Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flatline_

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a legelején leszögezem, hogy nem tisztem vitatni Détári Lajos érdemeit, sikereit. Megjelent a könyve „Az utolsó magyar világsztár” címmel, ez pedig jéghideg zuhanyként vágott arcon és ébresztett fel Csipkerózsika-álmomból, ami a magyar focit érinti. Elolvasva azt a…..
Zseniális, zseniális és zseniális. Ezt tudjuk mondani. És talán és legfőképpen azt: gratulálunk a magyar Attraction csapatnak, hisz néhány perce megnyerték a Britain's Got Talent-et. A britek odáig vannak értük. Mesteri húzás volt, hogy az ő történelmüket vitték színpadra…..
Flatline_ 2013.06.09 05:24:20
@Kurtz ezredes:
Nem tudom mashogy kezdeni, sajnalom:
Te hulyegyerek, amit te idehaza nacionalizmusnak nevezel az koszonoviszonyban sincs azzal amit odakint jelent. Elmehetsz a turulmadaraddal meg az osszes onkenyuralmi szelsojobbos vackoddal a tudodhova. Lovesed nincs semmirol, te is csak egy befolyasolt birka biorobot vagy, mint (sajnos) a magyarok nagyresze.
Nem szeretnénk egy csakazértis magyar-szlovák hóhelyzet-kommunikációs összehasonlítást végezni, de tény, hogy a tettek mezején a szlovák hatóságok egy fokkal jobban kezelték a hóhelyzetet, mint a magyarok. Nemesócsára, ahol a helyzet a(z egyik) legrosszabb volt, kiszállt a belügyminiszter, az…..
- Alakult egy új párt, a Jobbik átalakult, pontosabban párttá. Fölveszik-e velük vagy fölvették-e velük a kapcsolatot? - Én ismerem a szervezők jó néhány erőteljes figuráját. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, amikor azt kérdezik, mert furcsa dolog egy 40. életévében járó…..
Na kérem szépen alássan, az van, hogy kedvem támadt magamra húzni az esküvői szerelésemből azt a darabot, amit nem kölcsönöztem, hanem anyám vett nekem... ...és amit akkor olyan 20 ezer forintért dobtak utánunk, a negyvenedik fehérnemű boltban, mert mi tényleg a megfelelő…..
Csütörtökön minden valamirevaló hírportál beszámolt a Wikileaks-alapító Julian Assange menekültsátuszának pozitív elbírálásáról. Akit érdekel a téma gondolom képben van, nem merülök nagyon a részletekbe. Assange miután a svéd kiadatás elleni összes fellebbezési…..
Flatline_ 2012.08.19 21:04:42
@mokkaczuka: Halkan kérdezném meg, ha Assange el is követte azokat a dolgokat amikkel a 2 nő vádolja, mi indokolja azt, hogy hirtelen interpol most wanted lett? Ezen érdemes lenne elgondolkoznod, illetve utánanézned kik találhatóak a legkeresettebb bűnözők listáján és milyen dolgok elkövetésével vádolják őket.
Szerintem neked is elég éles lesz a kontraszt. Ha pedig nem, akkor simán vak vagy és én is megszavazok neked egy zöldkártyát mekis állással.
Aki 2 év hűséggel vásárolta a Nokia Lumia telefonját, az most biztosan elszontyolódott, mint  the_daver, hogy fél év múlva esélyes, hogy nem lesz sok kompatibilis szoftver a Microsoft Appstore-jában. Merthogy jön a Windows 8, az év eleje óta kapható Lumiákat viszont csak 7.8-ig,…..
Flatline_ 2012.07.04 23:33:57
@Dr Jozef Vengloš:
ott system halted lett volna és habzó szájjal lefordult volna a székről.
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
A "sztárpáros" nem tud együtt dolgozni a Neo FM csődje után, mivel 50-50 százalékban jogtulajdonosai a Bumerángnak, ám jelenleg nincs olyan országos rádió, amelyik mindkettejüket ki tudná fizetni. Aki meg ki tudná, annak már van saját reggeli műsora, írja a mai Blikk.  "Az…..
Az Orbán-kormány lassan kabarészámba menő gazdaságpolitikájának újabb remeke, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium számításai szerint az új diákhitel kilenc év múlva egy híján 900 milliárd forintos hiányt okoz majd a büdzsében. Nem először fordul elő, hogy előbb …..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Miközben mindenki kiakadt azon, hogy a Köztársasági Elnökről kiderült, hogy lopott és hazudott, sőt, az is, hogy ennek ellenére továbbra sem kíván tudomást venni az őt körülvevő világról, az óriási botrány miatt, ami mindenki életét átitatta a magyarországi internetezők…..
Ezentúl a busz, villamos és metró vezetők is csak érvényes jeggyel vezethetik a járműveiket. És ez még csak a megszorítások kezdete. A BKV anyagi helyzetének javítása érdekében átfogó reformokat sürget Tarlós István: a családtagok után már a járművezetők sem utazhatnak…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
2011. október 25-én kellett volna átadni a kerékpáros forgalomnak az új csepeli kerékpárutat, amit Vitézy Dávid, a BKK vezetője ígért be még az ősz elején. A Weiss Manfréd úti 2885 méter hosszú kerékpárút építése azonban néhány hete megakadt. Az iho.hu szerint a…..
Pár napja írta az Android Police, hogy új androidos rekord született - a Generation of Chaos japán taktikai RPG android-portja installálás után nemes egyszerűséggel nekiáll egy 1,8 gigabájtos csomag letöltéséhez. A játék kistestvére, a Spectral Souls még egy könnyed másfél…..
Először is szeretném leszögezni, hogy aki a nevemben írogatott a Twitteren, nem fogja ezt megúszni. Bújjon akármilyen sötét romkocsmák tömeges magányába, rejtőzzön bárhol ez az erkölcsi hajléktalan, utolérjük és az inkvizíció Kocsis Máté barátom segítségével…..
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
Flatline_ 2011.09.30 08:59:39
@cslhr: köszönjük. Ennél szánalmasabb első kommentet még nem láttam. Pláne egy halálhír kapcsán...

Sajnos nem ismertem az ARC-ot , de őszinte részvétem.
Flatline_ 2011.09.30 21:39:50
@cslhr: legközelebb ne itt szellőztesd a post szempontjából teljesen irreleváns mondanivalódat.
Ennyi jutott az eszedbe egy ember halála kapcsán?
Ez a "de bezzeg a régi szép időben..." köszönjük.
Én nem ismertem, bárcsak ismerhettem volna... De látom neked ez nem lényeg, csak leírhasd a mondanivalódat. Na ez a szánalom.
…és aztán jött egy bazinagy aszteroida, ami a Föld domináns fajának a kihalásához vezetett – legalábbis az általánosan elfogadott elmélet szerint. De mi lett volna, ha (az így kezdődő kérdések sokasága a sci-fi és fantasy irodalom aranybányája) az az ormótlan…..
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
Flatline_ 2011.06.16 08:15:59
@Magócs Dávid:
Örömmel tölt el , hogy legalább a google használata nem okoz gondot.
Látom a személyeskedésen kívül érdemi mondanivalót nem tudsz hozzátenni a témához.
Befejezésül mindössze annyit javasolnék, hogy mielőtt legközelebb egy ilyen cikket kiadtok a kezetek közül, legalább járjatok utána az igazságnak, mert ez így egy blikk színvonalát sem üti meg.
Továbbá amikor megszülettél már több mint 15 éve tisztában voltam az EEG és még sokminden más fogalmával... :)
Flatline_ 2011.06.16 11:31:05
@Rusznyák Csaba: Gondolom az idézőjel használatát nem kell elmagyaráznom.Ha igen, akkor elszomorító.

@Wostry Ferenc ha szétnézel magyar p2p oldalakon, akkor láthatod, hogy szinte az összes kamerás cucc eredeti (angol) vagy alkalmanként orosz hanggal rendelkezik. (NOVA,AsA,SaM,IFLIX,ELEKTRI4KA,SAFC,LKRG,MEMORY100,Unevano,asttas,imagine,Feel,Free,IPT,LU,TA,VISION,NOIR,T0XiC,MTV,Rx,iNK,HiVE,CM8,LEGi0N,killerhz,LAWL3SS,WBZ,SAFCuk009,Fabreezy,Kingdom,PrisM,ExtraTorrentRG,MAGNAT,PDU,LAP,Samurai RG,botzo,EP1C satöbbi. Ezek melyike magyar? ) Cinedub általában ezekre szokott magyar szinkront rakni. Vagy a házi barkácsmesterek rakják rá. És félreértés ne essék, nem ezeket az embereket védem, sem azokat akik letöltik a kamerás vackokat.
Az alapfelállás az volt, hogy a gonosz magyarok miatt akik miatt nekik nincs bevételük a sok kalóz miatt ( mekkora is a magyar piac számukra a többihez mérten? ) Tehát lehet ujjal mutogatni a magyarokra, de már eleve az alapfelállás téves.
Mert ugye ezt hozta le a média. Hivatalos forrás? Mert legtöbb oldal is az indexet jelöli meg forrásként. A torrentfreak sem nevezhető hivatalos forrásnak.

Attól, hogy valakinek eltér a véleménye, vagy attól, hogy tapasztalatai vannak még nem troll.
Az hogy paraszt e vagy sem, arról nyilván megoszlanak a vélemények, mind az én, mind a ti esetetekben.
Jók legyetek.
Flatline_ 2011.06.16 12:44:24
@Rusznyák Csaba: Na neked sem volt gyerekszobád annyi szent. Szövegértés/szövegértelmezés mint olyan jelent számodra valamit, vagy ezt a két szót is az idegen szavak szótárában kell keresned?
Ugyan mi másért használtam volna idézőjelet ha nem a szarkazmus kifejezésére?
Persze ha kötekedni szeretnél, csak rajta. És én vagyok a troll :)
Nincs még új iPhone, az iOS 5 megjelenésére is várnunk kell, úgyhogy az Apple azzal főz, amit a szekrényben talál: fogja a meglévő telefont és új konstrukcióban dobja azt piacra. A Mac Rumors szerint legalábbis a héten megjelenik az iPhone 4 kártyafüggetlen verziója az Egyesült…..
Flatline_ 2011.06.14 09:21:25
@ePtOn: Spec én Hong-Kongból.
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
Appleblog iCloud az iOS 4.3-ban is 2011.06.09 09:27:00
Sz. Gergely nevű olvasónk küldte be az alábbi megdöbbentő képeket, amikből kiderül, hogy az Apple felhőalapú szolgáltatása egészen váratlan módon felbukkant a 4-es verziójú operációs rendszerben is.Az egész azzal indult, hogy Gergely belépett az App Store-ba, ahol egy addig nem…..
Appleblog Heti Apple-csaj 2011.06.01 18:37:00
Lehet most pörögni azon, hogy kedveljük-e, vagy sem, sőt, még azon is, hogy van-e egyáltalán létjogosultsága a szórakoztatóiparban a Való Világnak, vagy inkább albán operaközvetítésekkel kéne kitölteni a műsoridőt, de attól még Gigi közel fél éven keresztül…..