Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mankacsek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves BKV-zó Utastársaim! Mi, akik évek óta közlekedünk a BKV kiterjedt hálózatában (jelzem, igazán megérdemelnénk egy törzsutasoknak járó VIP-elhelyezést a vezetőfülkében vagy valamiféle kedvezményt), szinte már csukott szemmel is felismerjük a tömegközlekedés…..
Elegem van a devizahitelesek megmentéséből. Szolgálati közleményként azonnal pontosítok is, mert természetesen józan ésszel nem ellenezhető, hogy a hiteleik visszafizetésével kapcsolatban nehéz - sokszor tragikus - élethelyzetbe került polgártársaink felelősségük elismerése…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Mankacsek 2010.06.19 09:01:43
Mankacsek 2010.06.19 09:10:13
Zseniális cukiságot sikerült az Evian részére a párizsi BETC Euro RSCG-nek összeállítani legújabb szpotjában Sugar Hill Gang Rappers delight című számára, amit egy mutatós és informatív kis weboldallal is alátámasztottak. Persze bébikkel sokkal könnyebb…..