Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcrex

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt egy év azokból is túlélőmestert faragott, akik korábban betartottak minden szabályt. Úgy rászoktunk a csalásra, hogy az nem múlhat el nyom nélkül...
tcrex 2021.04.14 14:11:51
@wrstjnethn: A magyar mindig is sunyi, gerinctelen fajta volt, elég végignézni a történelmen......csicska vagy wrstnethn...kihalhatnál
Garázsadó lesz Zuglóban. Az ötlettel egyszer már 2015-ben is megpróbálkoztak a szocialisták, most  - nyilván  - az LMP-s Vida  Attila képviselőnek jutott eszébe a bölcs ötlet.  Az általános, hozzávetőlegesen 15%-os adóemelést Rózsa András a Momentumos alpolgármester terjesztette elő, mely a…..
tcrex 2019.12.08 21:32:07
@Vehicular cyclist: dehogy fogják:))))))...az ingatlanadó lényege, hogy a társadalom nem fogadná el a bevezetését, ezért felszeletelték és 20 év alatt kis dózisokban vezetik be...zugló a pofátlanság fővárosa a mértéke miatt...3-4 éve még ilyen 100-250 Ft/nm-eket fizettek ahol fizettek...zugló nem aprózta el, kapásból 1400-el indított...és ti ki fogjátok fizetni mert semmilyen eszközötök nincs a megakadályozására
Már mozikban a Joker, amit jómagam is az év egyik legjobb filmjének tartok. Ennek apropóján, most 20 magányos karaktert gyűjtöttem össze különböző mozikból. Bennük csak annyi a közös, hogy mindannyian különcek, ugyanakkor nagyon érdekesek is egyben. Ha Arthur Fleck története előtt vagy után is…..
tcrex 2019.10.08 22:34:04
Az, hogy mivé válhatunk, azt teljes mértékben bekorlátozza a szüleinktől kapott génállomány. De hogy milyen mértékben hatnak rád ezek a korlátok és mennyire fognak vissza, vagy segítenek a fejlődésedben, az sokkal jobban múlik rajtad, mint azt gondolnád. Arnold annak idején azt mondta, hogy…..
Hogyan kell bánni egy érzékeny nővel, ha célt szeretnénk érni nála? Levélírónk jelenleg gőzerővel dolgozik a meghódítási projekten, mindenre odafigyelve próbálja kitapasztalni a lehetőségeket és feltérképezni a „Mit lehet és mit nem” zónákat. Ez azért nem egyszerű, mert a nő újabb és újabb…..
Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy sorozatot készít majd az elmúlt évek egyik legjobb számítógépes szerepjátékából, a Witcherből, mostanra pedig a főszereplőt, Ríviai Geraltot is kiválasztották, aki nem más, mint az elmúlt években Superman szerepét betöltő, illetve a legutóbbi Mission…..
tcrex 2018.09.05 07:40:32
...
Ha magyar vagy, "olyan nyelven beszélsz, olyan rugóra jár az agyad, olyan észjárás igazságai és törvényei szerint rendezed be az életed immár ezer éve ugyanazon a helyen, amely csak ránk jellemző" - mondta nemrég a Fősámán maga. Ha meg francia, wales-i (Cymry), portugál, szász.... -- tehetjük hozzá…..
  Sokan valljuk: nincs nagyobb érték, mint a szabadság. Ez a hitünk egyben azt is jelenti, hogy a korlátok a legkevésbé sem a barátaink. Miért halljuk mégis úton-útfélen - még a felvilágosult és jámbor társaink szájából is -, hogy ezekre égető szüksége van az embernek?   Biológia korlátainkat…..
(kép forrása: Wikivoyage Amsterdam) A szerencse fiai és lányai Hogyan lehetséges, hogy Nyugat-Európában annyival jobban élnek az emberek? Az okok egy része eléggé közismertnek mondható, más része viszont még a történészek közül is csak keveseknek az, ezen kívül az egyes tényezők súlyának…..
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
tcrex 2018.04.24 08:19:25
@6. Ienin: kész vagy Leninke...ilyenkor a kezed is remeg vagy csak a szád széle?
tcrex 2018.04.24 08:44:49
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: mivel hatalmas közgazdásznak tűnsz ezért nyilvánvalóan tisztában vagy vele hogy az adóság nem sakat jelent önmagában...az adóságteher vagyis a tőke+fizetendő kamat viszont igen...az meg kb mindig annyi lesz mint amit ki tud még fizetni a hitelezett...magyarul pont annyival nőhetett az adóság amennyivel csökkent a piaci kamat...nincs itt semmi látnivaló
Vélhetően már írják a cikket Rogánék kiváló független újságírók arról, hogy Soros a Google-t IS uralva megfosztja amúgy tök nehezen összekapart hirdetési bevételeitől kishazánk kiváló entellektüel híroldalát, a 888-at. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy az idegesítő hirdetéseket irtó projekt áldozatai…..
  Miközben a választások utáni mocskolódás kitölti az emberek életét és balról-jobbra, jobbról-balra bizonygatjuk, hogy vajon ki csalt? Ki nem? Miért utálom? Miért nem? stb. Addig szerintem kevesen tudnak róla az országban, hogy tavaly augusztusi (2017) adatok szerint 100.000 embernek bizonytalan,…..
tcrex 2018.04.13 07:46:51
@Kovacs Nocraft Jozsefne: a felületgazdi biztos úgy értette, hogy az a politikai mocskolódás amit az Ő április8 után hirtelen megfogant empatikus képességei annak minősítenek:))
Orbán Viktor 2010 óta kerül minden olyan sajtófelületet, ahol esetleg rendes kérdéseket tehetnének fel neki, de közben viszonylag gyakran szólal meg olyan portáloknak, újságoknak, amelynek a tulajdonosa kötődik a Fidesz holdudvarához. Ilyen például a korábbi független kisgazda Ómolnár Miklós is, aki…..
A kampány végére minden zuglói képviselő-jelöltnek sikerült bemutatkoznia, plakátokon, szórólapokon mondták el, mit gondolnak Zuglóról. Egyesületünk igyekezett nekik segíteni: lakossági fórumot rendeztünk számukra. A pártok jelöltjei itt is hozták a formájukat, volt aki értelmes érvekkel, volt aki…..
Már a hódmezővásárhelyi pofáraesés előtt megroppant a Fidesz támogatottsága...
tcrex 2018.03.01 08:28:00
@Ekrü: ráadásul úgy 'esett' mi több 'zuhant' a fidesz népszerűsége december óta...hogy a republikon a többi közvélemény kutatóhoz képest decemberben jelentősen túlmérte a fideszt:)...olcsó kampánytrükk
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
  Egy kedves női blogger, egy meglehetősen hosszú posztban nyilatkoztatott ki a témában. A cikk teljes terjedelmében itt olvasható: http://oszintenmegmondom.reblog.hu/kapcsolati-borton A poszt felütése az alábbi: Nem érdemlek jobbat annál, mintsem a konyhában tespedjek, munka mellett főzzek egy…..
Az sejthető volt eddig is, hogy a Trónok harca nem olcsó mulatság, a szereplőgárda nagysága, a sok külső felvétel, a csatajelenetek meg a trükkök költségei az egyik legdrágább sorozattá emelték az HBO sárkányos, kváziközépkoros fantasyjét. A sorozat népszerűsége az idei éved első részére ért a…..
Nagyon nehéz erről a témáról úgy beszélni, hogy ne essünk bele a klisék és a közhelyek nyúlós mocsarába, mégis teszek most egy kísérletet, hogy elsősorban önmagam számára  választ találjak arra kérdésre, hogy alapvetően miért hűtlen az ember. Ne áltassuk magunkat, minden ember, nemtől függetlenül…..
Kiss Ramóna hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg a döntést, hogy távozik az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. Ezt a szerda esti Fókuszban jelentette be:     16 éve ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor, 17 évesen egyedül költözött…..
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..