Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fu Long

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves, Drága Beosztottam! Rubintos bazsarózsám, kis mimózám. Ha már egy céghez sodort minket a Sors és Jóisten jobbkeze - pláne egy ilyen szerencsétlen, alá-fölérendelt minőségben -, akkor fegyelmezz rám pár minutácska erejéig, kérlek. Mivel ez a csudálatos…..
Fu Long 2012.11.29 14:57:25
kedves főnök!

amíg te a költségszámla adminisztrátort kúrod a 10 emeleti raktárban,

amíg baszol kifizetni a túlórapénzt a heti 20 óra pluszomért, és 2009 óta nem adsz még inflációkövető béremelést sem,

amíg 3 embert kirúgsz, és 7-et "közös megegyezéssel" 4 óráztatsz, 4 órás bérért, de ugyanazt a 8 órás munkát várod el tőlük, azért, hogy a helyettesed kapjon másfél milla nettó béremelést,

amíg engem küldesz ki tamponért, zsolnay vázáért, rúzsért, a suszterhoz a cipődért,

amíg a terhes kismamára rábagózol a nemdohányzó épületben, mert éppen behívtad riportolni,

amíg kurvaanyázol, ordítozol és a problémád épeszű előadása helyett nyilvánosan megalázod az embereket,

amíg olyan döntéseket hozol, amit a csapatodnak másfél hetébe telik kárenyhíteni,

amíg egy egész üzletstratégiát hozok neked, de visszadobod minden ötletemet,

amíg te magad terjeszted a szaros antibiotikumrezisztens baktériumaidat,

amíg a szaros kölyködet a titkárnőnek kell elvinni fogorvoshoz, mert a házikurvád még ehhez is lusta,

amíg tapasztalt emberek helyett minimálbérért veszel fel pályakezdőket, azokat is kizárólag startkártyával, és szopatod a meglevőket a betanítással, tudván jól, hogy a minimálbéres úgyis lelép fél éven belül,

amíg a lakásod bérlése, a céges kocsid, a limitálatlan telefonszámlád, a bónuszod, a kölykeid iskoláztatása, a golfpálya bérlet, és a heti kétszázezres repiszámla többet tesz ki, mint a cég összes többi dolgozójának a fizetése, bónusza, bkvbérlete és ebédjegye egyben,

amíg tévét nézel, xboxozol, regényt olvasol, jútyúbozol,

amíg a jövőmet, nyugdíjamat, táppénzemet, országomat teszed kockára minimálbéreztetéssel,

amíg tönkreteszed a kkv-ket a multináci kapitalista tőkéddel,

addig kussolj a munkamorálról.
Ma egy olyan munkahelyi jelenségről lesz szó, ami közel olyan kellemetlen, mint egy meetingen kicsúszott hangos szellentés vagy pl. ha a főnököd az előbb észrevétlenül beállt a hátad mögé éppen most, amikor ezt a szennyblogot olvasod. A kollégák közötti ajándékozásról van…..
"A halloween eredete a római időkre nyúlik vissza, amikor a rómaiak elfoglalták Angliát. [...] A töklámpás lett az idők folyamán a halloween legfontosabb jelképe. Az angol egyenes fordítás „carved pumpkin”. Az ilyenkor használt kivájt vigyorgó töklámpás…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..