Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foppa21

0 bejegyzést írt és 7586 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Denver Sports Blog szerkesztősége ezúton szeretne kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag 2014-es esztendőt kívánni minden kedves és hűséges olvasójának!Ezen írásom megszületésének apropóját természetesen nem csak az ünnep adja, hanem az elmúlt időszak…..
foppa21 2013.12.27 08:03:30
foppa21 2014.06.15 15:04:33
Sajnos, a 2013-as egyetemi futballszezon közben nem tudtunk jelentkezni a megszokott, rendszeres írásokkal, de a közeljövőben igyekszünk feleleveníteni az évad legfontosabb történéseit, ami a coloradói programokat érintette. Elsőként természetesen a legnagyobb sikert elérő…..
Nagyjából egy hónappal Duchene hosszabbítása után a Colorado Avalanche egy másik kimagasló tehetségével is komoly szerződést kötött. A közelmúltban a csapatkapitány Gabriel Landeskog hét évre 39 millióért írt alá a klubhoz.Az új szerződés értelmében a 20 éves svéd…..
Október 30án indul az NBA 2013-14es idénye, a rajthoz közeledve még egyszer áttekinthetjük a Denver Nuggets nyári változásait és az esélyeket a jövőre nézve.Mint arról már korábban volt szó, Ujiri és Karl is távozott a vezetőségből, a GM posztot Tim Connelly vette át, az új…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Colorado Rapidsnak már csak négy meccse van hátra az alapszakaszból. Oscar Pareja együttese jelenleg a rájátszást érő ötödik helyen áll a Nyugati konferenciában 45 ponttal. Az állás szoros,…..
Szerencsétlenül alakult a víkend a Colorado Rockies számára, ugyanis a divízió rivális San Diego Padres elleni párharcban mindhárom meccset elvesztettük.1. meccs, péntek: Padres-Rockies 4-3 walk-offA párharc első mérkőzésén Nicasio volt a kezdő dobónk, a belső négyest Helton,…..
A szezonnyitón sikerült a Denver Broncos csapatának revánsot vennie, a minket tavaly kétszeri hosszabbításban búcsúztató, címvédő Baltimore Ravens-szen. Peyton Manning 7 touchdownt érő átadásának köszönhetően magabiztosan 49-27-tel küldtük haza a kapott pontok tekintetében,…..
College football:- Az Air Force kellemetlen meglepetésre rendkívül simán elvesztette a hazai idénynyitó mérkőzését a konferencia-rivális Utah State ellen 52-20 arányban. A vendégek hamar mindent eldöntöttek, kevesebb mint öt perc alatt két TD-előnyre tettek szert, az első…..
Hosszas várakozás után végre véget ért a holtszezon, s csütörtökön kezdődik az NFL. A Denver Broncos csapatát az a megtiszteltetés illette, hogy otthont adhat a nyitó mérkőzésnek a Baltimore Ravens ellen. Rendre a címvédő játssza az első meccset, ugyanakkor többnyire otthon…..
foppa21 2013.09.06 21:42:34
@Filip89: te tényleg nem vagy normális...
Az augusztus vége egyúttal az egyetemi tanév kezdetét is jelenti az Egyesült Államokban, mely által legnagyobb örömünkre végre elindul az aktuális college football szezon. Mi mással is kezdhetnénk az idei coloradói futballszezon felvezetését, mint a szebb napokat is látott Colorado…..
A felkészülés időszak eljutott a legjelentősebb állomásához, a training camphez. Ahogy minden évben, a csapatok egy 3 hetes edzőtáborban vesznek részt valamint játszanak 4 felkészülési meccset (+ 2 szerencsés (?) csapat még egyet), mely alatt a keretet 90 főről 53-ra kell…..
A hét első napjaiban a Colorado Rockies újabb győzelmeket aratott, háromból kétszer diadalmaskodtunk a rivális San Diego Padres ellen.1. meccs, hétfő: Rockies-Padres 14-2A párharc első mérkőzésén Chacin volt a kezdő dobónk, az elkapója Rosario lehetett, az infielden Helton,…..
MLB:- A Rockies harmadszor is felül múlta a Pirates gárdáját a hazai párharcban, ugyanis a vasárnapi játéknapon 3-2 arányban diadalmaskodtunk, így söpréssel ünnepeltük meg a hazatérést. A mérkőzés első két pontját pedig még a vendégek szerezték a második-harmadik…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids 2-0-s győzelmet aratott a címvédő Los Angeles Galaxy ellen Commerce Cityben. A hazaiak vezető gólját Thomas szerezte az első félidő végén, majd rögtön a fordulást követően Powers…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi fordulójában a Colorado Rapids 1-1-es döntetlent ért el a Seattle Sounders otthonában. Mind a két gól a második játékrész felénél esett, és bár a vendégek jutottak vezetéshez Drew Moornak…..
Az All Star gála utáni első párharcban a Colorado Rockies csapata három napon belül kétszer legyőzte a vendég Chicago Cubst, vagyis sikeresen kezdtük a bajnokság második félidejét.1. meccs, péntek: Rockies-Cubs 1-3A szünetet követő első mérkőzésen De La Rosa volt a mieink…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids ismét odahaza lépett pályára, és Oscar Pareja legénysége hátrányból fordítva tudott nyerni 2-1 arányban a New England Revolution ellen.Rapids 2 v 1 RevolutionCsapat: Irwin – Wynne,…..
- Tóth Milán írása -Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids az elmúlt héten két mérkőzést játszott, egyaránt odahaza: július 4-én 2-0-ra verte a New York Red Bullt, három nappal később azonban csak gól nélküli döntetlenre végzett az…..
A szombati napon jelentették be, hogy kik vehetnek részt az MLB 2013as All Star gáláján. Az idei Middsummer Classicot július 16-án tartják New Yorkban a Citi Fielden.Nem kellett csalódniuk a Rockies szimpatizánsoknak, célba értek a hőseink és a klub történetében először fordult…..
foppa21 2013.07.08 21:00:49
@milo_hedgie#23: dettó!:-)
Az elmúlt napokban ismét történtek olyan események a Colorado Rockies háza táján, amiről érdemes egy külön írásban beszámolni.Először is jó hír, hogy Troy Tulowitzki és Dexter Fowler hétfőtől a Colorado Springs Sky Soxban fog játszani, előbbinek három, utóbbinak két…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids megszakította a négy bajnoki óta tartó nyeretlenségi szériáját, miután hatalmas meglepetésre legyőzte a Keleti konferencia listavezetőjét, a Montreal Impact-et.Az elmúlt hetekben nem…..
A Colorado Rockies az első két meccs elvesztésével elbukta a Los Angeles Dodgers elleni hazai párharcot az elmúlt három napban.1. meccs, kedd: Rockies-Dodgers 0-8A párharc nyitó mérkőzésén Oswalt volt a mieink kezdő dobója, elkapókét Torrealba kezdett, a belső négyest Helton,…..
foppa21 2013.07.06 08:21:28
Kifejezetten eseménydús volt az offszezon eddigi része a Denver Nuggets kosárcsapata számára. Az elmúlt néhány hét alatt edzőt és menedzsert váltottunk, tradeeltünk, draftoltunk is. A következő írásban összefoglalnám a legfontosabb tudnivalókat a csapatot érintő…..
MLB:- A Rockies a szombati folytatásban második alkalommal is le tudta győzni a címvédő Giants együttesét a Coors Field-en, ezúttal 2-1-es walk-off sikert arattunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első akcióban vezetést szereztünk Cuddy RBI single ütésével, amelyel a…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) 18. fordulójában a Colorado Rapids csapata 3-0-ra kikapott múlt hétvégén a Portland Timbers otthonában. A hazaiak győzelme gyakorlatilag egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben, a vendégek pedig az egész találkozó…..