Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs (SCFT)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blogter kétségtelenül akarja, hogy jól működjön a közösség, mely szolgáltatásában megjelenik. Legalábbis ez látszik abból, hogy egy gyors címlapváltást követően megjelent egy alternatív címlap is. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy utábbiban nincs sok újdonság, hiszen a…..
Csáp Géza A homokos kisdobos 2006.11.28 16:12:00
Egy ígéretes pályaművel folytatódik mai demóverseny-maratonunk, a buzis nevű Crescendo zenekar könnyes szemekkel emlékszik vissza a kisdobosként töltött évekre 1986 című számában. A felcsendülő homo-pop időutazásra hívja hallgatóját, és engem látomásként ragad magával a…..
GyF blogján természetesen megy a szokásos seggnyalás a kommentekben, de most valahogy különösen gusztustalan, amiből muszáj egyet idéznem, bizonyos 'poricca'-tól. kedves blogtársak! szeretném nektek jelenteni hogy részemről megtörtént a rendőröknek szóló köszönet és hála…..
fotofabrik rögös magyar popszakma 2006.08.11 09:47:00
bizony nehéz dolga van a magyar popszakmában tevékenykedőknek, dj-knek. mit dj-k, producerek! mert ugye manapság 16-17 évesen kicsit öregecske is valaki ahhoz, hogy producer legyen, hisz oly sokan tevékenykednek e téren, hogy az valami csuda. nehéz dolguk van azért is, mert a gonosz ORI,…..
A Léderer-Kovács kettősnek nagy ziccer lehetett volna a tegnapi Portugália-Franciaország mérkőzés, hiszen a másik elődöntőn nyelvészeket és jóérzésű embereket a sírás környékére kergető Urbán dúlását kellett volna felülmúlni - de nem így történt. Azt nem tudom, hogy…..