Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unsterblich Mensch

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
Lássuk csak, már elmúlt dél is, és még semmi különöset nem csináltam azon kívül, hogy meresztem a seggemet a gép előtt. Pedig be van ám tervezve több dolog is, de attól tartok, pont abból fakad a tenni nem akarás, hogy előre elhatároztam, mi mindent fogok csinálni.Először is,…..
Unsterblich Mensch 2009.11.24 23:51:28
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
Unsterblich Mensch 2009.07.06 08:33:24
Nem szeretnék hosszadalmas okfejtést erről a témáról így próbálok a lényegre törni.
Egyszerűen szánalmas azt látnom itt a kommentek alapján, hogy van aki még úgy érzékeli, hogy jó ami ebben az országban rendesen működik. Ez egész egyszerűen elmezavarra utal vagy egészen egyszerűen egy zsidó szdszes vagy egy kommunista takony, köpet. Egyszerűen kiborító az a tény, hogy valaki helyesli, hogy bevitték a Gárdás igaz magyar embereket. Mert állítom, hogy egy két bajtársam sokkal jobban tudja mi az Magyarnak lenni mint önök itt nagyon sokan.
Ebben az országban a fejekben van mérhetetlen nagy baj. Hatalmas baj. Ezt köszönhetjük a betegesen aberált Szadesznek és az MSZ(M)P-nek. Ugyanis ebben az országban ma már mindenkire rábélyegezik a fasiszta, neonáci jelzőt akik egészen egyszerűen kiállnak a magyarokért és felemeli a hangját a cigányok ellen. Itt a magyarok többségéről beszélek. Mert én a cigányokat egészen egyszerűen nem tartom embernek. Azok csak egy élősködő piócák ezen a társadalmon, egy métely egy fekélyes rög amit ki kellene irtani és eltüntetni.. A zsidók is hasonló vendék szeretettet élveznek nálam.. De ő még annyival rosszabbak, hogy sok pénzük van így ergo befolyásuk is. De én a kisebb százalék vagyok ebben a témában.
És ha adatokkal kell alátámasztani mondani valóm lényegét, mindenki gondolkozzon el azon, hogy ha a mocskos cigányoktól megvonnánk a segélyt amit a semmire kapnak meg arra, hogy néhány dögöt nemzenek, akkor mindenki rádöbbenhet, hogy az ország 1000 milliárd (!)-at spórolhatnának. Nos mennyivel jobb lenne nekünk magyaroknak ha hozzánk vándorolna ez a pénz és nem a MSZ(M)P SZaDeSZ kezén keresztül és nem is a állellenzék Fideszen keresztül? Nos ki lenne a jó választás? Nos igen.. erre szerintem egy válasz létezik, más itt ebben a témában csak bigottság és nem tisztán látás. Mert értéket jelen állapot szerint a Jobbik képvisel. Bár örülnék ha kissé radikálisabb lenne és célratörőbb, progresszívabb. Az állellenzék Fideszt meg felejtsétek már el...