Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukott madonna két nagy didivel

0 bejegyzést írt és 495 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
bukott madonna két nagy didivel 2019.04.19 07:58:11
@Extremitates: @Jóska Pista: ájultra röhögtem magam :DDDDDDDDD kész...
Itt van 2018 végjátéka, ráfordultunk a karácsonyi szezonra, a fantasztikummal foglalkozó kiadók pedig bőven tartogattak muníciót erre az időszakra. Érkezik Alan Moore klasszikus képregénye először magyarul, Az Úr hangja és az Alapítvány-trilógia új köntösben lép elénk, jön Yoon Ha Lee mindenféle…..
bukott madonna két nagy didivel 2018.11.08 10:18:38
@pinter.bence: hát én ennek most roppant mód örülök, mert végre kapok összegyűjtve a friss megjelenő sci-fi könyvekről infót. ez számomra hiánypótló!!!!!
köszi!!! :D
bukott madonna két nagy didivel 2018.11.08 10:19:19
Tünde és Dani kicsim, vagyis a hozzá tartozó fiúgyermek fesztelen-spontán hatást kelteni akaró, ám de nem tudó beszélgetésével kezdünk. Topik szerint, hogy sikerült-e már összekészülni valami fotózásra, ahol Dani lesz a modell, aki egyébként tök nyitott, szerepelni vágyó,…..
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
bukott madonna két nagy didivel 2018.04.09 09:52:16
@tudorka57: te féreg
A Nemzetközi Tévéakadémia 1973 óta osztja ki a nemzetközi Emmy-díjakat, melyekkel az USA-n kívül gyártott tartalmakat díjazzák, azaz akár a Tóth János is nyerhetne a legjobb vígjátékok között. Az idei gálán a két színészdíjat a Wallanderben főszerepet játszó Kenneth Barangh és a Marcella című angol…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Tegnap volt 20 éve, hogy elhunyt Takács Marika, Magyarország egyik legnépszerűbb tévés bemondója. Ennek apropóján az Indexen is megosztottuk azt a 9 perces megemlékező videót, amit a híradós lánya, Kazamir Annamária töltött fel YouTube-ra. Takács Marikát posztumusz a Magyar Televízió örökös tagjává…..
bukott madonna két nagy didivel 2017.05.10 10:42:15
bukott madonna két nagy didivel 2017.05.11 11:56:48
@Biriksz_Krokiksz!: nagy puszi neked biri! :) téged is jó látni!!! :)
Két rövid előzetes, túl nagy meglepetés nincsen bennük, bár Gubás Gabi Gryllus Dorka dominaszerkója lehet belefér a szemöldökráncolós kategóriába. Az éttermi jelenet kicsit When Harry Met Sally-s, de mindegy, gondolom, direkt. Új évad november 17-től az RTL Klubon...
bukott madonna két nagy didivel 2016.11.08 10:21:15
@saks: @svédmasszőr: legalább nézzetek már utána GUBÁS GABI. eh. :DDD
rtl.hu/rtlklub/valotarsak/szereplok
bukott madonna két nagy didivel 2016.11.08 10:24:00
@sixx: Gubás Gabi, jól írtad első nekifutásra :D
rtl.hu/rtlklub/valotarsak/szereplok
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
bukott madonna két nagy didivel 2016.10.24 19:12:45
@kontact35: szabad kérdezni, ezt nekem miért címezted?
vastagnál nyálabb lónyálat még nem éltem. már akkor utáltam mikor előjött a lyukából, tol valami reklámot amitől a hideg kiráz... ekkora bugó nyálesőt még életemben nem. de nem is tervezem :DDDDD
azt, hogy valami a "sztár"akadémiában (de hagyjuk) tolja az észt...

a melleim miatt pécéztél ki????? :P :DDDDDDDDDDDDD
Csatornát váltott a nyári szünetben a Supergirl, és bár sokan féltek attól, mi lesz (a költségcsökkentésen túl) ennek a hatása, de Superman importálásával eljutottunk oda, hogy bár a csatornacsere lenne a legnagyobb gondunk.   ..
Sarah Jessica Parker szerint mind a sorozat újraindulása, mind pedig egy harmadik film is benne van a pakliban: sem ő nem zárja ki, hogy visszahozza Carrie Bradshaw-t, sem pedig a barátnőit alakító színésznők - Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon - nem zárkóznak el a visszatéréstől.  "Nem…..
bukott madonna két nagy didivel 2016.09.28 07:38:07
@Dani77: :DDDDD

@Lady Scarlett: egyetértek.
Kevin James abból csinált karriert, hogy nagydarab lúzer melóst alakít. Mindig. Minden körülmélnyek között. Az kurvára mindegy, hogy egy pláza biztonsági őrét hozza, egy speditőrcég sofőrjét vagy nyugdíjas rendőrt, a karakterek megformálása között semmilyen különbség nincsen. Kevin James azért van,…..
Már régóta terveztem, hogy a néha-néha elcsípett epizódok megnézése után végre teljességében lássam ezt a vígjáték sorozatot. Egyelőre csak az első évvel végeztem, de szinte biztos, hogy itt nem állok meg. Ugyanis nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet, ráadásul a…..
Rejtő Jenő írásait képtelenség filmre vinni, mert egyszerűen nem lehet visszaadni az írásai lebilincselő stílusát. Még Bujtor Istvánnak is beletört a bicskája a feladatba, hiába drukkoltunk teljes gőzzel, A három testőr Afrikában sajnos nem lett az igazi. Madarász Isti nem volt…..
Míg az Orphan Black-re jóformán mondhatni véletlenül akadtam rá, addig Jenji Kohan szériájával már szemeztem egy ideje, és leginkább elegendő ráfordítható idő hiányában nem álltam még neki. Most viszont belevágtam. Nem igazán tudtam, mire számítsak ettől az első blikkre…..
Korábban írtam már arról, hogy milyen is az, ha magasabbra nőttél az átlagnál, sőt mindehhez még nőnek is születtél. Az biztosan borítékolható, hogy az emberek nem mennek majd el a szó nélkül a jelenség mellett. Én is szinte minden nap kapok valamilyen kedves vagy bosszantó megjegyzést, amelyeket…..
bukott madonna két nagy didivel 2015.01.28 19:51:32
@gabuschka: sajnos olyan sok gyártó nem jött rá, leginkább a C und A-ban vadászom a magas hölgyekre tervezett térdnadrágokat, mert lehajtom és kúl. :) nem kell vágni. Ebből kifolyólag imádom a C und A-t :) igaz nyári nadrágokat hordok télen, de whatever! :) eccccer élünk. :D bármi mással próbálkozom, nekem az olyan mint menyasszonynak az uszály.... fél méter hömpölygés a lábam mögött, csak a csokor nincs nálam és rizzsel sem dobálnak.....
bukott madonna két nagy didivel 2015.01.28 19:53:43
@gabuschka: Ön nekem ilyet ne ajánljon fel, mert úgy kiszaladok innen a "világból" Mo-ról, hogy még!!! és behajtom! :) csak szervezz egy fotóst, mert oltári buli lesz! :DDDDDDDDDD
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
Balázsék hatalmas konfliktusokat ígérnek a mai műsorra, de mivel az asztalon kolbászoló albínó sün megacuki, én erre most annyira nem figyeltem oda. Ezek után viszont az évad során talán először látunk olyan képsorokat, hogy a lakók a táborban alszanak, és most is csak azért,…..
bukott madonna két nagy didivel 2014.11.06 18:43:09
@kolbászmustárral: átérezni nem tudom, mekkora űr kell egy ilyen lépéshez...... , köszi a linket! :)
bukott madonna két nagy didivel 2014.11.06 18:58:42
@mosca.della.frutta: szerintem Zsófi a papája halála után kissé elvesztette önmagát, előtte meg rosszul tájékoztatták a celeb életről. Így huszonévesen próbál tapogatózva fent maradni a víz felszínén, de inkább kellemetlen ez, mint jó.
bukott madonna két nagy didivel 2014.11.07 11:28:42
@mosca.della.frutta: aszem igazad lehet, talán így történt.
Elkezdődött a messiásként várt negyedik etap. Kicsit megváltozott a műsorstrúktúra: egy napos delay-jel adják le az eseményeket, de a felkonfok továbbra is élőben mennek, plusz VV Éva, Gyémánt Aleska, Bunyós Pityu, Bárdos Bandi és Puskás Peti (meg még pár számomra abszolút…..
bukott madonna két nagy didivel 2014.10.29 11:23:07
@lac64: háh! megelőztél :)

szerintem ő mindig csak filézett csirkemellet látott :D
Csárli csinos kis papagájházat kapott a közvetítőállásban, nagyon remélem, hogy ez a következő lépése a hatalomátvételi tervének, ami arra irányul, hogy végleg kitúrja Balázsékat az állásából, én ezerrel drukkolok neki. Kezdünk, az első szegmens két szálon fut, és…..
bukott madonna két nagy didivel 2014.10.14 16:04:11
@candyperfumegirl: Szia Candy, jó hv! köszi és végre hogy olvashatlak (személyes vélemény) :)

esetleg x faktor élőt csinálsz?
bukott madonna két nagy didivel 2014.10.14 18:15:05
@aggyistenbrittudós: héééhhhéééjjjjj!!! Szia Biri! Örülök, hogy látlak mikor lettél brittudós???? :D
Örülök, hogy újra összefutottunk!!! :)
nagy puszi neked!!! :)
Ők szórakoztatnak majd minket mostantól.  A csajok: A fiúk: A 25 év felettiek: Az együttesek: A mentorok: És a tisztalaposok, akik közül egy majd bejut az élő műsorba - már ha tetszenek szavazni rájuk:  ..
bukott madonna két nagy didivel 2014.10.13 12:07:37
@thegoddamnbatman: arra telik, az üvegre nem fussa... :)

Szia Sixx! Te nem nászúton vagy???? Remélem minden ok! :)
bukott madonna két nagy didivel 2014.10.13 13:30:07
@Baaah: de van, valamikor (tán tavaly?) tele volt a hiteles bulvár azzal, hogy "megnyugatásként" felvaratta a melllyek közéje az OM jelet. :)