Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rebiz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabi Gabi blogja, aki főleg H4 swing trading-el foglalkozik.Sok tradejeit jellemzően élesben írja le, azaz amikor megtervezi és nem amikor már beszáll-t/kiszállt. Érdemes megfigyelni a gondolkodásmódot még rövidebb távú tradereknek is.Sok sikert GG a blogoláshoz is! :) ..
Rebiz 2010.06.13 18:48:43
@cyber.manus: Köszi neked is ! Igen ez egy teljesen új felület számomra az oandához szoktam. Egyébként mi az észrevétel MT4 4-órás charton, gyertyák tekintetében? Nekem az oanda teljesebb képet mutatt.
Rebiz 2010.06.14 18:06:15
@cyber.manus: Mit értesz azon hogy a pszihén mulik? A veszteséges pozik idöbeni lezárása ? Egy számlát már sajnos elfüstöltem, hamar ugrottam bele a kereskedésbe. Mostmár ovatosabb vagyok.
Rebiz 2010.06.16 12:24:08
@cyber.manus: Igen ezek allapvetö hibák amiket leirtál,és tudod, mégis küzdesz velük! Ezért biztosan hasznos a visszaigazolás egy tapasztalt tradertöl gondolok itt a tradingroomra. Magukat a szabályokat úgy látom hogy viszonylag könnyedén megtanulhatok, de az alkalmazásukhoz nagy higgatság és önfegyelem kell. Nekem ezzel sajnos még baj van! Egyébként mit gondolsz az alap oktatásukrol a Wik-éknek? Nagyon gondolkodom rajta!
Halihó, Ide fogom gyűjteni azokat a videokat, amiket ebben a témában csinálok. Érkeznek hozzám levelek ebben a témában is, és mivel úgy tartom, hogy ez a legjobb ingyenesen elérhető elemző szoftver (és ver sok fizetőset is) érdemes megtanulni használni, mégha az elején van…..