Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilcsi007

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kispál és a Borz 2010. július 20., Relentless Garage, London A 90-es évek első felében a fiúk két táborba tömörültek a gimiben, és kölcsönösen lenézték egymást. Voltak a kispálosok, illetve voltak a tankcsapdások. Én frissen avanzsált rockerként az utóbbiba tartoztam,…..
lilcsi007 2010.07.24 03:56:46
@play_off: Köszönöm, így legalább nekem nem kell leírni az oltást! :)
Mindent belegyömöszköltél egy mondatba!
lilcsi007 2010.07.24 03:59:50
@play_off: Köszönöm, így legalább nekem nem kell leírni az oltást! :)
Mindent belegyömöszköltél egy mondatba!
A Pearl Jam július 11-én különleges koncertet adott Portugáliában, az Optimus Alive! 10 fesztiválon. Ez volt a zenekar kilencedik, Backspacer lemezét népszerűsítő turné utolsó állomása, amin a frontember, Eddie Vedder egy lapról portugálul olvasva mondta el a…..
Csak úgy mondom: http://en.wikipedia.org/wiki/Seasteading. (Nemrég volt az Index címlapján egy blog-cikk az Anglia délkeleti végein rozsdásodó, kiszuperált Maunsell-féle tengeri erődökről, amelyeken aztán pl. kalózrádiók működtek, míg néhányat inkább szétszedett a…..
Ööö... Sziasztok, jónapotkívánok, elnézést a hosszú hallgatásért — csak itt a függöny mögött véletlenül megpusziltam valakit, és közben cserbenhagyott az időérzékem... Még egyszer elnézést...   Nemsokára jelentkezek (-zünk?! :-o ), de tényleg; az…..
Előttem az Újpesti Helytörténeti Értesítő XV. évfolyamának 1., 2. és 4. száma, amiből Szily már idézett. (Nincs meg valakinek a 3. szám? Égetően fontos lenne!) Kivételes színvonalú orgánum olyan csodás nyitómondatokkal, mint a "Dr. Plósz Sándor neve úgy csillog Újpest…..
namost komolyan, figyejjémár, ki a francot érdekel, hogy ki nyerte az angol tehetségkutató döntőjét? ez híradó értékű? nézi azt valaki? vagy youtube-on terjed? akárhogyis... ehh.de nem is ezért ragadok billentyűt! sajnálatos a utasszállító balesete, 228 áldozat nem kevés. de…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
Mivel vasárnap van, ezért mindenféle időrendet felrugdalva első helyre a Tűzvonalbant nyomjuk, egy hete izgulunk Kálmán bá'-ért, bár nagy baja biztos nincs, ebcsont beforr, de azért mégis (m1, 21:00). Előtte pedig Antal Imrére emlékezik az MTV, meglátjuk, egy hét alatt…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Volt két beszámolónk az A csoportos válogatott fogadásáról, az egyik jó szemű olvasónk jóvoltából, és készült egy harmadik is, videóra, jégkorongban kevésbé otthonos, ám lelkes munkatársaink jóvoltából, részben a bécsi repülőtéren, részben a Kisstadionban. Nézzék…..
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..
Csodás meglepetésekkel és olyan felhasználóbarát trükkökkel lepi majd meg az olvasókat az Index foci EB-melléklete, hogy a Google nyilván lehúzza a rolót nyárra. No de milyen áron készül a csodaszájt? Mit állnak ki a résztvevők ott, ahol a nagyközönség nem látja őket?…..
Kirk Alyn, az első élőszereplős Superman-sorozat címszereplője bár nem bajuszos, mégis úgy vetődik az arcára az árnyék, mintha az lenne. Jobban is néz ki. Épp úgy, mint Bruce Lee, Elvis Presley vagy éppen Tom Araya. Bár utóbbi gyakran szőrös. ..
comment:com Fortyog a felszín 2007.07.04 16:30:00
Az még hagyján volt, hogy kb. egy hete legalább tíz perccel megrövidítették a közszolgálati Híradót a Balatoni nyár című szolgáltató(?) ízé miatt, amiből olyan bréking infókat sikerül megtudni, miszerint kiskutyánkat a Balcsinál is el tudjuk vinni orvoshoz, meg hogy már…..
Megszületett a BIGIS blog - immár körülöttünk forog a Világ! :D Olvasd, írd!..
lilcsi007 2007.05.19 22:17:08
comment:com Sharon újratöltve 2007.04.20 16:30:00
Akkor járunk a legjobban, ha mind elhúzunk egy kertypartyra szalonnát, véres májat, meg húsos koncot sütni, és a színes lampionok alatt elfelejtjük, hogy valaha is tévéztünk. Ugyanis a tévécsatornák is megfeledkeztek a nézőről.Ha mégis otthon ragadunk, akkor ne mulasszuk el…..
lilcsi007 2007.04.20 21:06:22
comment:com Foci és filmdömping 2007.04.14 14:00:00
A tegnapi, meglehetősen silány felhozatalhoz képest a mai nap jobban eltalálták a csatornák, lássuk miből élünk. Délután mindenképpen sporttal kezdjünk, mert előrehozott bajnoki döntőt ad a sport2 15:00-től, MTK-DVSC NB1-es rangadó formájában, és nem, ez nem vicc, valóban jó…..
Labdarúgunk kezdésnek, a Viasat először élőben (20:45) mutatja meg, ahogy a Manu ledolgozza a hátrányát a Róma ellenében, és továbbjut, de ha esetleg nem így történik, én nem fogok sírni, megteszi ezt helyettem Sándor barátom a Videó presszóban. Utána felvételről a…..
Női olvasóink szívének megdobogtatásáról ma Peter "szemöldök" Gallagher hivatott gondoskodni, reméljük eléri a célját. Az 1955-ben született színészt kismillió mozi- és tévéfilmben láthattuk, melyekben a wiki szerint vagy pozitív, vagy negatív karaktereket…..
'86 szilveszterére már bonyolódott a helyzet, nem csak a Kossuth és az 1. műsor, hanem az egyes és a 2. műsor között is meg kellett osztani a figyelmet, ami a nagymennyiségben elfogyasztott Éva vermut hatása alatt nem lehetett könnyű, ráadásul távkapcsoló akkoriban még, ha…..
Ismét egész napos tespedéshez akarunk segítő kezet nyújtani, mert a bejgli és szaloncukor mérgezések, hatalmas zabálások és boldog ajándékbontogatások lecsengése után csak rá kell döbbenjen az ember, hogy a kocsma zárva, otthon kell gubbaszatni, a tévé pedig kitűnő…..
comment:com Ölelje át a tévét! 2006.12.24 18:03:00
Ha már teletömte magát halászlével, rápakolt pár kiló bejglit, és már szinte már moccanni sem tud a nagy szeretettől, kapcsolja be a tévét, és ölelje keblére a forró katódcsövet! Ja, hogy, ehetetlenül sós lett a halászlé, ferde a fa, és egyébként is zárlatos a kínai…..
Subba Norbiho! 2006.12.22 13:32:44
Arról fogalmunk sincs, hogy mit mond a cseheknek Katinka a Romanticból, mindenesetre Prágában is lehet kapni Rudi könyvét. A magyar ember meg olyan, hogy mindig jót tud kacagni ezeken a szláv nyelveken...
A költözés utolsó leletei kerülnek elő, amire eddig nem bukkantunk rá, azt valószínűleg majd csak penetráns szaga árulja el hónapok múlva. A Bogád újságíró által megtalált dokumentumok azonban nem az érdekes formában penészedő ételmaradvány kategóriába tartoznak, hanem…..
Négyszáz fős mentős különítménnyel és három ambulanciával készült az idei Sziget fesztiválra a rendezvény egészségügyi stábja; az első nap aggasztóan sok epilepsziás roham nehezítette a munkálatokat - közölte az MTI-vel az óbudai fesztivál első napjának végén, szerda…..