Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sose halok meg!

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az agnoszticizmus buta embereknek való világnézet lenne, akik gyávák is hozzá, hogy nyíltan vállalják valódi nézeteiket?  Inkább elmossák egy szinte semmi értelmeset sem jelentő, vicces eredetű szóba. Hiszen: Mit nem lehet eldönteni??? Hasonlattal: Nem eldönthető, hogy Darth Vader, vagy Hófehérke…..
Sose halok meg! 2010.01.15 19:28:15
@IGe: "Darwin nem foglalkozott az élet
keletkezésével, hanem a már kialakult élet fejlődési törvényszerűségeit írta le"
Mégis az emberek egy 100%-os magyarázatnak, bizonyítéknak tekintik a létezésre vonatkozólag.
"A kialakult élet törvényszerűségeit." Nem logikátlan egy kicsit azt feltételezni, hogy a törvényszerűségeket, szabályokat és a csodálatos állatvilágot a semmiből a semmi hozta létre? Mindennek van teremtője, és minden törvénynek törvényhozója!stb...Darwin elmélete(amit néhány dologban levő "tudatlanságában" írta) nem zárja ki Isten létét.

Taxi33:"Hogyan hozta létre a világot a semmiből, hiszen szerintük a semmiből nem jöhet létre semmi."
Miért szerinted létrejöhet valami a semmiből? Vagy a tudomány szerint?
Az ősrobbanás elmélet azt mondja, hogy a semmiből a kevés anyag felrobbant sokká. Megjegyzem diohéjban tudatlanul, de javíts ki ha tévedek emberi nyelven!

Azt hagy kérdezzem már meg, hogy ha az ősrobbanás kb.13 milliárd éve volt, akkor a Föld miért csak 4.6 milliárd éves? Csak szimpla tájékozatlanság.
Sose halok meg! 2010.01.16 18:48:35
@taxi33:" A világegyetem keletkezésére adott kétféle válasz közül Occam borotvája szerint az egyszerűbb és a hihetőbb, a földtől kevésbé elrugaszkodottabb a valószínű.Márpedig a Teremtés nekem elrugaszkodóbbnak tűnik."

Szóval az áll közelebb számodra a "hogyanra", hogy saját magát tervezte és kreálta az univerzum!???
Isten hogy született? Nem tudom. Lehet, hogy volt 100 csilliárd-milliárd éve egy preősrobbanás és létrehozta magát Isten. Nem elrugaszkodóbb ezt gondolni mint maga az ősrobbanás elmélet. Vagy volt régen egy civilizáció hasonló az emberekéhez és Isten egyike volt azoknak akik hittek egy Magasabb lény létezésében és örökké élnek.

"3.8 milliárd éve felrobbant az ős, évmilliárdok múlva pedig kialakult a Naprendszer és benne a Föld.Csak Te látsz itt ellentmondást"
Ha jól tudom, a Föld alkotó elemei között van egy kőzet, asszem a gránit ami a világ minden táján egységesen fekete foltokat tartalmaz. A fekete foltok állítólag akkor jöhetnek létre ha hirtelen keletkezik a kőzet. Javíts ki ha tévedek nem vok tudós! :)
Állítólag nagyon gyorsan forgott a Föld kialakulását követően. Dióhéjban leírod, hogy alakult ki a Föld 4.6 millárd éve? És miért pont olyan minden, mint amilyennek lennie kell?
Véletlenek sorozatos egybeesése vagy törvények szabályoznak mindent? De ki csinálta ilyenre? Te tudnál egy világot kitalálni aminek szinte minden porcikája kapcsolatban, kölcsönhatásokban, és logikában gazdag? Mert a semmi képes volt rá! Ugye? XD
Ha szerinted az a valószínűbb amit ti állítotok akkor... Ne haragudj de 40 évesen lehetnél kicsit elmésebb. Nem tudom igazolni amit mondok de logikailag sztem közelebb állok az igazsághoz. Nem vok kíváncsi az isteni/bibliai ellentmondásokra, de abban 100%-ig biztos vok,hogy van valami erő, személy,szellem, Aki gondolkodik és kijelenti magát. És ha van hatalma teremteni, akkor arra is van, hogy elszámoltasson.
:(
Sose halok meg! 2010.01.17 19:07:09
@taxi33: "De ezzel nem válaszoltad meg a saját magad által felvetett "problémát", csak időben kitoltad jóval korábbra és egy újabb bizonyíthatatlan feltételezést csaptál hozzá."
Én csak felvetettem esetleges nem konkrét válaszként a kérdésedre; a Hogy született az Isten?-re. Nem toltam ki, mert az én feltételezésemben ott van egy teremtő erő, mig a tiétekben a semmi a teremtő, amely a csodákat alkotja. De ha az így van ahogy én feltételeztem, akkor a ti igazságotok is megáll vmilyen szinten, csak ti a véletlen és a semminek az összjátékát tekintitek magyarázatnak. Semmi a semmiből nem tud teremteni se véletlen nem pattanhat ki belőle semmi. Azért sem kitolás mert az én feltételezésemben ott van már az Isten aki Ítélni fog, míg a tiedben nincs semmi a SEmmin kívül!
Tudod sokszor arra gondolok; "Bár igazotok lenne."
Komolyan. De tudom, hogy az ember nem a véletlen műve ahhoz túl "tökéletes". Sok olyan dolgot láttam és történt velem amit nem az agyam "kreál".
De furcsa, hogy az emberi agynak mekkora jelentőséget és erőt tulajdonítotok, hogy mikre képes. És ez a véletlen műve? szerinted mire lennél képes ha az agyad 98%-át használnád?
Azt mondja Isten igéje; "...kevéssel tetted őt( az embert) kisebbnél náladnál..."

"Mi viszont tudjuk igazolni, és szerintünk pedig a mi verziónk áll közelebb az igazsághoz. "
Ezzel azt akarod mondani, hogy mnden kétséget kizárólag logikailag és tudományosan be van bizonyítva az élet eredete? A kozmológia könyvek tévedhetetlenek, vagy 2 évente azokat is újragondolják? :)
Na mindegy.
Az Úr áldjon téged és egész életed!!!
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
Sose halok meg! 2009.11.28 15:13:00
Fúhhhh.....!!!
Na megpróbálom egyszerűen elmagyarázni, hogy én mit látok. Ezt az egész filozofálásokat és agyalásokat egy fához hasonlítom amely felfelé szanaszét ágazik. Ezzel az a probléma, hogy már a gyökerénél ami a földbe van, beteg és elvetemült. A sűrű lombban meg könnyű eltévedni.
Minden nézőpont kérdése; sokan azt hiszik, hogy bolond, "elmebeteg" vagyok az Istenbe vetett hitem miatt. Nem látom át v. nem akarom átlátni az igazi világot csak ugyanazt kántálom, na meg hát persze támadom a tudományt.
Az én nézőpontom pedig: Az összes ateista, szkeptikus, "agyoniskolázott agymosott" egyén
azt mondja az embereknek; (és állítólag ez hiteles,
biztos vki ott volt és készült írásos feljegyzés)
Hogy volt egyszer a semmi. Semmibe a por összegyült.... Magát felrobbantotta....Magyarul megteremtette önmagát az Univerzum és ami benne van... (=Grimm fivérek)Na, és én vagyok az elmebeteg és bolond. XD XD Xd
Én ezeket, akik ezt terjesztik nagy elszántsággal őket hívom úgy, hogy
elmebetegek, vakok,stb.
De minden tünet nélkül gyógyítható!
Amúgy igen, így a legkönnyebb élni, hogy mi emberek állatok vagyunk, a véletlen műve vagyunk,
senkinek nem tartozunk elszámolni valóval, azt teszünk amit akarunk, SZABADOK VAGYUNK!!!
Isten nem ad rabigát, sokan az ellentétét állítják,de azok soha nem ismerték Istent csak vallásos szinten, abba meg csak a törvénykezés van, és hamis tanok.
Azt, hogy Isten teremtette a Földet teljességgel kizárják, de azt, hogy a világmindenség megteremtette önmagát azt elfogadják. Kajak, és én
vagyok a hülye. Amúgy meg a "teremtés mítoszuk"
sok mindenben önellentmondásos, és mese értékű.
Na, egy a vége mindennek, az alapoknál bajok vannak!
Tudod, én nem azért tudom, hogy van Isten mert sokat olvasom a bibliát és kis agyamban elraktározódott érzések jönnek elő tudat alatt, hanem azért,
mert megtapasztaltam a szellemi valóságot, a Szent Szellem erejét és Isten vezetését.
Körülbelül olyan valóságos megtapasztalás, mintha valaki most oda menne hozzád és taknyán tenyerelne.
"ha te istenben és sátánban hiszel akkor számodra mindig is létezni fog a gonosz, belelátod a világba,ott van a sátán is minidg kötülötted."
Ezt inkább ne is mondtad volna!

"és az állatok? akik egymást megölik kegyetlen módon, és ezt jónak látja Isten? az ő szenvedéseiket, és fájdalmaikat láttán isten azt mondta ez JÓ,"
Te vega vagy?
"ezer meg ezer meg mégtöbb a szenvedés meg a probléma amit mi magunk kell, h megoldjunk."
Oldj meg tudománnyal globális problémákat, pl. a felmelegedést! A tudomány ezt gátolja nem vezetem le miért.
Old meg a gyilkosságokat tudománnyal! Írtsd ki tudományosan az emberekből a félelmet az érzéseket...stb. és akkor kapsz egy más világot.

"csak fújjuk a magunkét....már bocs.... te tévedhetetlen voltál egész életedben?"
Bocs, de nem a magamét fújom ellentétben másokkal!
Nem vagyok tévedhetetlen, de tapasztalt viszont igen.
"semmi sem tökéletes, és szerintem a te teóriád istenről sem az."
Nem nekem van teóriám Istenről. Lásd: a blogban.

"ahogy látom sátánnak is van beleszólása a dolgokba, akkor hogyan lehet isten a legnagyobb és legtökéletesebb, ha nem tud egy szempillantás alatt megküzdeni vele?"
Van beleszólása igen.
Nem mondta senki, hogy nem tud megküzdeni vele. Nem értem miért zárja ki a kettő egymást?
Én tudom, hogy erősebb vagyok a szomszéd srácnál mégsem megyek át azt verem össze!

"mert minél nagyobb az akarat annál nagyobb energiákat küldesz az univerzum felé."
Huhh! ezt tanítják? vagy tapasztalatból beszélsz? :)

"ezek szerint sátán hatalma óriási."
Már mihez meg kihez képest? De te magad is láthatod.

"viszont lenne egy kérdésem...szerinted a földön kívül nem létezik élet????"
Azt a "nem"-et azért tetted oda mert, én ezt állítottam? Kérdezd meg egy "távcsöves" fickótól ők úgy is elmondják mit látnak a két szép szemükkel.

"húz minket magunkkkal vmi megfoghatatlan erő..."
Igen le a pokolba! Szó szerint.

vannak jó emberek akik nem hiszik a bibliai istent....megvan a maguk hite.
Vannak, és ők: "Reggeltől estig gyötrődnek, s a
nélkül, hogy észrevennék, elvesznek örökre." Jób 4. 20.

"Mert nem porból támad a veszedelem s nem
a földből sarjad a nyomorúság!
Hanem nyomorúságra születik az ember, s mint felfelé szállnak a parázs szikrái." Jób 5. 7-8.
Sose halok meg! 2009.11.28 19:22:54
@Timarcs: Nem akartam flegma lenni,csak felvettem a kommunikáció hőmérsékletet(lehet, hogy nincs ilyen de most nem találok rá alkalmas szót) amit digtáltál. Nem akartalak megbántani, amiket írtam nem gúnyból írtam, legtöbbjét nem (csak) neked céloztam. Szerintem nem léptem át semmilyen határt(tudom te nem mondtad). Az én gondolatai tisztában vannak csak néha nagyon nehéz azokat értelmesen, lényegre törően megfogalmazni. Sajnos sokat csapongok, fröcsögök és lehet, hogy nem látszik értelme, összefüggése az írásomnak.

"ki mondta, h bolond vagy???? senki..."
Nem te mondtad,nem is konkrétan rám, hanem minden
istenhívőre általánosítva. De te is olvashatod, le is vezették matematikailag. :)

"ha nem hiszek istenben akkor pokolra jutok? hát isten nem megbocsát mindenkinek?"
Sajnos igen. Olvasd az evangéliumot és világosságod lesz felőle.
Amúgy igen megbocsát mindenkinek, de annak van feltétele. És nem az, hogy a zsidóknak vigyen az embernek fia ennyi meg ennyi aranyat, pénzt...stb.
Aki érti az értse miért mondom.

"nem elég csak istenhez imádkozni és közben mindent utálni, és várni az armageddont"
Miért mondod, hogy utálok mindent, és nem várok hanem igyekszem lelkeket menteni.

"azt hiszem a sok vallás mind "rómába" vezet."
Ebben igazad van. Elmondom, hogy miért.
Vegyük az összes vallást leszámítva az Egyedüli Igaz Isten hitet.
Buddhizmus, taoizmus, szabadkőművesség, Szabadgondolkodás, sátánizmus...stb.
Bár ezeknek más és más tanai vannak, vagy valahol van hasonlatosság, de mind eltérít arról az útról
amelyen járni kell ha élni akarsz. Jézus ezt mondta: " Én vagyok az út, az igazság és az élet..." Választás előtt áll mindenki, ha tetszik ha nem!!!

Látom te szereted a természetet és sajnálod az állatokat, ha felfalják egymást. Tudod a természet egyszerre tükrözi Isten kreativitását,
bölcsességét és félelmetességét.
Nem rég néztem a National Geographicon egy természetfilmet. Oroszlánokról szólt. A végén felmerült bennem egy kérdés, ami végül is nem kérdés számomra.
Ha jól értelmezem az evolúció elméletet akkor az a lényege, hogy egy adott állat mindig továbbfejlődik, változik alkalmazkodva a környezetéhez (ami ugyancsak változhat), esetleg saját túlélése érdekében. Ha megfigyeled az állatvilágot csodaszép és jól kitalált.
Visszatérve a filmre: Az oroszlánokat mutatta vadászat közben. Nagy horda zebrát szemeltek ki maguknak. Ezek mindig egy tömegbe tömörülnek és ha együtt vonulnak vagy menekülnek sokkal nagyobb esélyük van a túlélésre. Miért? Nem azért mert "sok lúd disznót győz"! A zebrákon a csíkok (amik nem szabályszerűek) arra szolgálnak, hogy amikor az oroszlánok rájuk törnek, egy hordába vonulva
az oroszlán csak egy nagy "testet lát" a fekete fehér csíkok miatt és azért mert az oroszlánok csak a fekete és fehér színeket látják. Káprázik a szemük és zavarba hozza őket. Nem tudják optikailag kivenni a zebrát a tömegből, mert egy nagy vonuló rajnak látják.
Ha egy zebra kiválik a tömegből annak meszeltek.
Ekkor merült fel a kérdés, hogy ki mondta meg a zebrának amikor épp "továbbfejlődött", hogy az oroszlán színvak?
Én nem tagadom az evolúciót csak én úgy nevezném inkább, hogy Isten elindított munkája.

Na megyek mert csillag születik!
Sose halok meg! 2010.01.10 18:45:33
@taxi33: "Nincs semmi az égvilágon ami meggyőzhetné őket"
Miről akarsz meggyőzni? Te kapaszkodsz egy olyan dologba amiről azt hiszed, hogy "igen és ámen"!
Hiszen a Sátán Isten elméjének meghasadása. A lény ugyanaz, csak éppen egyszer ennek másszor meg másnak hiszi magát. Ez magyarázat a biblia önellentmondásaira és a bibliai Isten tömeggyilkosságaira, a nagy-nagy állítólagos szeretet mellett. A fenti érv levezetése röviden; I. A biblia szerint Isten…..
Sose halok meg! 2009.07.04 10:42:26
Csomesszel teljesen egyetértek!!!
Ezek az eszmefuttatásai ennek az embernek(IGe)az ,hogy Isten és a sátán egy és ugyanaz, istenkáromlás. Te a bibliát (IGe), "betűszerint" olvasod azt is elég hiányosan. Ugye azt is tudod, hogy "a betű öl, a Lélek elevenít"
Már hogy lehetne Isten és a sátán egy???!!!
Az igaz,hogy Isten teremtette a sátánt, de nem gonosznak és Lucifernek hívták. Csak később vált gonosszá mert azt hitte, hogy Istennel egyenértékű lehet vagy hatalmasabb nála.Fellázadt több társával, pontosabban a mennyesi lények 1/3-ával. De lelettek verve, letaszítva a harmadi égből a Földre és többi egekbe. De gondolom ezt te tudod, mert hatalmas "biblia magyarázónak" tűnsz.Azt is bizonyára tudod, hogy Isten nem hasonlik meg önmagával, de a sátán se fog meghasonlani önmagával. Jézus is nyilvánvalóvá tette amikor azt mondták neki az írástudók, hogy a gonosz által űzi ki a démonokat.
Ezzel én nem támadni akarlak félre ne érts.
Én 4 éves korom óta keresztény vagyok.Én bennem is nagyon sok kérdés merült fel Istennel és a létezéssel kapcsolatban.Nagyon sok ember vak, Te is.A mi agyunk emberi agy meg se közelíti Isten gondolkodását és bölcsességét.Elég csak visszatérni a "Kezdethez", és világi eszme futtatások mind megdőlni látszanak amik amúgy is csak fikciók.A világ, a sátán és többek közt te is Isten tagadó vagy. Ez is egy HIT. Én hiszem azt, hogy Isten az Én mennyei Atyám kb.6000 évvel ezelőtt megteremtette a Földet és ami benne van.Te hiszed azt, hogy A Föld, a Nap, a Hold és az egész Univerzum egy gombostűnyi kis pontocskából kirobbant csak úgy, mindenféle Erő közlése nélkül és Te évmilliárdok kemény "munkája" során kifejlődtél.Hahahaha!!!
A SEMMI-ből hahahahah!!! Több bizonyíték van arra, hogy Isten teremtette a Földet és az egeket, mint arra, hogy evolúció által vagyunk.
Két alternatíva van:-a Föld teremtette önmagát
-Isten teremtette a mindenséget. Járj utána!! A magad értelmére meg ne támaszkodjál mert az örökkévaló iszonyat az nem fog megszűnni soha ha oda kerülsz. Isten nem gonosz csak a sátán annak akrja feltüntetni.Amit az ószövetségben olvasol harcokat öldökléseket azok igazak, joggal felmerül a kérdés, hogy Isten tömeggyilkos? Először is a zsidók Isten kiválasztoot népe, akiket megvéd. Azok a népek amelyeket leöltek, kiűztek rendszerint bálványimádó bűnös fajtalan népek voltak.Abban az időben nem halt meg a názáreti Jézus az emberiség bűneiért, nem volt engesztelő áldozat.Démonokat az emberekből csak vérontás által lehetett kiűzni.Még jó, hogy Jézus nevére meghajol minden térd mind a mennyben, mind a földön, mind a föld alatt.És használhatjuk mert felhatalmazott minket!!! Hallellujah! Van egy jó hírem IGe.
Közeledj Istenhez és Ő is közeledni fog hozzád!
" A keresztről való tudományt bolondságnak mondják,de az, Isten hatalma
Mert a keresztről való beszéd bolondság ugyan azoknak, a kik elvesznek; de nekünk, kik megtartatunk Istennek ereje." Pál I. Korr.1 17, 18
Sose halok meg! 2009.12.27 19:01:15
@Almon: Öhöm!
"Ez csak egy vélemény egy olyan ember szájából, aki szintén mélyen vallásos ember," Az lehet, hogy vallásos vagy, de csak ennyi. Amiket írsz, az bizonyítja, hogy nem ismered Istent személyesen.
Sajnos az ilyen ún. "keresztényekről" tudnak kritikákat írni, következtetéseket levonni és megbotránkozni.Ezért általánosítják minden igazi keresztényre kiterjedőleg is a véleményüket és világnézetüket.

"Mi a gyermekei vagyunk és csak rajtunk múlik, hogyan, s miképp "szolgáljuk", dicsőítjük és tiszteljük őt."
Tudod mit jelent Isten gyermekének lenni és, hogy válhatsz azzá!?

"Nem attól leszel Jó keresztény vagy nem azért fogsz a Mennybe kerülni mert ötvenszer kiolvastad a bibliát. Hanem azért, ahogyan élsz. Amit teszel és amit gondolsz."
Segítek; csak Jézus Krisztuson keresztül juthatsz örök életre, nem a jó és rossz cselekedetek a váltságdíj!!!

"szerintem Isten nem győzte még le a Sátánt."
De, legyőzte a kereszten és nemsokára jön az utolsó felvonás.

Amúgy meg szerintem IGet nem érdekli, hogy meg van-e keresztelve vagy nincs, nem feltétele vagy jogosítványa a kritizálásnak.Képzeld engem se érdekel, hogy megkeresztelt-e a pap vagy sem.
Bennem ott van a világosság, akiben meg nincs meg az nem tudja, hogy sötétben és mocsokban jár.
Egyesek szerint az Általános Isten definíciója egyenlő magával az istenhittel. Ezt a hamis vélekedést cáfolom kiegészítéseimmel és innentől már tudhatjuk is, hogy mi Isten, mi az Általános Isten. Annie Wood Besant (1847-1933) ”Eddig…..
Sose halok meg! 2009.11.27 12:54:03
@beowulf22: Tehát szerintem igen is van mindennek teremtőlye csak még nem tudjuk hogy ki vagy mi lehet az.
De tudjuk.
Azok, akiknek a Sátán egy mese, vagy mítosz alak, vagy azok, akik éltetik a mítoszát, meséjét? Ugye milyen mulatságos, hogy tudományos szempontból a keresztények tekinthetők sátánhívőknek.  Azt már régen tudjuk, hogy a keresztényeknek hinni kell a Sátánban/Ördögben, hogy Jézusban és Istenükben is…..
Sose halok meg! 2009.07.27 15:20:01
Kedves Emberek!
Egy pár szót irnék a gondolatmenetetekhez mint keresztény.A Sátánt akkor tagadja meg egy ember amikor elfogadja Jézust a megváltóját. A ddig nem kell ahhoz sem szeretnetek az ördögöt sem pedig tudni róla tudatosan,hogy az életetekben létezzen. Ugyanis a bűnötök miatt létezik ,és külömböző hazugságokkal fogva tartja az emberiséget. É s ,hogy miért ??? Pont azért,hogy teljes mértékben az ÉLETET ADÓ Utról eltéritsen. Mit is jelent a megtérés??? Visszafordulok az ÉLETADÓhoz vagyis A TEREMTŐHÖZ a MEGVÁLTÓN keresztül aki nem más mint JÉZUS KRISZTUS. Ő megbocsátja a bűnösnek a bűnét és ÖRÖK ÉLETTEL ajándékozz meg. Isten a Mennyben lakik az ördög pedig a pokolba. Merre tartasz??? Kihez tartozol??? Ébredj felés Térj meg!!! Hidd el.hogy akkor kezdessz élni amikor a szivedbe JÉZUSHOZ fordulsz. Ő az UT Igazság és az ÉLET!!!Senki sem mehet az Atyához csak Ő általa. Ez nem vallás hanem az ÉLet!!! A BIblia pedig erről tudosit és Isten szava hozzátok!!!Tudod mit jelent az a szó,hogy keresztény??? Azt,hogy Krisztusi Krsiztushoz tartozó. A keresztények erejét csak szellemi szinten fogod meglátni!!!Istent sem fogod meglátni és megtapasztalni csak akkor ha ujjászületsz Bibliai modon. Te vagy aki saját magad sorsát ilyen szinten eldöntöd,hogy merre tartassz !!! Az Örök Élet felé vagy az örök kárhozat felé.. Isten szabad akaratot adott az embereknek...Válasszd az Életet!!!! Isten jó és Szeret Téged!!! Hivd segitségül Jézust és megtartatol!!!Ez megtapasztalás!!!! A többi okfejtés csak az elme területén jön létre... Ne vesszél el bárki olvasod. Hivd be a szivedbe Jézust a Megváltodat/ mert a Tiéd is/ kérj Tőle bocsánatot az eddigi életedért amit Nélküle élted a bűneidért és megfogod tapasztalni Isten szeretetét és erejét az Életedbe!!! Drukkolok Nektek!! Hidd el még ha ilyen Isten ellenes gondolataid és cselekedeteid is vannak a Mennyei Atya vár téged vissza . A bibliában a Tékozló Fiu esete erről szól. Mindenkinek van lehetősége hinni az Evangéliumba!!! Hidd el ez a legerősebb legnagasabb szintű Életet adó üzenet. Halld hát meg!!!! Jézus hiv Téged!!!!! Üdv . Egy keresztény olvasó.
Sose halok meg! 2009.10.25 19:31:31