Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamáss

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attól tartok, ilyenünk nem lesz soha. Pedig annyira jónak tűnik a videók alapján, hogy minden szabad percemet itt tölteném. Hegyünk még csak volna hozzá, de látszik, egy ilyen pályát összerakni nem két fillér, komoly betonteknő, bukóterek, felvonó és egyéb kiszolgálás kell…..
Tamáss 2015.02.08 19:21:54
@traxx: Próbáltad az automatafék nélküli bobot is? kb 2x gyorsabb.. :) Igaz akkor mást nem is engednek a pályára előtted.
Már elég ideje van a családban a Balenónk ahhoz, hogy kijelentsem: nem egy különleges darab. Még ha elvonatkoztatunk élemedett korától, akkor sem. Akkor sem tartozott az élmezőnybe, mikor új volt. Intő példa mondjuk beleülni egy vele egyidős Corollába, hogy érezzük. Ez pici nyers…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az AMC kiváló zombis sorozata családi drámája, amiben néha van pár széjjelrohadt élőhalott is, a legutóbbi epizódjában egy kézenfekvő, de az apokaliptikus állapotokat elnézve annál érdekesebb kérdést boncolgatott: mi van, ha a zombikra vadászó túlélők közül valaki bekapja…..
Miközben az iWiW körül egyre nagyobb a csend, és nem tűnik úgy, hogy a módosításokkal vagy akár a nyereményjátékkal olyan nagy áttörést sikerült volna elérni, a hazai internet is a Google új közösségi oldaláról, a Google+ -ról (vagy ahogy leginkább rövidítik: GP)…..
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Múltkor a fővárosból kaptunk posztot, ami egy veszélyes zuglói kereszteződés problémáját írta le. Én legtöbbször inkább a bevásárlóközpontok környékén tapasztalom a parkolóban, hogy az autósok megzavarodnak és rögtön elfelejtik a jobbkézszabályt. András is rendre…..
Taki. Ezzel. Már többször is!A start Dunavarsányban volt, pontosabban rögtön Dunaharaszti után. Ez Budapest agglomerációját jelenti, de pénteken este szembesültem azzal, hogy tőlem majd' 40 kilométer, ami elég durva bemelegítés lenne: ezért megkértem Mogyit, hogy dobjon le minket…..
Tamáss 2011.06.15 09:07:30
Fluor Tomi elment egy sajtóeseményre egy kalandparkba, ahol Sp-hez és Puskás Petihez hasonlóan lógnia kellett volna a szeren, mászkálni a köteleken, és mosolyogni a magasból a fényképezőgépekbe. Kiderült azonban, hogy beszari a szentem, mert felvette ugyan a védőfelszerelésként…..
Kötelességemnek érzem azzal a vallomással kezdeni, hogy tetszettek az eddigi Karib-filmek. Igen, mindegyik. Mert igaz, hogy a színvonal folyamatosan csökkent, de még az elnyújtott, és helyenként erőltetett harmadikban is több ötlet és humor volt, mint öt másik tetszőleges hollywoodi…..
Szabolcs nem sokáig örülhetett új iPhone-jának – hamar kiderült ugyanis, hogy készüléke telefonálásra nem alkalmas, viszont annál több lesz vele a gond, hogy a T-Mobile valami működőre cserélje ki. És bár fogyasztóvédelemből is jól felkészült, a T-seket egyelőre nem…..
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Passat light 2011.03.07 06:29:59
Volkswagenes dilemma: Golffal Dunát lehet rekeszteni, ráadásul kicsi is a családnak, a Passat viszont drága, mi legyen? Mi más: Jetta! Vélemények az azonos című írásunkról...
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
A közepes erősségű földrengést Magyarországon számos helyen lehetett észlelni. Budapesttől Győrig jelentették Twitteren és Facebookon a magyarok, hogy éppen megmozdult a lámpa a szobában, vagy elkezdtek mozgolódni a bútorok. A Google-on pedig valós időben lehetett követni a…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tamáss 2011.01.23 14:05:13
@Akitlosz:
Ez mind szép is jó, de a pacától még azt is nehéz felmérni, milyen messze van az előtted lévő, vagy egyáltalán mi van előtted.

Nem kell a seggében menni ahogy vakítson az a szar hátsó ködlámpa. Főleg ha nem túl erős a köd.
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
Ha te is lélegzet visszafojtva követted Csikós Ponton vásárlási saga-ját, akkor könnyen megnyereted ezt a szuper KTM motormodellt. A kérdés mindössze annyi, hogy: Melyik hónap melyik napján rekedt Csikós és a Ponton Puttgardenben? ..
Tamáss 2010.12.11 15:31:10
Android Golyóálló a Galaxy Tab 2010.11.10 23:13:00
A Samsung a Galaxy Tab képernyőjéhez is Gorilla glass technológiát használ így elég extrém behatásoknak is ellenáll a képernyő. Azt nem javasoljuk hogy próbáljátok ki amit a videón láttok, de érdekes. A lenti videóból kiderül, hogy mi történik egy üvegpohárral ugyanezen a…..
Nem egészen tudom, hogy kerültem ebbe a megalázó helyzetbe. Utólag érzem persze csak ilyennek, akkor az első meglepetés elmúltával még élveztem is és a kamera sem zavart, meg ahogy az operatőr keze remegett a kuncogástól. Szóval elnyúlva pihengettem, amikor megérintettek. Ott, a…..
Tamáss 2010.08.27 13:16:57
@kis-csillag: Kattints rá, és meglátod hogy ez csak bizonyos időközönként van így ;)