Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csurár apuka

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjobb kamu bizonyító erejű felvétel, amit valaha is láttam.  Pár pihent elme kitalálta, megszervezte, leforgatta, megvágta és feltöltötte ... és nem, nem így adta le a HírTV, csak össze van vágva. Draskovics mester büszke lehetne a készítőkre, ahogy hasra vágják…..
Újabb mérföldkőhöz ért a YouTube videomegosztó portálon Lady Gaga, akinek klipjeit már egymilliárd alkalommal játszották le a honlapon. Márciusban ezt a számot egyszer már elérte, de akkor az interneten található összes videómegosztót nézték, most viszont csak a…..
Csurár apuka 2010.10.26 23:24:31
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Oké, nem a Tescóban, mert olyan ott nincs, de azért a Walmart sem az az a Harrods, inkább a nagy tömegek bevásárlóközpontja.Ennek ellenére a jövő héten megkezdik a boltokban az iPadek árusítását, vége tehát annak az időszaknak, amikor a tabletet csak elegáns store-okban lehetett…..
Mint a a Pécsi Városi Tanács gyámügyi előadója és osztályvezetője nagyon elégedett az rendszerrel, be is lép 1983-ban az MSZMP-be. Tesz-vesz, "dolgozik", nem lázad. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság jogtanácsosa majd hatósági osztályvezetője 1985 és…..
Csurár apuka 2010.10.05 10:22:38
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
Minden benne van ebben a rendőrségi közleményben. Lába kélt 55 tyúknak (Edelény RK - B-A-Z. MRFK) Egy Martonyi közelében lévő mezőgazdasági telephelyről érkezett a bejelentés a Szendrői Rendőrőrsre, miszerint több tyúkot ismeretlen tettesek eltulajdonítottak. Az állatok…..
Ó, te jó ég!Nem tudom felfogni. Hát lehet ilyet?!Megszigorították a házirendet a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, ettől a tanévtől kezdve az új szabályzat értelmében- kötelező lesz a reggel 6 órai kelés és az esti takarodó- bevezették a napi háromszori étkezést-…..
Csurár apuka 2010.09.07 13:37:54
@teddypicker: "kedves miniszter orrú..."
:DDDD
Végtelen unalmas már ez a szüzesség-saga, mindenesetre ott tart a dolog, hogy 30 milláért mégis eladná. Annyi plusz van a dologban, hogy a 30 misi mellé Miss Spring (bahahah) édesanyjának is szimpatikusnak kell találnia a reménybeli deflorátort.- Van az a pénz, igen, amiért…..
Csurár apuka 2010.09.07 10:13:44
Pénteken elérkezett a pillanat, meghallgatták Gergényi Pétert, volt budapesti rendőrfőkapitányt az emlékezetes 2006-os eseményekkel kapcsolatban. Akinek nem voltak hiú reményei, az nem csalódott, a vallomás nagy részét a klasszikus mondatok teszik ki: "Nem tudom", "Nem…..
Bőhm András egy csodálatos, 25 évet átívelő publicisztikával lepett meg mindenkit. A főszerepben természetesen Demszky Gábor. Bőhm 1994 óta tagja a Fővárosi Közgyűlésnek, 1998 óta országgyűlési képviselő is volt, 2002-től a szabad demokrata frakció vezetője a Fővárosi…..
Hétes, az ország legnyomorúságosabb cigánytelepe: Napi találós kérdés: Hány tányéros tévé látható a képen? A havi előfizetési díjat csekken fizetik a DIGI-nek, vagy banki átutalással? Hétes, az Ózd melletti "gettó": 40 szociális bérlakás, 400…..
Csurár apuka 2010.08.27 15:06:01
Vastagbőr Schmuck dalra fakad 2010.08.24 15:35:00
Minden idők legkeményebb kampányanyaga. Ennyi. Nem hiszem hogy ezt valaha is sikerül túlszárnyalni ... Köszönjük, hogy feltalálták az Internetet, köszönjük, hogy felfedezték a PC-t, és köszönjük, hogy megalkották a Youtube-ot, így láthatjuk ezt a mesterművet: Mára…..
Ez a Schmuck ... egyszerűen nem hagyja, hogy Szanyi "Lájk" Kapitányról szóljon ez a kampány. Schmuck Andor, aki eljutott a Xénia Láz Egyesülettől (gyerekek) a Tisztelet Társaságáig (nyugdíjasok), mindezt megspékelve a Kapolyi-féle Magyar Szociáldemokrata Párttal.…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Mekcsey rendőrkutya története a feljelentettek szemszögéből, a NOL-ról. Videóval. "Csoportos garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak hét helybeli férfit, akiket később a gyöngyösi kapitányságra állítottak elő. A parancsnoki kivizsgálás a…..
FASZKIVAN! blog Kampánycsend 2010.04.10 16:44:00
Hosszú idők óta először fordult elő, hogy a déli híradó gerincét nem a politikai pártok acsarkodása adta. Nehezen is sikerült kitöltenie az RTL Klubnak a rendelkezésére álló műsoridőt... Pedig annyi érdekes dolog történik a világban, ha pedig nincs fél órára elegendő…..
Titkos szavazás? Csak itthon! (Bár az adatbázisépítő csapatok élénken figyelnek.) A külképviseleti szavazók megszívták adatkezelési szempontból. A 6851 fő nagyvilágban szavazó magyar tulajdonképpen az ujjlenyomatát küldte haza az OVB-nek. Meg kell mondjam, bátrak! (Bár azzal…..
Annak idején KuKori minden blogtalálkozón ott volt, még külön blogos búcsúztatót is tartottunk, amikor Írországba ment dolgozni. Ennek okán a most hétvégi übernonpluszultra találkozón sem tudott jelen lenni, de bánatában helyette írt nektek egy bemutatót az ottani viszonyokról,…..
Célegyenesbe fordult a kampány. Nézzük, hogy ki mivel állt elő. MSZP: Koronaúsztatás, kézcsók, Fidesz=Jobbik. Szánalmas. Egy kormánypárt ennyit tud mondani az országnak ... Fidesz: Csak egy ember van, a megfelelőember, a Jolly Joker, a zseni, minden gyógyír tudója ...…..
Csurár apuka 2010.03.30 14:43:38
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
Emlékeztek a néhány évvel ezelőtt dúló Danone-ellenes hisztériára? Akkor egy fél ország fogott össze a francia multi ellen, és bojkottálta annak termékeit. Valami ehhez hasonló zajlik most a Nestlével, csak éppen nem lokális, hanem világszinten, és nem az utcán,  hanem a…..
Csurár apuka 2010.03.22 13:16:10