Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jenga

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az étteremben elköltött vacsoráim után általában várok pár hetet, mielőtt megírom az élményeimet. Most nem tudom ezt megtenni. A tegnapi vacsorám szinte minden elemében rossz volt, bizonyos ételek a fogyaszthatatlanság határát súrolták. Ki kell írnom magamból! A Múzeum…..
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
Apám születésnapi vacsorájára valami old school éttermet kerestem. Májgaluska levest, fatányérost, velővel töltött bordát, palacsintát szerettem volna az étlapon. A szadai Borostyán étteremről jó emlékeket őriztem. Sok-sok éve többször voltam ott, mindig…..
jenga 2009.07.06 04:10:25