Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pettyespanni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csigafattyú bátor fogyasztó, hiszen rendszeresen szállíttat magának ételt, pedig tudhatná, hogy sok jóra nem számíthat. Optimizmusa becsülendő, hiszen vette a fáradtságot és sorsjobbító szándékkal összeírt 10 dolgot, amivel boldogabbá lehetne tenni a hozzá hasonló…..
Pettyespanni 2011.06.27 15:48:38
Hello, ha érdekel valakit, a kínai fővárosban, ott is az olasz étteremláncnál így néz ki a házhoz szállítás:

mindig rendelkezésre áll angolul beszélő operátor is, de mindig jobb ha tudsz kínaiul.
20-40 percen belül hozzák az ételt, attól függ milyen időszakban rendeltél (na azt hiszem ezzel semmi újat nem mondtam) Pizza pizzásdobozban, tészta sima dobozban (mikrózható) érkezik, a főételek (na ez nem a pizza!!) tányéron, méghozzá éttermi tányéron, amin az étteremben is megkaptad volna. desszertek desszertes kis tálban, lasagna szintén. Van egy olyan akciójuk, hogy ha valaki ezekből a cserépedényekből (akárfőételes, akár desszertes akár lasagne-s) 10-et visszavisz, akkor azonnal egy nagy pizzát kap ajándékba. A futárok minden étterem előtt ott sorakoznak, és igen, egyesével viszik ki a rendelést, pedig baromi nagy a város. Elv az is, hogy ha valaki megszokta már az egyik éttermet, ami a lakóhelytől messzebb van, akkor is az hozza ki a rendelést, nem a lakóhelyhez közelebbi. Itt a 100-as a legnagyobb címlet, ezért a futárnak mindig adnak úgy aprópénzt, hogy ha valaki 100 assal fizet, akkor mindig vissza tudjon a rendelőnek adni. És a futárok ilyenkor -igen!!- megfogják a pénzt, mosolyognak, elköszönnek, és kocognak vissza az étterembe a visszajáróval.
Szagok: tipikus kínai ember szag
ja igen, itt nem létezik a borravaló, de azt biztos mindenki tudja.
Kapucsengő: itt is megoldatlan probléma de leginkább az angol nyelv kínai dialektusa miatt.
Hozzáállás: maximális. egy kis adag salátát is úgy hoznak ki, mintha öt pizzát rendeltél volna.
Üdv
Pettyespanni 2011.06.27 16:44:42
@SALE Kálmán: nem kínairól írtam, hanem kínában lévő olasz láncról. (amennyiben a kínai kifejezéssel a kínai ételre gondoltál -ha nem akkor bocs) annyit elárulok, hogy otthon be nem teszem a lábam kínai büfébe a Wang mesteren kívül, ami viszont nem büfé, hanem étterem.
Az igazi kínai kajától a kínaiak is fosnak hidd el!! :)))
Pettyespanni 2011.06.27 17:04:35
@SALE Kálmán: én a telepy utcaiban voltam. egyébként szép az étlap, ami a honlapjukra fel van töltve, 2 éve még csak kínai-angol nyelvű volt, azzal kellett küzdeni, igaz mára már azzal sem kéne küzdenem szerencsére. úgy vettem észre hogy törekednek az igazi kínai ízekre, na mindegy tudod a jó cégér.. lényeg hogy nem kell félni a zöldségtől
Szozo fragmentált története szerint az Otthon Centrumnál nem a vevő az első, hanem a kolléga, ha épp ő is lakást keres. Az akción a tulaj bukott közel egymilliót: Egy érdekes  Otthon Centrumos gyakorlatra szeretném felhívni a figyelmeteket. Lakásvásárlásban vagyok és ennek…..
Marcsi csúnyán megjárta az MBT cipőboltban, amely cipőről kötelességünk kijelenteni, hogy nem szép! Lehet hogy baromi egészséges, de csinos sose lesz, hiába erőlködnek a kedves marketingesek azzal, hogy az. Szóval Marcsi megvette a szokásos 55.000.- Ft-os áron a cipőjét, majd…..