Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicus.Ügynök

24 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Cicus.Ügynök 2013.02.20 13:41:32
@Prosztó: Ez a kedvencem:D Komolyan igénytelen szerintem is az egész....
Cicus.Ügynök 2013.02.20 13:49:54
Önmagában érzelmi okok miatt is drukkolok a Prezi prezentációkészítő szolgáltatásnak. Nemcsak azért, mert alapvetően magyar ötletből részben idehaza megvalósuló megoldás, hanem a Startup konferenciák miatt is: az alapítók egyike, Halácsy Péter elmondása szerint ott ült az…..
 Sokan magyarázzák nekem a barátaim között is, hogy milyen jó, hogy ők kiköltöztek a városból, messze a nyüzsgéstől, a sok embertől, hogy micsoda zöld kertjük van nyugalommal, meg ugató kutyákkal és bárányfelhőkkel. Soha nem értettem őket! Én vállalom, igazi…..
Ő Donald Trump, aki alig alszik A volt statisztikatanárom adna most egy tockost ezért a sebtiben felállított korrelációért, de nem érdekel: a milliárdosok keveset alszanak, én is keveset alszom, ergo mindjárt milliárdos leszek, minden világos. Annyi a szépséghiba a dologban, hogy én…..
Ha egy laikus a SEO alapjai iránt érdeklődik, akkor leggyakrabban olyan technikai információkkal fog találkozni, melyek bár tételesen felsorolják az optimalizáláshoz szükséges paramétereket, eljárásokat, eszközöket, azonban vajmi kevés szót ejtenek arról, hogy mi is az egész…..
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..
Cicus.Ügynök 2010.08.04 15:57:46
@nál:

He-he! A minőségi áruról annyit, hogy aki vágja a ruha bizniszt, az tudja mi itt a csízió! A plakát, valóban a Blikk, a metrón utazó közönség részére jó, egyébként gáz. De a célcsoportjukra hatással vannak és ennyi a lényeg. Tök mindegy, csak csörögjön a pénztárgép! Ruhásként ma Magyarországon lehetetlen talpon maradni, és azt kell mondanom, hogy budapesti viszonylatban kb. ők + még 1 vki maradtak fent az 5 évvel ezelőtti állapotokhoz képest! Ha másért nem is, de ezért elismerést érdemelnek. Máriának pedig like!;)
Számítsd ki az agyad valódi életkorát! A Farmville Valentin napi kiadás ajándékait összegyűjtöttem, és a 150. csomaggal az Eiffel torony már a farmomon van. Most vége a kis falusi létnek. Metropolis lett a farmomon. A Valentin napi kiadás postaládája óriásira…..
Farmville, újabb képek a farmomról. ..
Farmville újdonságok között megtalálható a már jól ismert tűzijáték is. Viszont a Tigris éve tiszteletére - hogy igazán kedvére tegyünk a kínai játékosoknak - számos relikvia közül vásárolhatsz „FV cash” ellenében, a jó termés, és jó szomszédok reményében,…..
2010. február 14-én elkezdődik, az Újhold kezdetekor a Tigris éve. Az ünneplés a következő Teliholdig tart. Eseménydús, de a 15. naptól indul be csak igazán az őrület. Ekkor kezdődik el a Lámpás Fesztivál, felvonulás a főtéren, lampion szépségverseny, óriási ünnep.…..
Ma 41. szintű játékos lettem a Farmville "Farmomon"-ok között:S. Megvettem a „buildings”- épületek – közül a „Log Cabin”-t, 250000 „coins” és 2500 „XP”. Vettem még a dekorációk közül, egy „Dragon Arch”-ot, és…..
Eddig úgy voltam vele, hogy oké, nekem nem lesz "robot farm" terep rendezésem. Ezért igyekeztem szép farmot csinálni. Villát nem fogok venni, mert nem tetszik, ellenben a nagy vágyamat, a "birtokot" 600000 "coins"-ért megvettem, ezzel kaptam 6000…..
Szorgalmasan gyűjtögetem a Farmville ajándékokat. A szomszédaim között akad, aki erősen a 400. ajándék felé halad. Sajnos nekem erre nincs kapacitásom. Úgy értem, nem tudok egész nap a fal előtt várni, és teknintve, hogy nincs sok szomszédom, marad ami van. Tehát ezekből lesznek…..
  No, amit én kihagytam, azok az állatok. Őszintén szólva, nem hoznak lázba. Ellenben a Farmville Valentin napi kiadás újdonsága ként kijött még egy "coins"-ért megvásárolható dekoráció - vettem is belőle 4-et:). ..
Megint gyűjtögető életmód kezdődik, de ez jóval rövidebb lefolyású, mint a karácsonyi volt. Megkaptam a Valentin napi kiadás postaládámat. Ide tehetem be az ajándékokat. Amikért, kaphatok üzemanyagot, pénzt (coins), tapasztalatai pontot (XP)– ám csekély – vagy…..
Ma újabb beszerezhető kiegészítőkkel bővítette repertoárját a Farmville. Valentin napi kiadásukban ezúttal csak egy dolog vásárolható meg „coins”-okért, minden más „FV cash”-be kerül a dekorációk közül. Olcsón küldhető 2 "FV cash"-ért…..
Ingyen játék Ingyen játék   Matek teszt, egy perc alatt hány példát tudsz jól megoldani?!..
Pár nappal ezelőtt, a farmom ilyen volt. 24 x 24 földterületem van. A dekoráció tekintetében, amolyan vidéki falucska kialakításán dolgozom. Főleg amióta a különböző új épületek megjelentek. A Farmville online játék. Világ szerte az egyik leginkább elterjedt,  valós…..
Orka megkapta az első játék csontját, bőr csontját. Ebből rengeteg fajta kapható. A kisebb cipellő, vagy különböző mást megformáló vékonyka rágókákkal nem is nagyon foglalkoztunk. A legjobb kutya játék a rágás, és ha nincs erre alkalmas játéka a kutyának, a bútort,…..
A kutya WC elhelyezése: Célszerű hideg burkolattal lerakott, csempézett helyen kialakítani a kutyus illemhelyét. Eleinte mindenképpen kösse a kutya a dolog intézésének központjának azt a helyet. Ha még sem megoldható, a járólappal lerakott helyre tenni a kutya WC-t, akkor egy…..
Nekem az Orka puli az első saját nevelésű kisállatom. Mivel 1 nap difi van a szülinapunk között volt 6 hetem felkészülni. Hétfőn hoztuk el, így vasárnap széthúztam a konyhát, és mindent lefertőtlenítettem Flóraszepttel.1 TIPP: Mivel a barátom jelezte, hogy nehogy már…..
Egy másik gépen is megtaláltam a rehab képeket! Íme:Ezen nagyon cuki pofa Orka a fehér puli.Aranyosan felfelé néz.A bal lába le van borotválva, a fertőtlenítő kék színe és, hogy kopasz jól látható.:(Mindegyik képen aranyosan mosolyog:).     ..
Többször hallottam már erről, hogy vajon miért eszi meg a kutya kakiját?Ennek több oka is lehet, kiragadok néhányat a leggyakoribb lehetőségek közül:Rossz minőségű táplálékot evett, amit nem képes a szervezete megemészteni rendesen, így az elméletileg salakanyagként távozó…..