Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubi904 (törölt)

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege. Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt…..
  „Is it OK to lie?” „It's much more complicated!” Memento 20060917...
ubi904 (törölt) 2009.09.17 21:45:43
@Zoli28: hogy akasztanák fel a magatokfajta barmokat. már elnézést az őszinteségért.
Kérdésünk az volt, mire költötted a blicceléssel megspórolt pénzt.Háromszázból négyen nem értették meg a feladatot, és jegyet, illetve bérletet vettek a megspórolt pénzből.A legtöbben viszont (35%) ételt vásároltunk. 1 BKV jegy ára ugyanis 2 gombóc fagylalttal egyenlő.…..
Már többször írtunk a Meggyes Tamás vezette esztergomi önkormányzat tucatnyi botrányos ügyéről. Nos a polgármester, aki a város házasságközvető terméből alakítatott ki magának szerény irodát ("Munka, Otthon, Család") újabbat villantott. Közpénzből,…..
Vastagbőr Álomrandi Cével 2009.09.15 13:31:00
Nu, zeroval kb. ott tartunk, hogy már a fene sem akar cigókról posztot írni, mert minek? Kb. csak ugyanazokat a közhelyeket tudnánk pufogtatni, sajnos. Tudjátok, van az olyan típusú ember, ki úgy nyomatékosítja a mondani valóját, hogy bazzmegel a mondat végén, de ha túl gyakran…..
50 millió forintunkba került, a csepel.info szerezte meg. A félreértések elkerülése végett: A BKV abban az időben tanácsadó céget, a Kornusz Kft.-t bízta meg a kommunikációs feladatokkal. Nekik összesen 50 millió forintot fizettek. Persze emellett van BKV-s kommunikációs…..
ubi904 (törölt) 2009.09.14 16:40:54
Mandiner blog 3017 2009.09.11 16:29:36
  Második napom volt az egyetemen. Délután egy haveromhoz mentünk lakásavatóra, sörözés közben kapcsolgattuk a tévét, Tom és Jerry ment a Cartoon Networkon, egy ideig röhögtünk rajta, ahogy Jerry odacsap, majd átkapcsoltunk pár adón, ahol ködös new yorki látképet…..
  A jobbikos beszélgetések közül az első némileg drámaiabb körülmények között kezdődött, mint a szoci középvezető  embertani (copyright Lola) vizsgálata.   Színhely: Szombatról vasárnapra virradó hajnal, 6-os villamos, valahol a Margit-híd és a Moszkva…..
ubi904 (törölt) 2009.09.08 16:12:04
@Oli bácsi: na ugye, a Fidesz az új SZDSZ.
ubi904 (törölt) 2009.09.08 16:13:32
@caralho voador: valszeg a fidesznek nem kellenek a jobbik listára szavazók egyéni fidesz jelöltre adandó voksai.

csak oszt nehogy két szék közt a földrehuppanjanak a fidesznyikek ...
ubi904 (törölt) 2009.09.08 20:39:03
@Fedor: akkor nem lenne elszámoltatás.

@csi: hja, a fidesznek nem kellett volna birkam ódra várni 7 évet ...
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
A képviselőfunky találta videó igazi karaktergyilkos mű akar lenni. A nőalázó poénok ("buta liba", "dugja egy csődörszamár") alapján felmerül a kérdés: a kereszténydemokraták még nem vették észre, hogy a nők is szavaznak? Persze nem ez az első eset,…..
Hogy az új magyar konzervativizmus a szellemi standard meghatározását sikerre vigye, az kell, hogy előbb a tevékenységének természetes területét jelentő jobboldalét formálja (talán nem is) kicsit át. Nem arról van szó, hogy teljesen demitologizálni vagy racionalizálni kellene…..
Ezennel megalapítom az NLK awardot, vagyis a Nap Leghülyébb Kommentje díjat.         Az első díjazott "ceka", a modoros nylonnáci: ceka 2009.09.01 12:10:39   Az "egész pénzvilág", élükön a bankokkal, szar, szemét, tolvaj,…..
ubi904 (törölt) 2009.09.01 20:38:06
@Rókakígyó: A cigány az cigány, a magyar az magyar. Semmi köze a két népnek egymáshoz, az összemosósdi hülye libbantak kreálmánya, amire a magyarok végre 20 év után nem vevők.
ubi904 (törölt) 2009.09.01 20:40:23
@A Hannibal Lektűr-attitűd: nem a fél ország az, hanem már 90%. Itt mindenki náci, aki nem a maszop-szadi-madöf seggét nyalja. A náci már csak annyi jelent: nem liberális, hanem magyar. Ennyi.
Az egymáshoz közeledő „nemzeti radikális” párt és a szélsőjobboldal szervezetei nem jobboldaliak a szó semmilyen értelmében sem és a konzervativizmussal semmilyen szinten nem állnak kapcsolatban. A szélsőjobboldallal, a „jobboldali” Marat-kkal szembeni…..
ubi904 (törölt) 2009.08.31 20:44:01
@RAMBO:
Nem látom, hogy akár itt, akár a fórumon üvöltenél a Gyurcsány-Bajnai rezsim központosító terve ellen: az APEH lenyúlja az iparűzési adót is. Ezért hiteltelen így a szokásos liberális fideszfikázásod (foglalkozz inkább a szőlőddel, nem túl bíztató).

A Fidesz programja meg a magatokfajtának elég egyszerű: BÖRTÖN, életfogytiglan kőtéréssel az orbánszőlőbányákokban!!.
(teszem hozzá: ha már egyszer halálbüntetés - sajnos még - nincs).
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
Íme, ez volt a trágyadomb, ahol az Index utált-semleges-imádott szerzői az elmúlt három évben több időt töltöttek, mint szexpartnerükkel és gyermekeikkel összesen. A méterharmincas belmagasságú Árpád úti szarkofággal Fenyő Balázs "Judeofideszes vegykonyha" című…..
Könnyed nyári sorozatunk (I. rész, II.rész, III. rész, 30 milliárdos hitel a BKV-nak) folytatódik tovább, a "cég" egy kimeríthetetlen aranybánya. Ráadásul a szerencse is ránk mosolygott: a BKV irányában mutatott fokozott érdeklődésünk levélírásra késztetett valakit,…..
(Matlák Gábor vendégposztja.) Gyerekkoromban, amikor a történelem és a politika összefüggései nem alkottak egységes rendszert fejemben, Rudolf Hess-t leginkább Nelson Mandelához hasonlítottam. Két világszerte ismert politikus, akiket ádáz politikai ellenfeleik sok évvel…..
Marekblog Mondom én, hogy baj lesz 2009.08.23 11:34:00
Magyarországon immár végérvényesen felütötte ocsmány fejét a szélsőjobb. Létezésük mind a mai napig a baloldal rövid-, közép- és hosszútávú érdeke, ugyanis: 1) megosszák a jobboldalt, gyengül a Fidesz 2) lehet velük riogatni, alighanem nem is alaptalanul 3) össze lehet…..
ubi904 (törölt) 2009.08.24 06:52:34
@Alt Gr: "De tény és való, hogy nem sok mindent csináltak,"

konkretice a nagy büdös semmit, de még azt se intenzíven. ergo Orbán hazudott, hogy majd ha kell, a körök együtt mozdulnak. Jó nagy palánkon átb-sz.s volt az egész.

a gárda viszont kimenetette a magyar családot a cigányhordák karmából. ez mindennél többet mond. Orbán csak dumál, Vona cselekszik. Az egyik a süket rizsa embere, a másik a tetteké.
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
"Egy diktatúra, legyen az akár barna vagy vörös, semmilyen vonatkozásban nem lehet jobb, mint a szabadságra épülő demokrácia rendje."..
Basahalom boulevard bloggere belecsapott a lecsóba. Azt kérdezi, hogy van-e mondandója Debrecen városának arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni? A blogíró a városi önkormányzati médiát, a vezetőket…..
Pilu Szánalom 2009.08.22 15:25:00
 Nem lehet olyan objektíven értékelni Fico legutóbbi lépését, hogy az ember ne fogja a fejét. Jóérzésű szlovák a szégyentől, jóérzésű magyar pedig a röhögéstől.  Okos húzás volt. Biztosan lökött a szlovák szélsőséges nyugdíjasok körében vagy 2%-ot a saját…..
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..
   A fotón látható padlólap-lábazat csatlakozás rosszul kiválasztott szinű szilozása az amúgy szép burkolást tönkrevághatja. (DRV Ügyfélszolgálat)Várom a hasonló igénytelen kivitelezésről szóló lesifotókat továbbra is. ..
ubi904 (törölt) 2009.08.18 22:30:01