollegaknak. Nekem is van sokfele vegzettsegem, de amivel nem foglalkoztam napi szinten, ahhoz mar vajmi keveset konyitok.
Nagyon sok fiatal kijon az egyetemrol es mar rogton meg akarja valtani a vilagot. Sajnos mostanaban nem sok onkritikat tanulnak, a diploma megszerzese szamukra azt jelenti, hogy rogton mindenhez ertenek. Lattam mar erdekes dolgokat ujoncoktol. Olyanoktol, akik nem kerdeztek, hanem belevagtak a lecsoba. Tapasztalt szakiknak adtak hosszu idore romeltakaritasi munkat. :)
MacChicken (törölt) 2013.04.19 12:53:57
@Távmunka blog: Na kozben megjelent a kommented is amit nekem cimeztel.
Többször előfordult már a közösségi oldalon történt beírás miatt, hogy az illető posztolónak kellemetlensége támadt a véleménye miatt a mindennapi életben. Személyes meglátását nem helyeselték, véleményét nem fogadták el, beperelték, trollok anyázták, figyelmeztették a…..
MacChicken (törölt) 2013.04.16 17:04:15
@vukkarak: Ezert nem fog verni senki, mert minden epelmeju tudja, hogy igaz. :)
MacChicken (törölt) 2013.04.16 17:11:43
@doggfather: Ilyen van?! De meg ilyenebb is!
Engem lehuzott ket korrupt zsaru par eve Budapesten. Kommentben leirtam az esetet es par nap mulva megkeresett a nyomozo ugyeszseg - megtalaltak annak ellenere, hogy nev nelkuli komment volt.
Tanuskodnom kellett a ket mocsadek ellen.
Szoval figyelnek. Sokan figyelnek, sok okbol...
Safarov barátunk még csak átszállással utazhatott haza ünnepeltetni magát, de az aljas baltás gyilkos kiadatásának megvan az első kézzelfogható eredménye: a Wizz Air járatot indíthat Budapestről Azerbajdzsánba. Mehetünk Bakuba olcsóér, hurrá, már megérte, nem? Szijjártó…..
MacChicken (törölt) 2013.04.13 10:00:59
@Rob67: @Távmunkás: Azért keveritek ám a dolgokat rendesen. A Malév nem azért ment csődbe, mert a járatai veszteségesek voltak. Más légitársaságokhoz képest igen telített járatokat üzemeltetett jó útvonalakon és nagyon jó időpontokban. A probléma az volt, mint kis hazánkban sok mással is, hogy egy pilótára jutott kétszáz földi aktatologató, a pártok talicskával tolták ki belőle a pénzt, adósságspirálba került és a leküzdése helyett még gépeket lízingeltek. Az összeomlás jogos volt, eggyel kevesebb szemét viszi az adófizetők pénzét.
Azt viszont be kell látni, hogy a Wizz nem húzhatja fel a kesztyűt az etikátlan Ryanairrel a saját területén, mert nem képes rá. Más, nem telített piaci területeket kell keresnie, mint pl. az AirBerlin is tette. Nem egy járatról van itt szó, csak az irányról. Ha nem megy a bakui dolog, be lehet zárni, ugyanúgy, ahogy bezártak más járatokat is.
Ennél sokkal többet írtam eredetileg, de törölnöm kellett, mert max 1000 karakter. Többet nem kommentelek ide...
MacChicken (törölt) 2013.04.13 10:34:55
@Hakapeszi Miki: Nézz utána, máshol nincsen limit. Elhiheted, kommentelek egy ideje. :)
MacChicken (törölt) 2013.04.16 17:09:23
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: banditapolitika.blog.hu/2013/04/15/facebook_velemeny_veszelyei
Itt pl. 5000 karakter a limit.
De valszeg mindenhol 1000, igaz? A lenyeg, hogy megmondtad a tutit.
Ha egy rendszerváltásba beletört ember mondja a kilencedik kisfröccs után, hogy a rasszizmus és jogvédelem ugyanakkora baj, az szódával elcsúszik. Kicsivel nagyobb gond, amikor a társadalmi felzárkózásért felelős tárca és államtitkára hangoztatja ezt. Miközben – szerintük -…..