Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winzoli

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerkesztőségünk birtokába jutott a Danubius és a Sláger frekvenciáján induló új rádiók műsorterve. A dokumentumok alátámasztják a tiltakozók félelmeit: két kőkemény pártrádiót üdvözölhetünk november közepétől.(képünkön: részlet a dokumentumokból, a Neo…..
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
Tudtad? Fidesz-kormány 2009.10.09 08:48:00
Olvasom az Indexen, hogy Pintér alá raknák a titkosszolgálatot is, ha kormányra kerül a Fidesz. Én meg ismét szomorú vagyok, hogy a Fidesz nem tanult megint a múltból. A 2002-es választásokat a Fidesz nem a rossz teljesítménye, vagy gazdasági problémák miatt vesztette el, hanem…..
winzoli 2009.10.12 09:14:00
@harmincas: Értelmes hozzászólás. Mi haszna lett a megszorításnak,mond már el ha ilyen okos vagy? Jött utána a többi, most itt a nem tudom hányadik, ami az "utolsó" .
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
winzoli 2009.09.16 19:21:58
@Novi bácsi:
Igazad van, azt hiszik a bicajosok, hogy övék a világ. Sajna egy két fasz politikus ( pl.Demszky) adja alájuk a lovat, amikor egy évben egyszer felül a Critical Masson a biciklire hogy népszerűsítse magát ( utána soha )
winzoli 2009.09.16 20:03:12
@vízfejű bikfic:
Mondjuk azért sétálnak a hídon, mert a séta egészséges, ingyenes, joguk van hozzá. Te miért biciklizel barom?
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
winzoli 2009.09.14 17:47:05
@Igazi Trébics:
Meg tolni a mentőautót is akkor már mi? Idióta vagy, bazd meg a bicikliseid.
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
winzoli 2009.09.06 17:51:57
@szereenke:

A kurva anyád, te rohadék, hogy mindig az autós a hibás ha biciklisz gázol, akkor is ha a biciklis részeg, vagy idióta. Akkor már a biciklis mehet autópályán is te barom !!
winzoli 2009.09.06 19:00:50
@min:
Akkor menj nyugatra te fasz
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
Ezért imádjuk az Echo tévét, gyanútlanul odakapcsol vasárnap reggel az ember, és mit lát? Pörzse Sándor Vader nagyúrral és birodalmi rohamosztagosokkal beszélget.   (Még mielőtt bárki is félreértené, semmi bajunk a hagyományőrzőkkel, sőt, szeretjük őket, mert…..
A Fidesz egy plurális párt. Jobb, ha ez kiderül, mintha nem. Ékes Ildikó, a Fidesz képviselője „buzizott”. A Fidesz egyik szóvivője ettől elhatárolódott. És ez így van jól. Ékes Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja elítélte a melegek…..
69 éve (1940) született meg a 2. bécsi döntés. A bécsi Belvedere-palotában ezen a napon került sor az úgynevezett második bécsi döntésre, amely szerint Észak-Erdély 43 541 négyzetkilométeres területe közel 2,2 millió lakossal (ebből csak kb. 1,1 millió, az 51,4 százalék volt…..
winzoli 2009.08.30 10:37:40
@venomspawn:
Azt azért te is tudod , hogy nem önszántunkból üzentünk hadat...
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
winzoli 2009.08.29 17:45:40
@Nádasi Balázs:
Honnan veszed ezt a baromságot a Tarlósról?
winzoli 2009.08.29 18:55:22
@bumboclaat:
Úristen !!!
Nem vagytok normálisak !!!
Akkor soha senki nem mondhatja a világon, hogy "szebb jövőt" ??
Javaslom, hogy mivel a nácik is a sörözőkben kezdtek szerveződni, tiltsuk be a sörözőket is, sőt, aki sőrt iszik, az is fasiszta !!
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..
winzoli 2009.08.28 20:40:16
@fullánkhegyező: Mi az te szlovák vagy? Ha szlovák szemszögből nézed a dolgokat akkor igen, mert ők sem nézik magyar szemszögből a dolgokat, úgyhogy hagyd a szlovák fasiszták idióta érveit, ne ismételd mint egy papagáj
winzoli 2009.08.28 20:56:26
@kamasuka:
az volt az első szlovák király, gondolom :-)
winzoli 2009.08.28 21:27:33
@kamasuka:

akkor ez egy ősi uralkodóház :-))
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
winzoli 2009.08.28 16:40:27
@Coyote82:

Nyomozol is utánam ?
De nyugi, a gázkamrás beszólásodnak lesz még következménye, az ilyenre érzékenyek vagyunk...
winzoli 2009.08.28 16:42:23
@Vincent Vega:

Nekem legalább van szókincsem, de te magas végzettségű barátom csak ontod magadból az ocsmányságot. gyáván meglapulva. Erre tanítottak a szüleid?
winzoli 2009.08.28 16:53:21
@Vincent Vega:
Ne is társalogj, mert a Coyote nevű alakkal egy szinten vagy,(egyforma bunkók vagytok, csak el kell olvasni miket írtatok) büszke lehetsz rá és húzd ki magad.
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
winzoli 2009.08.25 19:24:49
@félreértitek már megint:

Ejj, te szerencsétlen ! Ha már ilyen alpári a stílusod, miért nem végezted el legalább az általános iskolát ? Most lenne legalább egy csekély műveltséged és nem itt tartanál...
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
winzoli 2009.08.25 17:23:54
@whatever the weather be:

Semmi gond, nyugodtan eltakarodhatsz most már bárhová a világon...
971 éve (1038) halt meg I. Szent István. Első királyunk a véreskezű és hatalomvágyó Vajk valószínűleg 975-ben született Esztergomban. Apja, Géza fejedelem megkeresztelte családját a római rítus szerint, mert a német-római császártól jobban tartott, mint a bizáncitól. Vajk…..
Rövid párbeszéd a négyeshatoson:- Jegyeket, bérleteket kérem!- Kedves uram, negyven éve járok munkába és mindig volt bérletem. Most viszont úgy döntöttem, hogy ezentúl sem jegyet, sem bérletet nem fogok vásárolni az önök járataira. Ugye megérti?(Ellenőr lehajtott fejjel…..
winzoli 2009.08.14 16:28:37
@nix: Nem azt mondom hogy szar vagy, csak birka, mert a korrupt BKV-t véded és gondolom hogy ugyanúgy védesz minden korrupt, hatalmaskodó hivatalt és eljátszod a talpig becsületes ember szerepét, miközben nem hiszem, hogy nincsenek másolt filmjeid vagy programjaid, de azt se mondd, hogy soha nem hazudtál, mert ha állításaim igazak, akkor semmi erkölcsi alapod nincs, hogy elitéld a bliccelőket. Miért nem a BKV százmilliókat jogtalanul felvevő és elcsaló vezetőt ostorozod ? Vagy az ő utasításaikra írod a hülyeségeid?
winzoli 2009.08.14 16:32:29
@Benga111:
Téged is a BKV vezérek küldtek ide, hogy mentsd a mundér becsületét ? Ne játszd az eszed ! Te úgylátszik erkölcsileg feddhetetlen vagy: biztos eredeti operációs rendszered van, nem szoktál letölteni, vagy programot , filmeket másolni, soha nem hazudsz ugye ?
winzoli 2009.08.14 18:33:29
@ladislaus:
Szerinted mindenki megteheti , hogy úgy éljen mint te ? Tudod, hogy vannak emberek, akik havi 70-80 ezer forintból élnek és ennek tíz százaléka a bérlet, utána víz, gáz, fűtés, csatornadíj, áram, közös költség vagy törlesztés, stb úgyhogy nem kéne felvágnod, azért mert neked jól megy. És minek olvasnál be az ellenőrnek, ha van bérleted? Nem értem...
Van, amikor a munkaadó  érzi úgy, hogy átverték. Persze ő is hibázott, mert a munkavállalónak csak szóban, s nem írásban mondott fel. A levél: "Az egyik területünkön megszűnt a megbízatásunk. Az ott dolgozó munkatársainkkal közöltük, hogy a továbbiakban egy…..
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
winzoli 2009.07.05 18:28:33
@eerdeklodoo:

Te szerencsétlen, azt sem tudod mit akarsz írni !!Az egész irományod egy zagyvaság. Először "jobbikos" vagyok aztán meg a "régi kommunista rendszert" akarom visszaállítani.
Remélem mielőbb megnyílik megint az elmegyógyintézet és visszamehetsz, de addig legalább végezd el a nyolc általánost, hogy valami alapvető műveltséged legyen.
winzoli 2009.07.05 18:34:21
@eerdeklodoo:

Mit nagyképűsködsz a "műveltségeddel" ? Manapság a hat általános iskolai osztály elvégzése is annak számít? Csak nem egyetemi tanár vagy? Ezzel a zavaros elmével nem hiszem
winzoli 2009.07.05 19:07:02
@Before:

Azért mert egy nyomorult kis bloggban leírtad zavaros, a nyugat seggét nyaló cikked, azt hiszed majd kapsz egy européer díszoklevelet? Egy feltűnni vágyó kis entellektüel fasz vagy, vedd már észre, hogy a te időd az SZDSZ el együtt lejárt !! Senki nem kíváncsi rátok, tűnjetek el a süllyesztőben keress magadnak egy másik divatot, te gerinctelen patkány, csatlakozz a jobbikhoz, mert most az a menő, most nyald az ő seggüket