Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coyote82

0 bejegyzést írt és 548 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
Nemrég vált elérhetővé az Álom Doktor című film előzetese. Ez lesz az a mozi, ami Stanley Kubrick kultklasszikusát, az 1980-ban bemutatott Ragyogását fogja folytatni. Az alap természetesen továbbra is Stephen King azonos című regénye, a főszerepre megnyerték Ewan McGregort, a direktori székbe pedig…..
   Az utolsó órák  Sanghajban, az utolsó órák Kínában... Ennyi volt, vége van. A könnyeimmel küszködve ülök a reptéren és azon gondolkozom, hogy rohanhat ennyire az idő, hogy több, mint négy hónap így elrepült? Már most olyan minden, mintha nagyon régen vagy igazából meg sem történt volna...…..
Nehéz a formatervezők élete - hogy a praktikusságot, a funkcionalitást és az egyediséget is egy kompakt eszközbe tudják beletölteni. Sokszor ez nem is igazán sikerül, és a tökéletes teremtmény helyett inkább torzszülött jön létre. Ilyenekből válogattunk 10-et...
Coyote82 2018.10.26 12:32:28
Ez itt eléggé tiszta sor: a Vodafone tájékoztatója alaposan félreinformálja az előfizetőket. Ha valaki nem Floridában, hanem a világ valamelyik más pontján járt hasonlóan szerencsétlenül, ne hallgassa el! Tisztelt Tékozló Homár! Azért tartottam ki a Vodafone mellett eddig, mert sokat utazom EU-n…..
Subba Áldassék! 2018.07.17 20:27:43
Coyote82 2018.07.19 17:10:38
A legutóbbi ghánai moziplakátos Nerdblog-összeállításnál megkaptuk, hogy a rendszerváltás előtti hazai poszterek is kaphatnának egy ugyanilyen összeállítást. Hiszen ott is van nem kevés olyan szörnyszülött, ami az eredeti filmekkel látványosan nincs semmilyen kapcsolatban. Ezek egy része ma már…..
Ass blaster Cifra nyomorúság 2018.01.01 10:45:02
Otthon voltam.  Megírom.  Egy hét nem nagy idő, de szinte végig mentem valahová. Családi és baráti találkozókra, színházi előadásokra. Itt kérek elnézést azoktól akikre az idén nem jutott idő és azoktól is akire jövőre nem jut idő mert akkor látogatom meg azokat akik idén kimaradtak. Szóval nem…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Vágjunk is bele a lecsóba: persze, a hamburger nem autentikus fogás a környéken, de ugye a hekket sem a Balatonból fogják. Lépjünk ezen tehát túl. Ráadásul: a minőségi hambinak már van  tök jó előképe, Budapesten az elmúlt években tucatnyi remek hely nyílt, néhány…..
Bár már jócskán a tavaszban járunk, mégis sokan kezdenek bele a fogyásba / gyúrásba annak reményében, hogy júniusban már Schwarzeneggerként fognak feszíteni a strandokon. Aki kicsit is jártas a testépítésben, az tudja, hogy a strandszezonra szeptembertől kezdve kell készülni…..
Coyote82 2015.04.12 09:37:05
@Alick: ezt akartam én is mondani, többi képen is kifejezetten jobban nézett ki a bal oldali... :)
Az oldalon páran már összeállították a kis listájukat azokról a rendezőkről, akiket ők jónak tartanak. Sokáig gondolkoztam, hogy nekem is illene egy hasonló listát összeállítani. De azután rájöttem, hogy nem tudnék összeszedni tíz olyan direktort, akinek munkájával…..
Subba Boldog Új évet!! 2014.12.31 23:59:00
Coyote82 2015.01.01 03:24:44
A sorozatokkal folytatjuk az év végi számvetést, és szerencsére idén is volt miből mazsolázni. A már bejáratott címek mellé most sem volt gond odatenni néhány színvonalas újoncot, hogy aztán kialakuljon a végső tizenöt, ami nem mindenkinek fog tetszeni (már miért is tetszene),…..
Coyote82 2014.12.31 14:26:11
@Zalaba_Ferenc: igen, ennek vége :)
Ahogyan ígértem, itt egy összeállítás hazánk útjairól, amelyet elsősorban Nektek, olvasóknak köszönhetek. Rengeteg borzadállyal leptek meg napról napra, olyanokkal is, amelyek még nem voltak. A nagy nyári-őszi poszt szünet oka prózai: egyetemi tanulmányaim végéhez értem…..
Eredetileg A 10 legjobb horrorfilm listáját terveztem nektek összeállítani Halloween alkalmából, de aztán hamar rájöttem, hogy nincs sok értelme egymás mellé rendezgetni Az ördögűzőt, A texasi láncfűrészes mészárlást, a Ragyogást, meg a többit. Ezeket minden vérbeli…..
Subba Boldog (más)nap 2013.10.27 09:34:53
Ki mondta, hogy rossznak kell lennie, nem? Törvénybe még nem foglalták, nem?? Tapicskolós, ugribugri másnapot belétek! ..
Coyote82 2013.10.27 12:17:12
Hétvégén tették nyilvánossá a DJ Mag szokásos évi top 100-as listáját, ami a szakma legmegosztóbb rangsorának számít. Na, nem azért, mert az elektronikus tánczene rajongói azon vitatkoznak, hogy milyen kevés különbség van az amúgy nagyon technikás és tehetséges lemezlovasok…..
Belsőség Nincs elég tesztautó 2013.03.19 05:51:24
Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre. A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó,…..
Coyote82 2013.06.01 20:55:46
@streetsta: A történet úgy korrekt, ha leírom, mi történt a márciusi panaszkodásom óta:

Ugyan ismét harmadik próbálkozásra, de sikerült időpontot kapnom.
Amikor végre bejutottam, nagyon korrekt volt a Dension: ingyen, garanciában kicserélték a fejegységet, sőt, rögtön egy upgradet is kaptam: GW100 helyett GW300-at szereltek be, ami plusz két bemenettel (USB, AUX) is fel van szerelve, és ezerszer jobban szól.
Mint kiderült, némi beszerelési malőr volt a GW100-nál, ami akár a hiba okozója is lehetett: két pin (ami a sztereó hangért felelne) egy lyukba csúszott át, még szerencse, hogy nem tört le. Óvatos visszahajlítás és újracsatlakoztatás után már jobban szólt minden, a statikus zaj is eltűnt, és végre sztereó lett a hang.
Persze a GW100-nak már így is lőttek, az a kukában végezte.

Köszönöm a Dension segítségét és korrektségét, merem remélni, hogy a Totalcar-féle felhajtás nélkül is figyelmesebbek lesznek a jövőben (hiszen előtte nem figyeltek a panaszaimra).

Köszönöm Streetsta segítségét is.
Holnap mindenki topogjon szépen az Urimuriba, a minden szempontból óriási Kenny Dope és kishaverja Rasheed Chappell szettjére!! Nem érdemes kihagyni: Akkor ott tali! Event pedig itt..
Coyote82 2013.05.26 09:49:48
Ismét jön heti beszámolónk, az elmúlt időszak autóit összegyűjtve. Elsőként jöjjön az Ascona, amely szinte sokkolta a köztudatot. A teremgarázs mélyén megbújó szörnyeteg csak néha-néha jön elő lakhelyéről. Az egyedi festés minőségi munkát sugall. A prizmás farrész…..
Coyote82 2013.05.15 19:06:31
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..