Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szóló szölö

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
szóló szölö 2013.01.22 08:50:44
A Művészetek Palotájának fontos része a díszkivilágítás: állandó fotótémát jelentenek különböző színekben játszó falai és a kókuszreszelék-szerűen beépített lámpái. Apuska, a Kocsmablogról figyelmeztetett tegnap, hogy...    "hetek óta nem működik a…..
Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás - az ezmiazt majd magyarázza el valaki kommentben, mert az én ateista képzeletemben ők, tudjátok, világszerte megfeszítve szolidárisak, hogy átérezzék az Úrjézus…..
Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég…..
Most néztem utána, idén tegnap volt a Tavaszi Napéjegyenlőség, innentől már "szabadszemmel" is érzékelhető majd, hogyan hosszabbodnak a nappalok, de ami még látványosabb lesz, hamarosan pattannak a rügyek, kibújnak a frisszöld hajtások... és sitty-sutty térdig…..
Vajon üzleti megbeszéléseket is folytatnak közben vagy csak trécselnek? Van két szék is, szóval akár négyesben is el lehet ücsörögni ebben a mellékhelyiségben aztán időnként cserélnek. Azt hittem ilyen csak az ókori Pompejben volt... (forrás: lovely listing)…..
 Nagy Judit, a Magyar Televízió műsorvezetője új, limitált szériás csokoládékollekciót készített, ezúttal Anyák napjára. A Valentin napihoz hasonlóan a bonbonok egyedi, a témához kötődő névvel rendelkeznek: Oltalom, Küzdelem, Rejtelem, Kegyelem.  Az „Oltalom” nevű egy…..
Egy elveszettnek hitt Leonardo-mestermű került elő egy amerikai magángyűjteményből. A képen a Megváltó látható, de mintha női ruha lenne rajta. A kezében pedig állítólag glóbuszt tart, de az inkább áttetsző üveggömbnek látszik. A Salvator Mundi (Világmegváltó) című…..
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
szóló szölö 2010.03.03 07:16:36
Nem volt elég a szemceruzás sztori, jön József, akinek azt mondták a Tescóban, hogy nem működik a bankkártyája, de a végén kiderült, hogy le is szedték a pénzét és kápéban is kifizettették vele. Olvasónk február közepe óta nem kapja vissza a pénzét. Fogcsikorgatás alant:…..
szóló szölö 2010.03.02 07:22:00
@Megdobbent: Helyesen írni nehéz.Magamon veszem észre,hogy lassan már nem tudom használni az írásjeleket.Kösz a segítséget
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant. Ezúton szeretném vízalatti panasz-éléskamrádat egy postai történettel bővíteni. A tavaly…..
Rendületlenül hiszünk a pozitív sztorikban, mert ezekben a fényhiánnyal és válsággal terhelt időkben igenis szükségünk van a reményre, amit egy kedves eladó, vagy egy türelmes pénztáros nyújthat nekünk. A következő történetet is végigaggódtuk, vártuk hogy mikor küldik el…..
Általában semleges közönnyel figyelem a férfi modelleket, nincs különösebb kedvencem.Most hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy kicsit kétségbe essek ezen a fiún, akit az egyik külföldi oldalon a hónap modelljének választottak.Tudom, hogy számtalan oka lehet annak, hogy valaki jó…..
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
"Lehetne ezt másképp is csinálni, jó kedvvel, normálisan, felelősséggel a munkát végezni. Úgy minden jobb lenne itthon" - mondja BS, és ebből a tapasztaltabb olvasók már ki is találták, hogy fiatalkorú levélíróról van szó. Igazán Naiv Ügyfelünk osztálytársnője…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Átadták a Nyugati pályaudvar szomszédságában felépült Eiffel Tér Irodaházat és Kulturális Közparkot. - írja a Napi Gazdaság. "Az épületet, és a hozzá tartozó parkot a Finta és Társai Építész Stúdió tervezte Fekete Antal Ybl díjas építész vezetésével. A vízeséssel…..
Ahogy arról az Urbanistán is szó volt, Erick van Egeraat "kissé módosította" a Városháza Fórum tervét és egy 65 méteres tornyot biggyesztett az épülethez. Hogy hogy fog kinézni azt mostanáig nem tudtuk, de a hg.hu-ra ma feltették a látványtervet. További részletek…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..