Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cherax

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hétfői miaf? 2009.09.14 10:46:00
A kisfickó édesanyja törölte a World of Warcraft account-ját -ot az életéből, ami nagyon furcsa dolgokat hozott ki belőle. Szerencsére a testvér mindent rögzített (ugye fake?!). Persze, a csajok hisztisek. 1:10-nél miaf?  ..
Gyors reakció érkezett éjjeli posztunkra az online kerekedőoldaltól Ferencnek. A Naiv Ügyfél cipőket rendelt, az egyik fajta mégsem volt raktáron, és jó sokáig nem kapta meg a visszautalást, de a Homárpóver most is hatott. Íme: Tisztelt Tékozló Homár, kedves ügyfelünk Mint…..
Cherax 2009.08.18 11:44:51
Különleges, szép és kedves kisvasút az almamelléki. 600 milliméteres nyomközű, ilyenből pedig csak kettő működik Magyarországon. (A másik a kemencei.) A szám sajnos alighanem megfeleződik a közeljövőben, lehet, hogy már a nyár végén. Almamelléket ugyanis a hírek szerint nem…..
Beteg ember, aki felizgul, ha hírt kap egy politikai párt sajtótájékoztatójáról, de hát egyrészt mi betegek vagyunk, másrészt Török Zsoltról van szó, harmadrészt ilyet még nem pipáltunk. A jelek szerint az MSZP vagy antiszemita fordulatra készül, vagy a magyar nyelvvel már…..
Cherax 2009.07.30 19:51:07
comment:com Agyad eldobom 2009.07.27 16:30:00
Az ismeretterjesztő szekcióval kezdjük, met abban a legerősebb a mai kínálat. Rögtön itt a Testközelben - A szumó szentélye (National Geographic, 20:00) című dokumentumfilm, melyből a japánok szent sportjáról tudhatunk meg többet, vagy a Ki hitte volna? (Spektrum, 20:30), ami ma a…..
Cherax 2009.07.27 17:18:07
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
A finn mobilgyártó levédte a C és az X betűket a -series előtagjaként, tehát a jövőben a multimédiás N-series és az üzleti E-series mellett két új, meghatározó sorozata lesz a gyártónak. Most még mindenki csak találgat, hogy melyik betűhöz milyen készülékek tartoznak…..
Whatever mamája a Sparban dolgozik, és szerinte nem adatgyűjtésre, hanem ténylegesen a dolgozók ösztönzésére találta ki a hipermarket az akciót. a Mosolyszpotting a Sparban című bejegyzésre szeretnék reagálni. Édesanyám a halásztelki Sparban dolgozik, mondanom sem kell, ott is…..
Becsapás az Auchanban: igazából nincs garancia címmel írtuk meg, hogy Yappyapp drága LCD tévét vett az áruházban, de nem sokkal később, mikor a készülék elromlott, az Auchan gyakorlatilag elzavarta, hogy keressen egy szervízt, de őket ne zargassa. Miközben a jogszabály szerint…..