Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bihar Valatonon

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy meghasonlott fogyasztó őszinte levele, aki úgy érzi, a szolgáltatója 22 év után húzta be a csőbe. Egy szép barátság vége. Kedves Homár! Ha jól emlékszem, talán alig 22 éve vagyok Pannon, majd Telenor előfizető. Volt, amikor 4 – 5 előfizetésem volt, de mivel időközben sajnos volt, aki…..
Hosszú évek éjszakai életének tapasztalatai állnak mögöttem a buliba járások kapcsán több oldalról is. Viszont hosszú ideje hallgatom mind közönségi szintről mind a szórakoztatóipar működtető elemeinek szánt oldalról a különböző nézőpontokat a negatív irányba való  változásokról, ami sokszor…..
Ennek a szép nagy társadalmunknak mindig megvoltak a sajátosságai. Azok a sajátosságok amikben az emberek nagy része imád dolgokról csak akkor véleményt mondani, ha senki nem hallja, mert úgy érzi ha megnyilvánítaná saját látásmódját ezekről akkor szembekerülne a többség véleményével, vagy csak…..
Összetört álmok? Kiskoromban két kedvenc sci-fi „sorozatom" volt, amelyekből mindig is akartam egy igazi akciófilmet látni – és ezzel biztosan nem voltam egyedül. Erre bizonyíték, hogy ez elsőt, a Transformers-t már évekkel ezelőtt elkezdték filmvászonra vinni - aki kicsit is ismerte az eredeti…..
A Marvel legújabb mozija nem újítja meg a szuperhős filmek műfaját, de még így is több, mint egyszerű iparosmunka. Spoilermentes kritikánk a Polgárháborúról...
30/40 Comedy Club - tévétükör 2016.04.16 02:40:53
Azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy Hofi mit szólna ahhoz, hogy egy egész iparág kerekedett ki abból, amit egykoron, még a setét kommunista érában elkezdett a debreceni színház színészklubjában. Igaz, akkor még szó sem volt stand-upról, hiszen ez egy amerikai, pontosabban angolszász felfedezés,…..
[Supernatural Movies] Jessica Jones 2016.03.31 20:00:00
A pilot kritikában már megírtam, hogy miért lehet különleges ez a Marvel-Netflix égisze alatt készült sorozat. Most nézzük, beváltotta-e a hozzáfűzött reményeket. Nyomokban SPOILERT TARTALMAZ, így mindenki saját felelősségére olvassa...
Bihar Valatonon 2016.04.04 02:52:23
Képregényrajongók milliói várják évtizedek óta a nagy eseményt, amikor a valaha megalkotott kettő legnagyobb szuperhős, Batman és Superman végre együtt szerepelnek a filmvásznon. A Marvel szinte már hihetetlenül, minőségileg és anyagilag egyaránt frenetikusan sikeres filmuniverzum építésének…..
Bihar Valatonon 2016.03.24 01:43:58
[Supernatural Movies] A Megtorló 2016.02.02 20:00:00
15 hosszú év után elérkezettnek látták Jonathan Hensleigh-ék, hogy felelevenítsék Frank Castle, avagy a Megtorló történetet, hogy ne csak az a gyenge fércmunka maradjon meg a köztudatban, amiben Dolph Lundgren játszhatta az akcióhőst. Azzal viszont nem számoltak a készítők, hogy…..
Kicsit hosszú szünet után itt a belföldi ajánló rovat újabb epizódja. Ebben a sorozatban olyan magyarországi városokat mutatok be, melyek a jelenlegi szálláshelystatisztikában ugyan hátul szerepelnek, de látnivalóban és programban semmivel sem kínálnak kevesebbet, mint…..
Danialves kritikája itt olvasható. Ha egy szuperhős letaszíttatik, akkor annak fel is kell emelkednie, hogy helyre álljon a világ rendje. Minden idők legjobb Batman - filmje ott ért véget, hogy a sötét lovag önkéntes száműzetésbe vonult, de hát tudtuk, hogy ez nem maradhat így, a…..
Közeledik a tavasz és vele a "nagyobb" gyártók idei új csúcsmodellje. És ezek közül a legnagyobb figyelmet természetesen a piacvezető Samsung kapja, aki idén fogja bemutatni a hatodik Galaxy S modellt. Ahogy az lenni szokott rengeteg pletyka és kép szivárgott ki róla még a…..
Mindenkinek az a színész vésődik be az agyába örökre egy szuperhős megtestesítőjeként, akivel először látta a filmvásznon. Korom okán az én Batman-em Michael Keaton volt, van és lesz (természetesen Hirtling István hangján, mert akkoriban még első osztályú volt a magyar…..
Bár hardcore képregényrajongónak tartom magam, egyetlen dolgot utálok jobban az évenkénti négy béna szuperhősfilmnél: a szuperhősös tévésorozatokat. Éppen ezért lelkesültem be, amikor a Blastr.comon azt olvastam: a Marvel legújabb,13 részesre tervezett Fenegyerek című…..
Bihar Valatonon 2014.12.23 04:09:01
Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy az utóbbi időben érkező 3 előzetes közül a Star Warsé fog tetszeni a legjobban. A Disney és Abrams párosába vetett bizalmam nyomába sem érhetett annak, amit Colin Trevorrowba vagy Alan Taylorba fektettem, az eddigiek alapján mégis előbbiek…..
Bihar Valatonon 2014.12.13 10:06:38
@REMY: Ugye ez most nem komoly, hogy az igényes néző Hobbitot meg Gyűrűk urát meg ilyeneket néz?! :)
Hétfő óta adja az m1 a Twin Peaks-et, azonban csak hétköznapokon, így most szombaton éjjel hiányzott, hogy nézhessek valamit, ezért elővettem a tavaly készült listámat, amiről ezt választottam. Egyrészt, mivel nem folytatás, másrészt Zack Snyder rendezése, ezek mellett viszont ellene szólt a…..
(A figyelmesebbek már észrevehették, hogy mostantól egy külön oldaldobozban is gyűjtjük a toplistákat, így ott visszamenőleg megtalálhatjátok az összeset.) Már írtam, hogy 2013 erősségét filmes szempontból az jelzi igazán, hogy annak ellenére is minőségi volt a felhozatal,…..
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Elérhető az új Nokia 5800 firmware a v31.1.101. Hivatalos változásokról nincs még lista de a neten található infók szerint javították a böngészés közben kilépő böngésző hibáját, jelentős sebességnövekedés a műholdtalálatnál, Ovi Maps 3.1 belerakva a szoftba. Ha lesz a…..
Bihar Valatonon 2009.10.23 07:38:52
@OJ70: Rossz verziót szedtél van belőle a neten amit nemlehet normálisan használni keress másikat!