Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gáborkaaa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
Gáborkaaa 2012.11.13 19:40:07
@Mélyszegény: Csak most kezdtem el olvasni a lélegeztetőgépet, de már imádom. :D Alig várom a kommenteket a mostanihoz! (Megj. elsőre én is beszoptam)
ROFL-net Zseniális zeneklip 2009.10.13 06:48:00
200 kanadai egyetemista összehozott valami nagyon jót  ..
Gáborkaaa 2009.10.17 12:30:24
@freddyD: Pedig vannak ilyen közösségek, én zsinórban most csöppentem a második ilyen bandába, ami szerintem nem puszta szerencse :) Szóval az én tapasztalataim mást sugallnak.
Tudom, hogy azóta volt két másik koncertjük de őszintén szólva kurvára nem érdekelnek és nosztalgiázni akarok. Veletek. Nagyon klassz volt olyan emberekkel megélni ezt az örök emléket, akik ugyanúgy szeretik őket, mint te. Akik nem néznek hülyén, ha arról beszélsz, hogy Sam…..
Ide írjátok le kommentekhez saját beszámolótokat, én is leírom a sajátomat. Képeket is linkelhettek, sajnos már csak vasárnap este tudok velük foglalkozni, de addig is hadd gyűljenek. eq te meg légyszi a rólam készült anyagot privát módban küldd el, ne nyílvánosan.…..