Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stack Pointer

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
Brazil nap a kerékagyon. Sao Paolo után kihagyhatatlan a riói kerékpározási lehetőségek bemutatása. Azaz, hogy hogyan lehet lezúgni olyan helyen, amit a legkevésbé sem biciklizésre terveztek.  800 méteres szintkülönbség sikátorokban két perces szintidővel. Október 5-én…..
Stack Pointer 2009.10.07 18:21:49
@gad23: elsősegély doboz, meg csoport azonos vér...
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
A Renault-pilóta idén először állt dobogóra Szingapúrban, exfőnökének köszönte."Ez a legjobb eredményünk a szezonban, először vagyok dobogón. Szeretném Flaviónak ajánlani, mert legalább akkora része van benne, mint a többieknek" - nyilatkozta a kétszeres bajnok a…..
A kétszeres világbajnok megmutatja, milyen erő van a Forma-1-es pilóták nyakában. A videó egy forgatáson készült, Alonsót kérlelik, mutassa be különleges tudományát, és egy kis rimánkodás után kötélnek áll. Füle alá teszi a kemény héjú növényt, pontosan beállítja,…..
Stack Pointer 2009.09.27 11:56:14
@Mr Kék: Köcsög azt te vagy meg a buzi Alonzod.
Bujtor István nagyjából 30 éve magyar Bud Spencerként él a köztudatban, ami egyrészt annak köszönhető, hogy ő volt Bud Spencer állandó szinkronhangja, másrészt főhőse A pogány Madonnával (1980) indult sorozatnak, de nem csak ennyi kapcsolat van közte és olasz…..
Stack Pointer 2009.09.26 13:25:27
@Orosdy Dániel: Ahham akkor is szar... Azok legalább jót csináltak a koppintásból. A magyaroknak még ez sem megy.
Stack Pointer 2009.09.26 13:46:55
@Orosdy Dániel: nem nyilván, mert biztosan van akinek tetszik. Nekem nem.
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
Stack Pointer 2009.09.23 21:18:50
@Saffranek: Ki mondta hogy nem beszülték meg? BME-n díszpolgárrá is avatták még életében... Egyébként a M.o. i emberek azért nem becsülnek meg senkit, mert nem sikkes főiskolára\egyetemre járni. Inkább legyél menő diszkópatkány vagy faszom tudja mi....(saját fülemmel hallottam). Amúgy meg amikor ezek az emberek tevékenykedtek akkor még a nagy testvér volt itt... akkor szűk réteg tanult vagy foglalkozott mérnöki dolgokkal. Legtöbben gyári munkások voltak. Azok nem nagyon tudták kik ezek.
f1 Le kell fojtani a Mercedeseket 2009.09.22 09:40:00
Kiegyenlíthetik az F1-es motorok teljesítményét a szezon végén a csapatok, közölte hétfőn a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA). A riválisok a monzai és a spái futam után panaszkodtak, amikor a német gyár csapatai, a McLaren, a Force India és a Brawn láthatóan előnyben…..
Kérem szépen, hogy a titokminiszter milyen iskolai végzettséggel rendelkezik, ez egy hozzánk hasonló normális jogállamban olyan hétpecsétes titoknak számít, hogy már a kérdés feltevése is súlyos államtitkot sérthet. Mint ahogy kiemelkedően fontos államtitkot képezett annak…..
Stack Pointer 2009.09.19 22:34:08
@Shadearmy.: BMF NIK?
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
Varánusz Steril szebb jövőt! 2009.09.12 21:47:00
 Betonagya bárkinek lehet, ízlés szerint ehhez viselhet akár zsírpapírból készült szemüveget is, egyrészt adottság másrészt ízlés dolga. Ilyen embereket viszont ne engedjünk a törvényhozás, szabályozás közelébe. A szociális minisztériumnál a Népszavának úgy…..
Rájöttem! Panelház 2009.09.10 13:23:00
A panelházat a kommunisták találták fel annak érdekében, hogy a rendes embereket minél kisebb helyre zsúfolhassák össze. Ezzel az elvtársak két legyet ütöttek egy csapásra: egyrészt a panelba beköltözött emberek agyatlan zombikká változtak, így segítettek hatalomon…..
Stack Pointer 2009.09.10 19:40:04
@the dragon: Aki csal az megérdemli a büntetést de nem a kivégzést. Nyilván van aki csal de megint az általánosítás hibájába lépsz. tehát nem mindenki csal.

Lucius Cornelius Sulla: szerintem a Búr alatt erre gondolt-> A „búr” szó a holland boer, azaz „paraszt” szóból származik.

de lehet tévedek.
Marekblog Ilyen a box 2009.08.23 18:53:00
Hát igen. Balzsay Károlyt elverték. Nem kicsit, nagyon. Lehet így magyarázni, meg úgy magyarázni, a lényeg, hogy az Universum világbajnoka a döntő pillanatokban jóval gyengébb volt ellenfelénél, aki a meccs végére annyira puhára verte, hogy Karcsit jobbnak látták a kórházba…..
Irdatlan nagy taplóságnak volt szemtanúja Karmabroker nemrégiben. Nekem attól is felforr az agyvizem, ha előttem valaki kidob az autóból gyorskajás szemetet, sörösüveget, ásványvizes palackot - sajnos sok hasonlót láttam már -, de az ilyen fokú tahóság, mint amit mindjárt…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Stack Pointer 2009.07.29 23:52:05
@Áddám: Csatlakozom. Egyébként Baumgartneren kivül Palik az az ember aki vezetett forma1 es autót, ebebn a szar országban. Ja meg Dakar, Nürburgring-i 24 órás verseny, Porsche szuperkupa, tereprally... azért ért hozzá... jobban mint a posztoló...
Az angol csak nálunk világnyelv (ahogyan Kobayashi Ken-Ichiro is csak nálunk világhírű karmester)! Legalábbis mi sokat bizonygatjuk itthon magunknak az angol nyelv fontosságát, holott nyilvánvaló, hogy haladó nemzetek nem is ismerik a világnyelv fogalmát. Sőt, nagyon jól elvannak…..
Stack Pointer 2009.07.06 13:25:26
@turorudi: "nem csak a hétköznapi létezés teljesen irreleváns eleme az angol nyelv ismerete" ez akkor mi? Ez egyenlő azzal, hogy a nagyhatalmak polgárainak ez a mindennapjaiban jelentéktelen, elhanyagolható...ergo nem kell...

Egyébként nem megsértődni...
Stack Pointer 2009.07.06 13:32:37
@turorudi: Ja hogy ott voltál és te azt gondolod az egy dolog. Biztos vagyok benne, hogy azok a fejlődő hatalmak sok pénzt költenek nyelvtanulásra. miért? Gondolom náluk is a diploma megszerzése nyelv vizsgához kötött.miért?
Stack Pointer 2009.07.06 13:44:01
@sandorn: ja ott a pont.