Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JCash22

36 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monterey Utolsó bejegyzés 2009.08.06 18:39:53
Sziasztok, tegnap érdekes és jó volt Alcatraz, megérte átmenni a szigetre, többek között azért, mert gyönyörű kilátás nyílik San Francisco-ra.  Nagyon pici cellák vannak, olyan másfél x két méter... Képeket majd mutogatok, az utolsó napot nem feltöltögetéssel fogom…..
Sziasztok,akkor folytatom a mesélést.Szóval megérkeztünk a szállásra, ami egy motel volt, de teljesen kultúrált, ugyanolyan tiszta, mint egy hotel, csak nem volt ingyenes a wifi. Még medencéje is volt, bár időnk nem volt rá, hogy úszkáljunk.Reggel olyan 9, fél 10 fele érhettünk a…..
Monterey LA képek feltöltve! 2009.08.04 07:28:44
Üdv mindenkinek,akkor belefogok a mesélésbe, bár nem lesz egyszerű mindent felidézni, annyi szép és jó történt a hétvégén. Hol volt, hol nem volt, július 6-án délután 5, fél 6 körül indulunk el Los Angelesbe. Elég hosszú út volt, olyan 5 és fél, 6 órán át tartott,…..
Monterey Hazaértünk 2009.08.03 05:30:00
Üdv mindenkinek,szerencsésen hazaértünk.Beszámolót nem tudom, mikor sikerül megírni, nagyon sűrű lesz az utolsó hetem. A képekről meg aztán végképp nem tudom, mikor kerülnek fel.Tömören: isteni volt LA, voltunk a Universal Studios-ban, ahol körbevittek minket. Láttam, hol…..
Monterey Július 30 2009.07.30 22:55:19
Sziasztok,pár óra még, és elindulunk Los Angeles-be. Legközelebbi bejegyzés szerintem hétfőn várható. ..
Húúúúúúúúúú....... Teljesen fel vagyok töltődve. Hihetetlen élményben volt részem, megpróbálom összefoglalni.Reggel Anyu kidobott a kikötőnél, volt még több mint 1 órám az indulásig: az idő egy részét a fókáknál töltöttem el (hol máshol? :) ).Olyan fél 9 után…..
JCash22 2009.07.30 22:49:25
:))
Monterey Bálnás képek + 2 videó 2009.07.30 03:15:00
Képek feltöltve, a videók nem lettek tökéletesek, de inkább néztem, mint videóztam, a lényeg azért így is átjön :)A videókat tt lehet megnézni:Bálna 1 --  http://www.youtube.com/watch?v=_pNWYHcg06wBálna 2 --http://www.youtube.com/watch?v=EveaEAZOwBYA videók innen…..
Monterey Július 27-28 - Fókák 2009.07.29 04:27:41
Sziasztok,tegnap, azaz 27-én elvittem Anyu kocsiját és kimentem a fókákhoz. Már igen kevés alkalmam maradt, hogy láthassam őket. Leparkoltam, bedobáltam a centeket az autómatába, úgy 1 és negyed órát lehettem a kikötő környékén. Jó sok fóka volt most, nagyobbak, piciket nem…..
Sziasztok,akkor folytatnám a kalandok mesélését. Szóval ezen a napon ismét a környékre látogattunk el, bár azért a mamutfenyőkig 30 mérföldet kellett arrébb autózni.Első körben újra végigmentünk a 17th mile drive-on, hogy eljussunk a Spanish beach-re, amitől nem messze…..
Sziasztok,hú, ilyen még nem volt, hogy egy nappal le legyek maradva. Mivel ma is gyönyörű helyeken voltunk, be kell hoznom magam, úgyhogy San Francisco-val kezdem, nehogy teljesen elhalványuljanak az emlékek. :)Olyan fél 9,9 felé sikerült elindulnunk, korábban nem tudtuk összeszedni…..
Sziasztok,ma délelőtt végre sikerült kialudnom magam.Délután fél 4-kor elindultunk Point Lobos irányába; nincs messze, olyan 7-8 mérföld, Carmel by the sea után van nem sokkal.Kocsival hajtottunk be a területre, kifizettük a 10 dolcsis beugrót; jól tettük, mert nagyon sokat…..
Monterey Július 21 2009.07.22 05:38:00
Sziasztok,tegnap azért nem írtam, mert nem történt semmi érdemleges velem.Ma már aktívabb voltam:ugyanúgy angollal kezdődött a napom, de a délutáni órára már nem mentem be, feladatokat kellett megoldanom. Igaz, ezeknek most fogok nekiállni, mert nem sokkal azután, hogy hazajöttem,…..
Sziasztok, Épp hazafelé tartunk, gondoltam elkezdem megírni a történetet, bár nem lesz egyszerű mindent összefoglalni. Ha kinézek az ablakon, épp olajkutak között haladunk, amik fel-le mozognak, tisztára mint a filmekben. Abszolút nem volt idő az írásra, de a képek alapján be…..
Monterey Július 15 2009.07.16 07:11:00
Sziasztok,ma tényleg nem tudok semmiről beszámolni, angoloztam reggel 9-től délután 3-ig, persze volt 1 óra szünet azért, amikor ebédelhettem. Itthon pihentem, odapakoltunk Vegas-ra; elmentem futni, egész szép távot tudtam egyhuzamban lefutni, és ugyanezt vissza is, büszke voltam…..
Sziasztokma elég nehezen keltem fel reggel, olyan fél 2-ig nem tudtam elaludni, és 8-kor már ébrednem kellett, hisz várt rám az első angol óra. Kicsit korábban mentünk be Anyuval, elintéztük a belépőmet, hogy egyedül is be tudjak menni a suli területére, ne kelljen valakinek mindig…..
Üdv mindenkinek,innen a napfényes Kaliforniából, ami ma tényleg igen meleg volt Montereyben (Anyu mondta, hogy utoljára januárban volt ilyen banánérlelő meleg, 2 hétig, vicces:) ). Ennek örömére délután, mikor hazaértünk a kis utazásunkról, csobbantam egyet a óceánban.…..
Sziasztok,ma délelőtt elmentünk bevásárolni. Végre 1 bolt, ahol találtam ecetes chips-et! :) Fel is tankoltam belőle. :) Már korábban nézegettem, ha betértünk 1 boltba, de sehol nem volt, mostanáig. Jó sok kaját vettünk, köztük hamburger alapanyagot, ez lesz a vacsi. Remélem…..
JCash22 2009.07.13 20:20:03
@angyalkám: Háát, nem tudom, nem lenne rossz, megnézem majd, mik a lehetőségek. Bár nem lenne olcsó, deszkát, ruhát, oktatót bérelni :)

De hamarosan bemerészkedem, csak sztem Vegas után, nehogy megfázzak :) Ha banánérlelő meleg lenne, akkor egész nap lubickolnék :)
Monterey Július 11 - Pihenés 2009.07.12 03:58:00
Sziasztok, ma nem tudok különösebb izgalmakról beszámolni, bár rám fért a pihenés, intenzív volt az elmúlt pár nap.  Feltöltöttem a képeket, videókat, behoztam a lemaradást. Elég fárasztó meló ám :) De azért élvezem írni ezt a blogot. Gondoltam lemegyek a medencéhez…..
Üdv mindenkinek! :)Fárasztó volt ez a nap, bár szép lenne az év többi részében ily módon elfáradni...:)Szóval:Reggel olyan 3/4 9 tájban elindultunk, mert be kellett adnunk képeket nyomtatásra az egyik boltba. Indulok egy kaliforniai amatőr fotópályázaton, Costal wildlife…..