Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csunyapalacsinta

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tudjuk, hogy Kunfalvi Nóra, a TV2 Tények című műsorának lejárató riportjait összerakó egykori Hír TV-s és 888.hu-s újságíró már nincs a csatornánál. Azt nem tudni, hogy magától ment-e, vagy kirúgták, mindenesetre legutóbb a Mokka felelős szerkesztője volt. Kunfalvit a TV2 hírigazgatója,…..
csunyapalacsinta 2017.02.01 13:15:32
Az 50 milliós játszma az a vetélkedőműsor, aminek elméletileg nem kellene működnie. Megvan ugyanis az ilyen műsoroknak a pszichológiája, ami nagyjából azon alapul, hogy a játékost és a nézőt is az hajtja, hogy látja, ahogy gyarapodik a lóvé, amit a végén el lehet vinni, és ott van a nagy elbukja-nem…..
Meglepve olvastam a médiát és a közösség oldalakat is megjáró hírt, miszerint egy, a kemoterápiás kezelése miatt legyengült immunrendszerű gyermekét a kórházba szállító apukát büntettek meg rendőrök. A szmogriadó időszaka alatt ugyanis nem használhatta volna húsz éves személygépjárművét Budapesten.…..
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
A múlt pénteken történt olaszországi magyar buszbalesetről rengeteg cikk jelent meg, szinte nincs olyan médium, amely ne foglalkozott volna a tragédiával. Az eset komoly sajtóetikai kérdéseket vet fel, amelyekről Weyer Balázs, a Főszerkesztők Fórumának elnöke, korábbi…..
Nem mindennapi vonat zakatolt a Bakonyban Szinopszis: A Bakonyvasút Szövetség szervezésében egy GYSEV Jenbacher (247 sorozatú) motorkocsi parádézott a Bakonyt átszelő 11-es Győr-Veszprém vasútvonalon. Az akcióval a MÁV figyelmét szerették volna fölhívni a megvételre váró használt…..
Elindul a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram-train (városi villamosba kötött nagyvasúti kapcsolat) építése (itt a beszámoló a tenderekről), ezzel rendeződhet a két város közötti közlekedés helyzete. A beruházás egyik szószólója Lázár János, korábbi hódmezővásárhelyi polgármester, így sokan…..
csunyapalacsinta 2017.01.09 10:37:04
@mh1973: Neked kéne blogot írni! :)
Minden előítéletet félretenni, mivel készült egy elég komoly felmérés. Már, ha ilyenben egyáltalán lehet ilyet. Nőket kérdeztek, hogy melyik típusú pasi jön be nekik. Tippeljetek, ki jön be nekik? Nem, nem az izompacsirtára. De akkor kire? Meglepődsz, ha tovább olvasol! Videót is találsz!..
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
csunyapalacsinta 2012.12.02 13:01:15
@jet set: a mi utcánkba most költözött valaki. Reménykedem, hátha fontos, befolyásos, mert az utcánkra már ráférne...
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
csunyapalacsinta 2012.11.21 08:59:46
@dome64: Egyelőre csak a máshol levetett buszok, villamosok, trolik és személyautók jönnek be az országba....
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..
Bigyóblog Oszd meg a mobilneted! 2009.12.15 07:37:00
Képzeljük el a következő jelenetet: ülünk egy kávézóban/faházban síelés után/tengerparton ebéd után/strandon, beszélgetünk, híreket és emaileket olvasnánk, de csak egyikőnknek van mobilnete. Az egyik megoldás, hogy az illető körbeadja a telefonját vagy a laptopját és…..
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Politikai gőzhenger söpör végig mindenhol. A megszűnt rádiók kapcsán is mindenkinek az az első gondolata: hogy a politikai machinátorok műve ez. Nem tudhatjuk de az feltűnő, hogy a gagyi lapok mekkora bizniszt csináltak a dologból. De miért? Azért, mert megszűnt két - egyébként…..
A Homár is járt már a János kórház - Budapest Szomáliája és Dárfúrja - baleseti sebészetén, ami még azon belül is a legalja. Guru barátommal harcsázni készültünk a Dunára, lement a nap, alkonyodott, aztán besötétedett, de a hirhedten lajhártesmészetű Guru csak nem futott…..
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
csunyapalacsinta 2009.09.02 09:03:45
@megmondomatutit: ez nekem is feltűnt, mármint hogy könnyebben megy az autó a jobb szélen. Lehet hogy tényleg a kamionok gumijai rákopnak az asztfaltra, és azért jobb a jobb pálya? De most már én is elbizonytalanodtam,elmehetek jobbról egy cammogó mellett? Nem előzés, mert nem megyek be a középsőbe, csak elhaladok, azaz maradok a jobbszélsőben. Ez szabályos nem???
Nokérem, már itt is vagyunk, s ugye hogy megint van miről beszélni?Orbán Viktor elment nyaralni Mexikóba. Ebben semmi extra nincs, na de ahogy az MSZP erre reagált... Muhaha.Őssejtbotrány van Magyarországon, teccikérteni? Én is leszarom, de azért mekkora már, hogy Fásy Ádám is…..
autózz! Megteheti ezt egy rendőr? 2009.08.03 08:43:00
Ha vwgery sztorija pontosan így történt, ahogy azt leírta, akkor ezekre a rendőrökre nézve ez nagyon gáz. Sőt, a többiekre nézve is káros hatással van az ilyen viselkedés, hiszen az ilyenek miatt kell a normális rendőröknek is elviselnie azt, hogy sokan semmi tiszteletet nem…..
csunyapalacsinta 2009.08.03 11:26:39
@oszamaci: szombaton este több baleset is volt Pest felé az M7-esen, egész rendőri delegációk vonultak ki, sok-sok autóval, hogy lássék (meg le lehessen adminisztrálni) ők nagyon fontos emberek. Akkor is lezárják a teljes pályát, ha nem muszáj. (Ha már ennyien ott voltak, egy paravánt is felállíthattak volna, akkor a sok bámészkodó kénytelen lett volna a médiából tájékozódni az esetek súlyosságát illetően.)A mentőknél ugyanez, kis koccanásra több is odaszalad, ahová meg kéne, nem jut!!!!
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..