Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balapety

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem osztja Viktor aggodalmát, miszerint a Magyar Kincstár Kft. jelöletlen spamje nagyobb károkat okozhat, mint a Magyar Államkincstár, de valóban megtévesztő lehet a levelük fejléce, amiben ezüstözött emlékérméket reklámoznak: Ma reggel 7 órakor vittem le a kutyát,…..
balapety 2012.09.03 20:19:07
@hagyma: Én is szórólapoztam régen és biztonságiőr is voltam.
Ajjaj.Bajban vagyok.:)
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
balapety 2012.06.01 16:09:09
@Meridian74: Na fegyvert azt nem adnának,csak festegetni meg csikket kellene szedni pár napig.
Zseniális húzással nem az összes jegy árát téríti meg automatikusan a becsődölt Malév. Aki nem saját kártyával fizetett, az megszívta. Nem mindenki pénzért vette a jegyét, vagy hogy? Január végén a férjemmel Finnországba utaztuk egy hétre, ott ért minket a Malév…..
balapety 2012.05.29 17:20:15
@tede: De itt most nem az állam pénzét akarja lenyúlni,csak a sajátját szeretné visszakapni.
Úgy tűnik, egyszerűbb keresni ötszáz afrikait, aki eljön egy bicikliért Budapestre, és lábon hazaviszi, mert az adománynak szánt kerékpárok elszállítása nagy kihívás, legalább akkora, mint a kitartó adománygyűjtés. A 1000 bringa Afrikának projekt küzd a feladattal.…..
balapety 2010.12.13 17:11:25
@Várkapitány: Mert gondolom amikor Te autóba ülsz, vagy amikor bekapcsolod a számítógépet,az kimondottan jót tesz a természetnek.
Bár az aktuális internetcsomagjaik mellett található PDF-ekből ez egyáltalán nem derül ki, az ÁSZF állítólag már júniusban módosult, hogy 3990 forinttal büntetik a korlátozásból visszakapcsolt előfizetőket. Mintegy megelőlegezve a telekomadót. Szerencséjük, hogy a…..
balapety 2010.11.25 20:59:05
@Eric_Cartman: Én 1974-óta Balatonszemesen eszem a lángost.:)

Akkor én mekkora postot írjak róla?
A Homár eddig nem figyelte, de a Tescónak lett az 500 forintos kuponos akciója mellett egy másik. Emese gyorsan kioknyomozta, hogy ezzel valami nem kóser. A Clubcard lényege, hogy a minimális pénzvisszafizetési program keretén belül egészen pontos képet kapjon vásárlói…..
Hétes, az ország legnyomorúságosabb cigánytelepe: Napi találós kérdés: Hány tányéros tévé látható a képen? A havi előfizetési díjat csekken fizetik a DIGI-nek, vagy banki átutalással? Hétes, az Ózd melletti "gettó": 40 szociális bérlakás, 400…..
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
balapety 2010.06.14 08:10:35
@Don Bandi: Én kérek bocsánatot hogy beküldtem.:) Tudom hogy nincs ezzel semmi gond,csak egyszerűen poénosnak találtam.
Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de az utak valójában igen ritkán egyenesek - amelyek meg mégis, azok rohadt unalmasak. A világot behálózó utakat tervező mérnökök alapos számítások után tűzik ki az optimális vonalvezetést, keresztül az áthatolhatatlan hegyeken,…..
GP a múltkori biztonsági kamerás poszt kapcsán érdeklődött fenyegetőzött rendőrségi feljelentéssel a Hervisnél. Szíves tájékoztatására küldték az itt látható képeket, illetve az alábbi magyarázatot: Tisztelt GP! Kérdésére, illetve a blogon szereplő beírásra ezúton…..
balapety 2010.05.09 16:49:57
@CatMother: Hogy lássák,ugyanabban a ruhában jön-e ki a polgár mint amiben bement.Vagy ha bevisz három nadrágot próbálni,de kifele már csak egy van a kezében,az legalábbis gyanús.
A berettyóújfalui Tescoban lőttem a gyöngyszemet. Kíváncsi lennék miért kell egy légiutaskísérőnek úszni tudni, esetleg azért ha a Balatonba zuhan a gép? Ha tudod, kérlek világosíts fel. Üdv, Szszab A megoldás: a gép nem csak a Balaton felett repked, hanem, kapaszkodjon meg,…..
Vannak a minősített mazochisták, akik például egy 5 éves külföldi tanulmányra is viszik magukkal a T-Mobile-előfizetésüket. Aztán persze ellopódik a telefonjuk, és nézhetnek maguk elé bután, hiszen ügyintézni csak személyesen lehet: A fiam tavaly ősszel öt évre, külföldre…..
balapety 2010.04.29 13:53:26
@Pocócicó: Neked egy filléredbe sem kerül ha külföldről hívnak
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
Vastagbőr Papírjuk van róla 2010.03.18 14:11:00
Na, egy ügy lezárva. Pont került egy 2006 óta húzódó  ügy végére: Semmiféle következménye nincs, ha a kormány eltitkolja a költségvetési adatokat. És erről már papírja is van Gyurcsánynak és Veresnek. Én innentől magasról tojnék a KSH-ra, az EU-ra, meg minden olyan…..
balapety 2010.03.18 23:55:18
Mit tesz a Tesco-alkalmazott, ha a vevő a pénztár hibájából teljes árat fizetett a leértékelt lámpáért? a.) kiröhögi, ha szólni mer, meg is alázza b.) semmit c.) visszafizeti a különbözetet d.) visszafizeti a teljes árat A retorikai alakzatból sejthető, hogy a d.) lesz a jó…..
György ugyan először tízezressel próbálta kifizetni a százhuszas kávéját, de ez mégsem indok arra, hogy végül a visszajárót az eladó megpróbálja elfelejteni. Pedig hányszor találkozunk ezzel, 5-10-20 forintokat simán hozzácsapnának a számlához, csak mert az úgyis olyan…..
balapety 2009.11.27 16:28:09
@Rékuc: Írország dettó
2007. augusztus 29-én a 40 éves P. Tibor Bodroghalmon elveszítette az uralmát az Opel Omegája felett, és elütötte az út szélén lévő két fiatalembert. Most történt meg az ítélethirdetés, a gázoló 3 és fél év büntetést kapott. Néha érdemes Blikket olvasni? Hmm.…..
Egyik ismerősöm szeretett volna jelentkezni a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz. Már egy jó ideje történt, de most küldte át nekem a levelezést (egyrészt köszi P., másrészt te lusta disznó :)). A fiatalember közvetlenül diplomázás előtt áll. Álljon itt okulásul, mennyire nem kell a…..
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
balapety 2009.09.25 14:24:03
@isti77: Kivéve a Japán gyártmányú kocsikban.Azokban az index és az ablaktörlő fordítva van.Szokta is szopni velük amikor kanyarodás előtt rendszeresen bekapcsolom az ablaktörlőt.:DD
Update, 2009.09.26., 14:33: A Critical Mass-felvonulás egyik főszervezője, Kükü szerint a kislányt nem egy kerékpáros, hanem egy robogós sodorta el. Ha ez igaz, akkor szégyen, amit a magyar média művel. Részletek a Critical Mass honlapjának eme bejegyzésében...Gondolom mindenki…..
Szekuriti blog 66. Egységtüzek 2009.09.21 17:38:00
Mai posztom az egységtüzekről fog szólni. Igen, ebből már sejthető, hogy megint a tűzvédelem témaköréből próbálok érthető és érdekes dolgokat elővenni :) Mielőtt még tovább ugranánk a bevezetőre, a kíváncsiaknak: az egységtűz olyan speciálisan meghatározott és…..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
Péter egy 7 évvel ezelőtti cikkünkre talált, amikor utána akart nézni a még mindig reklámozott AbTronic izomstimulátornak. A cikk szerint Amerikában már 7 éve betiltották a terméket, mert tertmészetesen egy ordas nagy hazugság, sőt veszélyes is lehet. Nálunk meg újra kapható…..
balapety 2009.09.15 09:50:00
@telekino: Az ilyen borotvát mifelénk 6 euróért dobálják utánad.Igaz az nem micro force,csak philips meg braun.:)
Jó sok feltöltőkártyás sztori futott már a Homáron, ezért posztoltam be a három mobilszolgáltató közös felhívását arról, hogy sose adjuk ki a feltöltőkódunkat senkinek. A szöveg az ugrás után olvasható. Ígért nyereményért cserébe ne adjon ki feltöltőkártya-kódot! A…..
balapety 2009.09.14 18:38:12
@Énbagoly: Persze.Amikor még egy tetves sms-t sem tudnak küldeni ha emelik valaminek az árát.